Kedy by ste (ne)odpustili neveru?
Kedy ano a kedy nie? Preco? Mozte sa rozpisat... kazdy nazor ma potesi.. 😉
elin20 Krásne si to napísala. Veď život je práve o tomto.....klobúk dole pred Tebou.
Každá z nás je iná každá má iné priority , tak isto iných chlapov. Odpustiť má význam jedine vtedy ak to aj tá neverná polovička zo srdca oľutoval /a keď to bolo len chvíľkové poblúznenie , stane sa sme ľudia a nikdy nehovor nikdy. Ale keď to dostatočne neoľutoval tak to nemá význam.
Odpúšťam po prvý krát, nakoľko robiť chyby je ľudské. Odpúšťam i po druhý krát, pretože sme len ľudia a niekedy potrebujeme viac šancí... Ale po tretí krát sa môže stať, že budem musieť odpustiť sama sebe, že som dala dva krát šancu niekomu, kto vlastne za to vobec nestál...
Doteraz om nemusela tento problrm riesit.dfam.ze ani nebudem.Co bysom vsak v pripade nevey robila.ci by som odpustila?Tazko teraz povedat.vzdy som tvrdila.ze by to zalezalo od okolnosti.Mame spolu deti.dom a asi by som najviac pozerala nie na seba.ale na deti.rodicov.svokrovcov.kedze si ich vazim a nechcela by som im ublizit.Rozvod?Asi nie.pretoze by mi bolo luto detiZazila som vsak siruaciu .kde moju najlepsiu priatelku dlhe roky klamal jednorazovkami.Ked som sa to dozvedela.najprv son neverila.Kym som ho nevidela s mladoy.este nrplnoletou slecnou a on uz mal dve deti.Nepovedala son jej to.Ked sa vsak o tychto neverach dozvedela.brala to navonok tak.ze to nie je pravda.Aj pred nami.My sme sa nestarali.Ked vsak pred 3-rokmi doslo k tomu.ze mu prisla na uz polrocny intenzivny vztah z byvalou jeho prvou laskou.vtedy sa zrutila a konecne nam vsetko povedala.Zhnusil sa nam.radili sme jej aby ho vyhodila z domu.Ona vsak .namiesto toho.doprosovala a prosila ho aby ho aby sa vratil.Vratil sa a nehanebne aj s tou frajerkou.ju chcel vyhodit z domu.Jedno stastie.ze dom nie je na nom.ale na detoch.Starsi syn nanho zanevrel.mladsi chcel otca a tak mamu prosil.aby odpustila.Neverny manzel.vsak chcrl obidve.co sme my nechapali.Kanaratka sa zrutila.bol to jeden dlhy rok.ktory sme s nou prezivali.Ked ho odstavila od penazi.od domu od deti a dostal len to co zarobil.to bolo malo tak ta frajerka ho nechala a nasla si lepsiu prtiu.On sa s prosikom vratil a kamaratka mu odpestila.Ziju dalej .ale uz to nie je ono.Vymenili si role.teraz ju on kontroluje.lebo mu povedala.ze raz mu to vrati.Obdivujem ju.ze to dokaze.On sa zhnusil nam.manzel uz si s nim nrma co povedqt.boli kamarati od detstva.pretoze ho sklaml.Zhnusil sa mne.mojim detom a to sme sa ako todiny stretavali 20rokov.Aj teraz sa stretneme na oslavach narodenin .ale uz to nie je ono.Ja by som takemu manzelovi u asi sancu nedala.pretoze neurobil to raz.ale viackrat.Ale neriesila by som to rozvodom.ale len odlukou..aby trpel a nemohol sa od nas nikdy odputat.
Ahoj, ja so vydatá 6 rokov, nič podobné som nezažila, to je pravda, takže Ti radiť určite nebudem. Ja si myslím, že odpustiť nie je ťažké, veď o odpusteniach, kompromisoch je vzťah, tak to proste funguje. Len či zabudnúť je tiež také ľahké. To závisí aj od tvojej povahy, charakteru,č i ty sama s tým budeš vedieť žiť a odosobniť sa odo toho. Vždy treba za lásku bojovať, snažiť sa udržať milovanú osobu ak o to ešte obaja stojíte, len nikdy pri tom nezabúdaj na svoju hrdosť a úctu voči sebe. Lebo len keď budeš naozaj spokojná TY, budú všetci okolo-partner, či deti. Prajem správne rozhodnutie. Lucia
Tie ktoré tvrdia, že by neodpustili ... bodaj by sa Vám to nikdy nestalo 🙂 neprajem nikomu nič zlé, ale aj ja som tvrdila, že nikdy neodpustím, že keď to urobí raz, urobí to viac krát... a holt realita mi ukázala, že to môže byť aj inak,,po svojich skúsenostiach a skúsenostiach mojich dobrých kamarátok viem, že existuje aj "kopnutie vedľa" ktoré môže byť len raz a potom sa to už nestane.... NIKDY NEHOVOR NIKDY... nikdy nevieš, v akej situácii sa ocitneš, za akých okolností....
Myslim, ze nevera sa neda odpustit, ak sa deje pocas porodnice, umeleho oplodnenia a podobne..
Ja som zažila neveru. Sme spolu 6 rokov, nie sme manželia sme zasnubeny. Toto leto sme si prežili riadnu partnerskú krízu dokonca sme boli 8 týždňov rozideni. Po 8 týždňoch sme si začali smskovat, dokonca sme sa aj stretli vonku. Rozhodli sme sa že tomu dáme šancu veď predsa 6 rokov si nedá len tak zahodiť koli blbostiam a stále sme sa ľúbili. Alebo potom to prišlo... Po tom čo sme sa dali dokopy bol stále zamysleny nebol vo svojej koži. Trápilo ma to. No zjavne aj jeho. Zavolal si ma do auta ze mu musí niečo dôležité povedať... V prvom momente ma napadlo ze je chorý alebo čo. Mo potom prišla rana že keď sme boli rozideni tak sa vyspal so ženskou ale ze nič k nej necítil. Zrútil sa mi svet o to viac že som ju poznala. Nenávidela som ho zhnusili sa mi. Týždeň som bola na liekoch aby som aspom chvíľu spala. Volal mi, pisal mi ze ho to mrzí ale že nemohol somnou žiť v klamstve bolo to kruté ale musel mi to povedať. Postupne ta zlosť som mňa opadavala a ja som si uvedomila že aj tak ho milujem a iného nechcem. Všetci mi nadávali...Stretli sme sa, plakali sme obaja. On za 2 týždne schudol 10 kg skoro som ho nepoznala ☹ všetko sme si vysvetlili a dohodli sme sa že začneme žiť inak že spravíme radikálne zmeny v našom živote a že mu odpustim, veď to spravil počas nášho rozchodu a že sa priznal. Rodine som to vysvetlila a pochopili to. Odpustili mu všetci. Snáď nezneuzije moju dobrotu a mäkké srdce. Odvtedy žijeme úplne inak, lepšie. A to som vždy tvrdila že neveru nikdy neodpustím. NIKDY NEHOVOR NIKDY...
Ja som neveru zažila s bývalým priatelom a o tom ako ma klamal, by som vedela pisat večnosť .
Ano odpustila som a uz nikdy viac, ked to spravi raz a odpustí sa mu spravi to zas.Jedine v com mi jeho nevera pomohla je ze som teraz viac vnímavejšia.
Jeho nevera ma vela bolela a vďaka tomu aj naučila,teraz otvorene mozem povedat ze ma ziadny chlap uz neoklame 😊 neveru beriem ako zlyhanie vztahu ktory nema viac budúcnosť ......