icon

Kedy je čas na ukončenie vzťahu?

zuzka82
1. jan 2012

Pekny den prajem vsetkym🙂 v prvom rade sa ospravdlnujem, ak tu nieco podobne je, ale ja som to nenasla...mna by od rozvedenych maminiek ci nemaminiek zaujimalo, co konkretne ich prinutilo urobit krok a rozviest sa?teda co je clovek ochotny znasat, a co je nad jeho ramec a povie si DOST! toto uz nie!..Preco ste sa vlastne rozviedli? a tak isto aj od vydatych zien, co by nezniesli vo vztahu..? Velmi ma zaujima kde je ta hranica, ked sa clovek rozhodne manzelstvo ukoncit..dakujem za odpovede

eaka
1. jan 2012

@petkave Ja sa len divím, aká bezodná je studňa ženských sĺz.. toľkokrát som si myslela, že som ju už vyplakala až do dna...a predsa sa našli ďalšie zásoby... 😒

odrik
1. jan 2012

@eaka
Joooj, ako pravdivo si to napisala, zhodit vinu na partnerku........ A ona ma potom milion otazok a vycitiek, co robila a robi zle, ci nie je dost krasna a vzdy upravena a co ine ma ta druha. Dnes som si uz niekolkykrat pozrela film Klub odlozenych manzeliek, citala som aj knihu a vzdy si uvedomim, ze chlapac je len chlapac 🙂 🙂 🙂. Tak drzim palceky!!!

petkave
1. jan 2012

@eaka ja som si po tomto vzťahu povedala, že už viac pre žiadneho chlapa plakať nebudem... A aj tak som si už párkrát pofňukala aj pri mojom terajšom... To vieš, zase tie maličkosti, ktoré sa ti v istom momente zdajú byť dôležitejšie ako celý vesmír a je ti ľúto, že chlap to vidí úplne inak 😒

petkave
1. jan 2012

@odrik ja občas tomu môjmu poviem: Čo keby si si našiel ženu, ktorá by ti prala, žehlila, varila a mňa by si mal iba ako svoju milenku, s ktorou by si trávil príjemné chvíle? Jasné, myslím to zo žartu, ale je to tak... Chlap sa ide pre milenku aj dotrhať, kupuje jej darčeky, berie ju na výlety, je pri nej milý, úžasný, spoločenský... A žene doma zostanú iba špinavé ponožky a veta typu: čo si dnes varila?

eaka
1. jan 2012

@odrik Problém je v tom, že ona je hnusná špata.. a myslím, že to je ešte horšie, ako keby bola pekná 😅

odrik
1. jan 2012

@petkave
Ale to je vyborny napad 🙂!!! Skusim pouzit doma 🙂!

petkave
1. jan 2012

@odrik veď práve, že pri tom každodennom stereotype často zabúdame správať sa k sebe ako milenci... Takže mu to občas takto hodím do ksichtu 😀

odrik
1. jan 2012

@eaka
No tak to je teda co, prosim Ta 🙂? Asi je dokonala dusou 🙂, lebo inak...... nechapem. Boooze, co ti chlapi vlastne chcu??? Niekedy mam pocit, ze hlavne aby to bolo ine ako doma a nebola to manzelka ☹!

odrik
1. jan 2012

@petkave
Je to mile 🙂! Pouzijem a dam spatnu vazbu 🙂.

petkave
1. jan 2012

@odrik jj, tiež si myslím, že pre chlapov platí: nech je to hocičo, len nech je to iné a nepoznané... 😠

odrik
1. jan 2012

@petkave
No moja, tak sa musime mat na pozore, lebo cert nikdy nespi!

maminuska
1. jan 2012

vieto kočky, ja som to už do nejakých diskusii aj sem písala, že je zaujímavé že muži si nachádzaju milenky práve ked maju super manželky, milé , ochotné ktoré na 120 % si plnia manželské povinnosti.
Neviem čím to je ale je to tak že muži milujú mrchy a nezávislé ženy.
Kamarát mi povedal že 100 % manželka sa rovná čistá nuda, preto ten chlap hľadá inde a hľadá čisto len vzrúšo, bohužiaľ niekedy sa zamiluje a to je potom už iná káva.
Preto doporučujem byt aj nezávislou mrchou .
Ja aj teraz poviem manželovi že bude ma boliet ked by si odišiel ale viem žit aj bez teba a teda dlho sama nezostanem 😀.

halienka
1. jan 2012

@maminuska ja to stále vravím, žena "musí" mať istotu, muž "nesmie" mať istotu 🙂

canama
1. jan 2012

@odrik no len zena by NIKDY ani nahodou nemala uvazovat ci to naozaj nie je LEN jej vina. to je totalny masochizmus. ono v kazdom vztahu su situacie typu "kto z koho", a ked jeden viac krat bezvyhradne ustupi, tak ten druhy to zacne mimovolne zneuzivat....kto zo seba spravi rohozku, nemoze sa divit ze si druhy do neho utieraju spinave topanky.

@petkave no a dobre si mu to povedala. 😉

eaka
1. jan 2012

@maminuska No ja mám od 100% manželky asi tak 100% ďaleko 🙂 Možno si práve hľadal novú manželku a ja som sa akosi začala posúvať na miesto milenky.. ha.. On asi každý chce vždy to, čo nemá, ten čo má super ženu, chce mršku na zábavu, ten, čo má ženu, čo nie je podľa nejakých merítiek až tak super, zase hľadá dokonalú "hospodyňku" zo Stepfordu..

eaka
1. jan 2012

@canama Musím súhlasiť. Možno že ja si v duchu dám určite veci na váhy a vyjde mi, že vzťah preváži...ale z jeho pohľadu to bude asi tak, ako si to naísala Ty..

odrik
1. jan 2012

@canama
Pravdu vravis 🙂. Len niekedy clovek jednoducho nevidi, ze sa tou "rohozkou" stava ☹.
@halienka
🙂 🙂 🙂

eaka
1. jan 2012

@odrik Nevidí, pretože aj ten svoj jeden vzťah každý z nich vidí úúúúplne inakšie, zo svojho pohľadu a ten nie je nikdy taký istý, ako pohľad toho druhého...

maminuska
1. jan 2012

ale citová závislost na partnerovi je obrovské riziko, potom ten vo vztahu ktorý nie je závislý to pocituje ako gulu a snaží sa unikať .
Byť citovo nezávislá neznamená neľubit a nebyt verná , ale žit si aj svoj život, mat svojich priatelov. Ďaľšou podmienkou je finančná nezávislost, ja viem že tu často taháme za kratší koniec narodením detí , ale aj to sa dá vyriešit tak že jednoducho si nasporím pred narodením , ak nemám istotu ako sa môj partner bude chovať.
Byť správnou mrchou znamená v mojom ponímaní nedať so sebou kývať, zo vzťahu aj brať a nie len dávať, z financii si ukrojit aj pre seba, občas pumpnut aj manžela o odmeny. 😀

odrik
1. jan 2012

@maminuska
🙂! A mat svoje zaujmy, ufujazdit na nejaky kongres s kamoskou a flaskou vinka a nechat malinko na neho domacnost a deturky 🙂.

eaka
1. jan 2012

No v každom prípade som očividne nedávala do vzťahu to, čo by mu zabránilo ísť do postele s niekým iným, nech by to už bolo čokoľvek..

maminuska
1. jan 2012

@odrik ano aj o tom to je 😀 a nie malinko domácnost ale nieked aj celú , lebo to čo si nevyskúšaš nevieš doceniť.
My s manželom robíme v rovnakej branži , čiže poznáme náročnost svojej práce a vieme to náležite ocenit, nevytýkame si termíny lebo vieme že dodržat sa musia.
Domácnost "už teraz" sa vedie viac menej na polovicu , môj muž si žehlí košele a teda vôbec netrpím "teraz" už výčitkami svedomia, kľudne mu nadiktujem čo má kupiť ked ja som na kozmetike.
Ale nebolo to tak vždy, aj ja som kedysi chcela byt dokonalá a všetko zládat tip- top. Až tu dievčatá na MK mi otvorili oči a čuduj sa svete vztah to nepoložilo , ale skôr utužilo a zlepšilo, lebo ked som sa potom objavila večer v splálni so šampusom v ruke a chuťou na sex, tak môj muž len zavzdychal : Vieš aký som unavený, neviem či s mna niečo bude 😀.

maminuska
1. jan 2012

@eaka kašli už teraz na to , uzavri to a pomaly začni žit pre seba a pre dieťa. To je najlepšia pomsta, žit dobre a spokojne aj bez neho a po čase s niekým iným.

odrik
1. jan 2012

@eaka
To vobec nie je pravda! Davame do vztahu predsa s najlepsim vedomim a svedomim vsetko!

lin123
1. jan 2012

Naozaj je to velmi inividualne, extremy, ktore tu uz boli x krat spomenute povazujem ako samozrejmy dovod na ukoncenie vztahu, aj ked niektori v takom vztahu pokracuju ci zeny alebo muzi...lebo si myslia,ze sa ich polovicka zmeni, alebo ze to bez nej neho nezvladnu atd...
vztah v ktorom nefunguje komunikacia, laska, tolerancia, ucta, respekt...je prazdny a ked na nom nepracuju obaja tak je to len trapenie...problemy sa vo vztahoch vyskytuju...a je nutne ich riesit...niektori utekaju zo vztahu hned ako sa nejaky problem vyskytne, co tiez nepovazujem za spravne...

odrik
1. jan 2012

@maminuska
🙂! A ja sa aj trosku robotizujem 🙂! Jezisko nam priniesol vysavacieho robotika a kym SA nam vysava, mame na vselico cas 🙂.

eaka
1. jan 2012

@odrik Tak konečne sa ten SA niekde našiel!!! ? 😀

odrik
1. jan 2012

@eaka
Nasiel 🙂, SA aj SAMO 🙂.

teleranka
2. jan 2012

@eaka obdivujem ťa, klobúk dole. nenachádzam vhodné slová, ktoré by vyjadrili môj obdiv nad tvojou zrelosťou a sebazaprením. ja by som sa asi zrútila, plakala, plakala, tú ženu by som chcel stretnúť, písala by som jej, jemu by som to vyčítala do konca života a poddrbovala ho pri každej príležitosti... nepochopila som to veľmi dobre, ale to bolo jednorázové , čo to stále trvá? a ty o nej niečo vueš? môžme IP, ak by Ti to nevadilo.

teleranka
2. jan 2012

@eaka a to si ako urobila, ze si sa osuvala na ulohy milenky? a ze si "pumpnes" z jeho odmien? hehehe, pekne si to napisala, sikovnica 🙂