icon

Kedy je čas na ukončenie vzťahu?

zuzka82
1. jan 2012

Pekny den prajem vsetkym🙂 v prvom rade sa ospravdlnujem, ak tu nieco podobne je, ale ja som to nenasla...mna by od rozvedenych maminiek ci nemaminiek zaujimalo, co konkretne ich prinutilo urobit krok a rozviest sa?teda co je clovek ochotny znasat, a co je nad jeho ramec a povie si DOST! toto uz nie!..Preco ste sa vlastne rozviedli? a tak isto aj od vydatych zien, co by nezniesli vo vztahu..? Velmi ma zaujima kde je ta hranica, ked sa clovek rozhodne manzelstvo ukoncit..dakujem za odpovede

saamia
3. jan 2012

tak baby, najnovsia info je, ze sme prisli z prechadzky a byt je prazdny. tak si vzal k srdcu moje slova, bud on alebo my. Som zvedava, kedy sa dovali a ci vobec dnes. Aspon je klud.

eaka
3. jan 2012

@saamia Tak gratulácie... aspoň sa nemusíte trepať na chatu 🙂 Hoci by Vám tam určite nebolo zle... a znamenie, že Ťa počúval a aj počul a očividne asi aj súhlasil...hm.. som zvedavá, ako to nakoniec dopadne

viki2912
3. jan 2012

to odisiel na trvalo,alebo len niekam kym to vsetko prehrmi?

saamia
3. jan 2012

@eaka no to aj ja...kluce som dnes nezohnala, nasi neboli doma a cez telefon nechcem riesit, tak aspon to. Budem informovat a dakujem za podporu, baby, hned je mi lepsie na dusi 🙂

saamia
3. jan 2012

@viki2912 tak to netusim, ked sme odchadzali na prechadzku, sedel ako obvykle pri PC 😠 a zrazu je fuc.

filipal
3. jan 2012

@saamia mna by zaujimalo, co si tam take obzera na pc, ked zakryva obrazovku ked prides do izby.
asi to nic dobre nebude. ☹

petkave
3. jan 2012

@filipal to je v poriadku, len som bola z toho trochu mimo... 😵
@saamia a aký máš z toho celého pocit?

petkave
3. jan 2012

@saamia a s malého spaním sme na tom podobne... V noci je často hore - čajík, cumlík a podobne... A ráno od 5.00 väčšinou fungujeme 😒 V lete mi to nevadilo, ale teraz v zime je to dosť o nervy, keď je taká tma a malý už pochoduje a chce sa hrať. A tvoje zlato je aké veľké?

petkave
3. jan 2012

@teleranka a ty čo v nemocnici? Všetko v poriadku? Ako dlho si tam bola?

lili_mia
3. jan 2012

nooo baby, riadne ste mi stiahli klapky z očí, čo sa chlapov týka .. stále som si myslela, že taký otecko, čo sa stará doslova od príchodu nemocnice, je taký, ktorý nebol tlačený do svadby tehotenstvom partnerky, no vidím, že aj milujúci otecko a partner jednoducho sa sám roboty okolo dieťaťa nechytí .. aj ich chápem, my ženy okolo detí beháme kvázi od škôlky, stále sa o niečo malé staráme a oni, teda chlapi, sa nám do toho nechcú starať .. ja som už vo vzťahu prestala rozoberať, že nehrozí, aby povedal sám od seba, tak vezmem ťa tam a tam na výlet, všetko som organizovala sama, na druhej strane, bola som rada, vedela som kam ideme a na čo sa mám pripraviť, prekvapenia mi robil akurát v tom, že o problémoch hovoril až ked sa už nedali uhasiť, aj rozchod riešil až po dvoch týždňoch, než by dvihol telefón a povedal hneď

petkave
3. jan 2012

@lili_mia lebo takmer každému normálnemu chlapovi treba na rovinu povedať: Urob toto! Zariaď tamto! ... je naivné myslieť si, že sa chlap dovtípi a urobí niečo predvídavo, sám od seba. Ten môj je také trdlo, že občas sa na mňa pozerá, ako niečo robím, pričom mám zúfalý výraz v tvári, ale on sa neponúkne, že mi pomôže... A keď mu to začnem vyčítať, tak to obráti proti mne so slovami: Veď si mohla povedať, ja by som ti rád pomohol, ale myšlienky ti čítať neviem... Takže sa snažím komunikovať otvorene, priamo a k veci, vydávam rozkazy a jasne formulované želania, pretože inak dochádza k nedorozumeniam a hádkam... Ale som žena, takže občas sa predsa len pozabudnem, dúfam, že sám príde na to, že niečo potrebujem a nakoniec sa rozčuľujem nad jeho pasivitou, lebo je jasné, že vo veľkej väčšine prípadov nevie, čo od neho chcem... ak to teda presne nepoviem 😅

lili_mia
3. jan 2012

@petkave tiež som tak fungovala, cez príkazy, no chvíľami som mala pocit, že ho buzerujem ako učiteľka 🙂

saamia
3. jan 2012

@filipal tiez si myslim...keby ste citili tu vonu, aku tu po sebe nechal, ked sme prisli domov... 😝 este aj ustnu vodu bolo citit, zeby sa tak vyfintil sa stretko s kamosmi??? 🤐

@petkave strasne mi odlahlo, ze tu nie je, som taka kludna ako uz davno nie. Maly to vycitil a po dlhom case krasne zaspal, bez dudla, bez prsnika, my sa totiz este stale kojime 🙂

katusska1
3. jan 2012

no ja teraz musím povedať, že môj robí všetko sám od seba, uprace, uvarí mi, vybaví, a dokonca má z toho radosť🙂 proste čo vie že by sa zišlo spraviť alebo vie, čo mi v danej situácii pomôže, urobí bez akýchkoľvek zbytočných rečí, otázok, a aj bez toho aby som mu ja niečo povedala... ale vie ma nasrať, nebojte sa, nik nie je dokonalý 😀
a inak ešte prispejem k otázke témy - v mojom okolí žije jeden chlap, ktorý mi žere už pár rokov nervy jak sa oženil, určite má svoju manželku rád, je to úžasná žena, ale teda to čo on niekedy dokáže mi zdvíha tlak. napr. teraz je tehu a stále ju vláči k jeho rodičom, teda určite aj ona chce ísť (možno), ale nechápem, prečo keď mu povie je mi zle, poďme domov, on všemožne nachádza aktivity len aby nemuseli ísť, a proste aj 1000x mu môže opakovať, nie on ešte chce byť asi pri mamičke. aj minule - jedol čosi a pochvaľoval si to a vraví (samozrejme v prítomnosti mamička) svojej žene - aj ty to takto dúfam robievaš, lebo keby nie tak to ani nezjem. neviem, možno niekomu by to nevadilo, ale mňa by to veľmi ponížilo, keď mu nechutí moje jedlo, nech sa pichne do riti. alebo z práce - nejde domov, ide najskôr k rodičom, najlepšie aj každý deň. keď mu jeho manželka povedala že jej vadí že tam tak často chodí, prišiel za rodičmi zo slovami - mojej žene vadí, že za vami chodím, a oni majú na všetko odpoveď - to každý takto chodí za rodičmi, na tom nie je nič nenormálne. no jasné - mne to príde choré, a dokonca ešte z jeho manželky urobili kravu, ako si to predstavuje, že by ho asi aj ona chcela mať doma. alebo aj keď idú niekam s dcérkou, on nejde s nimi na ihrisko, ostane radšej u rodičov a predo mnou svoju ženu a aj pred nimi posiela do riti a veľmi slušný k nej nie je. nemôžem povedať že k malej by bol zlý, to nie, je dobrý otec, teda aspoň myslím. aj jeho žena je dobrá baba, skvelá mama, ale to čo on robí, je pre mňa nonsens, viem že to nie je moja vec, takže ani mi neprináleží to riešiť, ale niekedy mi to nadá napr. minule - sedela na dvore a poprosila ho nech jej donesie jedlo, necítila sa moc dobre, a on zhúkol nech si ho ide zobrať, tak som sa nasrala schmatla tanier no ale kým som našla lyžičku už bola vnútri. ale vie ma vytočiť niekedy, a keď ja vyprávam ako sa m stará o nás, aj mi pomáha, tak asi mu to nevyhovuje a škúlia na seba so svokrou jak keby som ho ja týrala a neni to normálne. ja som naučená si veľa vecí porobiť sama, nikto mi nemusí pri tom asistovať a aj tak som toho názoru, že ja si najlepšie porobím svoje veci sama, ale keď mi pomôže a chce, prečo nie?

saamia
3. jan 2012

@petkave maly ma 19 mesiacov

vejula
3. jan 2012

Baby tak som si to tu zbežne prečitala.

Ťažko povedať, nie len za ostatnych ale aj sama za seba. LEbo fakt ani sama za seba nemožem zaručiť že by som sa v danej situacii zachovala tak ako si teraz myslim.

No neviem si predstaviť žiť s manželom keby mi bol neverný, keby bol agresivny ku mne alebo ku deťom, keby nas zanedbaval nezaujimal sa o nas. Osobne si neviem predstaviť ani že by som ostala s človekom, pri ktorom by som si pripadala nedôležita menejcennam, ktoreho by nezaujimali moje tužby a predstavy o živote.

My mame take talianske manželstvo, stale niečo riešime aj sa pohadame, ale na druhej strane sa velmi milujeme aj ked si vieme povedať nepekne veci, obaja vieme že to tak v skutočnosti nemyslime. Ale chcela by som to trochu zmeniť, aby sme sa vedeli viac krotiť a nehadať sa tolko. JA dufam že časom snad

teleranka
3. jan 2012

@saamia ahojky. az teraz som to docitala cele, co sa dialo. zacnem tym, ze nesuhlasim s jednou vecou, ktoru si pisala- ze nie si psychicky moc silna. co si šiši? jak že nie si? tse, uz len zato, ze si sa nezrutila kvoli jeho spravaniu, fungovala si na 110% dalej, starala sa o seba , babatko, aj o jeho komfort...dokazala si sa zmobilizovat, ze pojdes na chatu, premyslala si nad vztahom, toto vsetko su znaky zrelej osobnosti !! a slovami riťmausa: a za toto ťa ja uznávam :D
a pises, ze odisiel z domu...boze ja by som uz bola na zemi urevana.. a ani si mu nevolala, ze halo kde si, co si? inak nikdy si nemala pohnutky checkovat historiu PC? ze akoze na ake webove stranky klikal a tak?
baby neviem ako vy, ale ja som taky detektiv oriesok a furt osm mala stastie hacknut byvaleho jedneho ci druheho mail alebo fcb alebo jednocucho len historiu na PC, kde minutu po minute ukazovalo, co robil, kto mu pisalm atd... a ZAKAZDYM SOM NIECO NASLA, CO SA VYMYKALO OBRAZU VERNEHO MUZA :ddd ja som taka lompa , zvedava, nedoverciva joj 🙂

teleranka
3. jan 2012

@petkave ahooj, nelezala som nastastie, iba klasicke vysetrenia, kedze som na rizikovom..navyse mam anginu, dostala som antibiotika :( nemoze byt u mna nikdy nic kludne a v pohode ... aspon nie je nuda, ale angina brrr :(

katusska1
3. jan 2012

@teleranka no dobre, tak aj ja sa priznám, chodím mu na jeho FB 😀 😀 aj na maili mu kukám, ale jemu to nevadí niekedy mi aj povie že sa mu tam mám kuk čo nového, vie o to že mu to tam šmírujem len sa smeje na tom aká som zvedavá 😀 on má všetky heslá uložené v počítači a vždy je vedľa mňa a vidím čo robí, tak ako aj on mne 🙂 takže moc nemám čo skúmať, a možno budem raz prekvapená 😀 ale zatiaľ som nič nenašla... už máš vymyslené meno pre syna? či už sa ťa to niekto v téme pýtal? neviem, nečítala som všetko 🙂
a tuším sa tu na začiatku témy rozoberal PIN na kartu, tak viem ho lebo mu občas chodím vybrať, aj on vie môj aj mojej mamy a aj moja mama vie jeho, lebo minule mu bola ona vybrať peniaze 😀

saamia
3. jan 2012

@teleranka dakujeeem, velmi si ma potesila tymito slovami! 🙂 😵 nie,, nevolala som mu,, nech si je, kde chce 😝 no a tendencie checkovat historiu veru mam aj ja! pred chvilou som docheckovala... uz dlhsie sledujem, ze sa objavuje meno jednej baby, co si s nou pise spravy na FB...ja ju nepoznam... takze tak, koser to asi nebude. A mam na plne pozriet mobil, ak sa tu zastavi a niekam ho polozi..hm, dalsia vec, inokedy nechaval na stole bez problemov, teraz schovava a neviem kam 😠

saamia
3. jan 2012

@teleranka inak teraz citam temu od zaciatku, to lakomstvo je mi tiez zname. Sice nie az tak, ale pokial som zarabala a bola na materskej, nevidela som od neho ani fuka,, kocik sme kupovali z penazi, co sme dostali, vecicky malej len ja, ked teraz nemam, ako som na rodicaku, tak si musim pytat, vzdych, ochka, ci to fakt potrebujeme, ked idem kupit vyzivy (maly nechce ovocie), tak mi da napr. 2,50 a tak 😔 ale sebe zato kupi CD aj platne za nehorazne prachy bez mihnutia oka 🙄

vejula
3. jan 2012

@teleranka ja soom tiež zvedava, ale teda nesledujem mu FB ani nič... Verim mu hlavne preto lebo on veri mne a všetky hesla ma uložene v počitači a vôbec nič netaji. KEby som spozorovala niečo take že po mojom prichode do izby by rychlo preklikaval v počitači alebo niečo podozrive isto by som aj ja pozerala. TEda raz som mu kukla na FB ked si pridal za priatelku svoju byývalu milenku. Ale vlastne som len zistila že ju totalne odignoroval ked chcela nadviazať osobne stretnutia a ked moc otravovala tak si ju aj vymazal z priatelov.
Ale on je uplne iny ako ja vôbec nema tendencie ma sledovať ani nič, bože on mi tak verí a vôbec ho netrapi čo kde pišem, velmi by som chceal byť v tomto ako on.
Ale to asi my baby mame proste v povahe tu zvedavosť 😅

saamia
3. jan 2012

no, baby, doma je...

vejula
3. jan 2012

@vejula inak v situacii v akej je saamia by som tiež bučala keby som mm nenašla doma. Ja som taka zavisla na tom mojom mužičkovi že vždy ked sa pohadame tak si poviem že kašlem na to, ale pri tom vkuse ho len sledujem kedy sa už na mna neusmeje kedy sa neprihovorí, no hrozna som, a pri byvalom som mala uplne v paži všetko, bola som schopna mu nenapisať hrať urazenu dokym sa nepriplazi, a teraz??? Uplne iny človek zo mna, zavisla som na nom 😖

vejula
3. jan 2012

@saamia a ako?

vejula
3. jan 2012

@teleranka hihi som samej sebe adresovalas prispevok ale chcela som ho napisať tebe 😎

teleranka
3. jan 2012

@katusska1 ja som strasne zvedava..este aj v robote som zvykla pocuvat cez poharik a stenu ked bolo nieco zaujimave 🙂 hehe, apson bola sranda 🙂 ale prisaham, ze niekedy som v tom bola nevinne, napriklad na zaciatku tehu som pravidelne grcala a hned vedla wcka maju kancelariu sefovia z vedlajsej firmy...no nepocuvaj rozhovory hehe 🙂)
junior sa budem volat Julian, s EN vyslovnostou. snad aj nejake prostredne meno vyberiem. inak palechore za vrajomnu doveru, rovnako aj @vejula palec hore zato...u mna je blbe to, ze po skusenostiach neviem, ci budem schopna este niekomu verit :(

teleranka
3. jan 2012

@saamia jeejda, pls napis, co a ako sa dialo... drzim palce

petkave
3. jan 2012

@saamia no dlho to teda nevydržal... 😒

saamia
3. jan 2012

no, teraz je nejaky precitlively, vraj mam silne slove atd. a on je takto stastny, len ja mam problem, no bodaj by nie 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠