icon

Kedy je čas na ukončenie vzťahu?

zuzka82
1. jan 2012

Pekny den prajem vsetkym🙂 v prvom rade sa ospravdlnujem, ak tu nieco podobne je, ale ja som to nenasla...mna by od rozvedenych maminiek ci nemaminiek zaujimalo, co konkretne ich prinutilo urobit krok a rozviest sa?teda co je clovek ochotny znasat, a co je nad jeho ramec a povie si DOST! toto uz nie!..Preco ste sa vlastne rozviedli? a tak isto aj od vydatych zien, co by nezniesli vo vztahu..? Velmi ma zaujima kde je ta hranica, ked sa clovek rozhodne manzelstvo ukoncit..dakujem za odpovede

zuzka82
autor
3. jan 2012

@saamia no co sa tyka tej starostlivosti o dieta, ako keby si hovorila o mojom muzovi ☹

vejula
3. jan 2012

@teleranka joj ale ani nevieš ako sa niekedy premaham aby som nič nesledovala. Verim mu ale ked tu na koni niekedy čitam tie pribehy ako sa z dobreho poslušneho manželika vyklul dlhoročný nevernik, tak ma to trošku zneistuje. 😅 Ale aj tak mu verim 😀 😀 😀 No ked sme dlhšie pohadaní najma vtedy sa bojim aby sa niešial vyplakať nejakej kamarke na ramene. Ale to su skôr take moje morbidne myšlienky, v skutočnosti nemam na to dôvod

saamia
3. jan 2012

@zuzka82 naozaj? to je mi luto...je to nanic, ze, ja som si uplne inak predstavovala nasu rodinku...co uz 😒 Mne uz dosla trpezlivost. Vidim, ze maly ma exoticke meno, manzel je cudzinec?

teleranka
3. jan 2012

@vejula urcite su to len zle myslienky . inak myslim si, ze zena vyciti, ked sa nieco zle deje. a tie pocity su uplne ine ako len take cierne myslienky, ze "čo ked"..a on určite".. keby naozaj nieco bolo, zena to vyciti, som o tom presvedcena, ten pocit sa neda zamenit. no ale ty ho nikdy nespoznas, takze smola kiš kiš 🙂

saamia
3. jan 2012

@petkave no veru nie...ale vraj zajtra sa odprace na cely den

vejula
3. jan 2012

@teleranka hihi no dufam že nie 😅 a dufam že ani ty už nie, i ked zrejme si už take ničo zažila ked si pisala že nevieš či niekedy už dokažeš dôverovať.

lili_mia
3. jan 2012

@teleranka och tie pocity, ked cítiť, že chlap niečo "vyvádza" a ako mi potom kričia senzory 😀 😀 😀 ja som nemala červenú kontrolku, ale doslova maják zapnutý, ked sme sa povadili a on sa neozval celý víkend .. čo na tom, že napísal on sms a ja som neodpísala 🙂 a ked som cítila, že je zle, pýtam sa, čo sa deje a on že nič .. tudle makové, z jeho strany nič, iba z mojej.. pfúúú občas túžim byť už starou babičkou, sedieť na lavičke pred domom, pozerať na západ slnka a prehrávať si minulosť a vedomie, či ten chlap stál za to, alebo to bol iba okamih v živote 😉 inak aj ja kontrolujem, špehujem, atd v zmysle, poznaj svojho nepriateľa

zuzka82
autor
3. jan 2012

@saamia hlavne ze vieme v com to je, zeeeeeeeee

saamia
3. jan 2012

@zuzka82 no urcite to ovplyvnuje, ale zase keby sa chcelo, dalo by sa,, niee?

petkave
3. jan 2012

@saamia on je takto šťastný? No samozrejme, jemu to absolútne vyhovuje. Je oňho postarané, má určite peknú a šikovnú ženu, krásne a zdravé dieťa, ktorými sa môže pýšiť a na spestrenie svojho voľného času vykonáva aktivity, za ktoré by mal letieť okamžite von dvermi. Ale keďže ty si taká tolerantná a necháš ho viesť si v podstate staromládenecký život, tak jasné, že je na vrchole blaha...

zuzka82
autor
3. jan 2012

@saamia tak to mas pravdu, lebo stretla som sa uz aj s takym pripadom...a vsetko pekne fungovalo..ale vies, ako sa hovori, ohybaj ma mamko, kym som maly Janko, mozno k tomu trrebalo od zaciatku tvrdsiu ruku...ale ked v tych zaciatkoch sa snazi byt clovek co naj a urobit co cloveku vidi na ociach...
vela veci by som zmenila, KEBY sa dalo, no sa nedaaaaa 😒

saamia
3. jan 2012

@petkave ano, mas pravdu...a este mi vravi, ze ja som sa zmenila..a koho by nezmenil zivot, aky mam ja? jasne, ze nase dieta je pre mna vsetko, ved cely moj svet sa toci okolo neho. Mam sa s nim rozpravat o jadrovej fyzike alebo co... 😒
ja som asi fakt tolerantna alebo hlupa, ze som to zacala az teraz riesit...asi mam dost vysoky prah tolerancie 😀

saamia
3. jan 2012

@zuzka82 ja takisto, no vies, po tolkych rokoch vztahu uz ruzove okuliare nemam a tiez uz nemam 18 😅

petkave
3. jan 2012

Len tak mimochodom, nesledujete ten film na Markíze? To je dosť sci-fi... Mladý otecko sám s bábom... No neviem... to je možné asi iba v Amerike...

saamia
3. jan 2012

aj ked si myslim, ze nikdy nevies, ako sa ten clovek zachova, ked budete mat dieta...zistis to jedine vtedym ked to babo uz bude tu.

zuzka82
autor
3. jan 2012

@saamia tak toto sa mi fakt paaaaaaci co pises...nase vztahy su cez kopirak ci co 😕

saamia
3. jan 2012

@petkave fakt?? no jo, tazke sci-fi 😀

zuzka82
autor
3. jan 2012

@saamia no ved prave, asi preto ma nieco koplo zalozit tuto temu..

petkave
3. jan 2012

@saamia jasné, každú ženu materstvo zmení... Aj mne muž vyčítal, že sa mu už toľko nevenujem, ale u nás je to momentálne také vzájomné. On má prácu, školu, ja malého a tiež popri materskej pracujem. Takže to nestíhanie venovať sa jeden druhému je chybou obidvoch... Ale samozrejme, že uprednostňujem malého... vo všetkom... Je hladný, nakŕmim ho, plače, utíšim ho... veď starý toto nepotrebuje, nie? A ak áno, nech si ide za svojou maminkou, tá mu pofúka boľačky, ak to potrebuje 😀 Ja nie som jeho mama, ale partnerka, tak mu predsa nebudem skákať okolo zadku, keď musím skákať okolo malého zadočku 😀

saamia
3. jan 2012

@zuzka82 no vidis, skoda, ze je to tak 😝 ale aspon sa chapeme...

ozaj, nezalozime baby nejaku sukromnu temu??? idem tu dost s kozou na trh, nech sa tu nevytesuje niekto zo mna...a nebodaj ma spoznaju, ludska skodoradost nema hranic 🙄

saamia
3. jan 2012

@petkave no veru, moja rec...ale vies, chlapi su velke deti

matsches
3. jan 2012

@zuzka82 So vzťahom je to tak ako so zdravím. Zdravie je úplná fyzická, psychická, sociálna pohoda. Fungujúci vzťah je úplná fyzická, psychická, sociálna pohoda. Je to jednoduché, stačí ak sa jedno z tých troch naruší a už môže byť dôvod na ukončenie.

petkave
3. jan 2012

@saamia ja si myslím, že si dosť krytá, nemáš tu o sebe žiadne info... Ale ak chcete súkromnú skupinu a beriete ma, hoci teraz žijem v celkom pohodovom vzťahu, budem rada...

zuzka82
autor
3. jan 2012

@saamia ANo kocky, v tom ma saamia pravdu, zalozila by som,ale neviem ako,xixix, lebo tiez si davam pozor na pismenka

saamia
3. jan 2012

vie to tu niekto robit?? ja nie...

saamia
3. jan 2012

ja navrhujem zobrat vsetky, co sme sa tu tak obsirnejsie vyjadrovali

zuzka82
autor
3. jan 2012

idem na to mrknut

saamia
3. jan 2012