Kedy predstaviť dieťa partnerovi?
Ahojte. Sme spolu resp sa spoznávame pol roka. On ma 38 ja 33. Mam 4rocnu dcéru. Dnes ma postavil pred výber. Ze bud spozná moju dcéru a tým mu ukážem že mi na nok záleží alebo to ukončíme problém je v tom ze žije 400km odomna. Vidame sa raz do 2 týždňov nq 5h cca. Nakoľko to situácia covid a obmedzenia nedovoľujú. Povedala som mu ze nemám zatiaľ v záujme mu predstaviť dcéru, nakoľko ani ja ho poriadne ešte nepoznám. A teda príde mi úplne na hlavu ho vpustiť za tak krátku dobu do nášho života. A on si celý deň ide svoje. Keby sme už spolu co to prežili a mam v ňom dôveru alebo ho poznám, nie je problém. Ale takto o to nestojím. Z druhej strany ho lubim ale toto mi príde dosť ako citové vydieranie. Aký máte nato názor?
Akoze ja som mala deti uz aj na prvom rande, ale človek to vycíti, či je všetko v poriadku alebo nie. A keby som to cítila ako ty popisujes, poslala by som ho do kelu.
@panelacikova poznám kopec zien co ani staršie deti nechcú bývalému dávať. Na tom ja nič vymyslené nevidim. Mňa mama tiež nechcela púšťať 😂 (vtedy mi to vtipne neprišlo samozrejme lebo ja som chcela chodiť, kludne by som sa aj odsťahovala) a synator sa nemusí hrnut k nemu tiez (ale vraj chce chodiť) , v dnešnej dobe sa celkovo deti nejak nikam "nehrnú".. Doma v pohodli im je fajn vo svojom... (nechcem napísať rovno s mobilom, PC...)
Vyzerá to, že s ním nebude všetko v poriadku. Myslím, že tie dve ex o tom vedia svoje
Komentár zmazala z dôvodu že čítam ďalej a teda myslela som že to je typ čo si po rokoch skalamania našiel tu pravú.
No ruky od neho preč!
tak moje deti spoznali súčasného partnera až po roku. teraz už s nami býva, ale bol to postupný proces, boli sme spolu keď boli u ocina, všetko sme trpezlivo obaja zvládli, teda- všetci štyria. až ked som videla, že deti sú ready, až vtedy som ho pozvala ku nám. ty sa vykašli na takéhoto človeka- smrdí to celé. Môj partner absolutne rešpektoval, že porebujeme čas.
@kristiii
@stary_ujco
@panelacikova
@makova333
@ibrunova no tak baby, včera som mu teda napísala ze to ukončíme, pekne som vysvetlila a on odpísal ze mu nie je dobre, ozve sa neskôr. Ja som s tým definitívne všetko uzavrela. A dnes klasika deň s malou pred obedom vonku v dedine a on nám ide naproti s autom. Tak prišiel s nami na ihrisko, malej som ho ani nepredstavovala, ani sme sa neobjimali, nič, jak cudzí otecko na ihrisku. A teda povedala som mu aj live to isté jak som napísala. Tak bol dosť out z toho. Ale bohužiaľ no neviem co si mam o tom myslieť.
tak ako fakt čudák. včera povie: nie je mi dobre a dnes ťa "prepadne" 400 km ďaleko od svojho bydliska? 😨
@makova333
@panelacikova povedala som mu na rovinu že takto to nefunguje. Skoro sa mi tam rozplakal. Ze mam pochopit o co mu ide, že chce viac času tráviť so mnou a bez toho aby malú poznal to nejde. A ze týždeň už nespaval a nejedol, mal žalúdočné vredy atď atď. Akože videla som ze schudol ale ktovie ci to je kvôli tomu. Ďalej sme nič neriešili lebo som brala malú domov a na obedovať sa. Písať mi písal, ale ja som si to už nejako uzavrela v hlave tak to ani neriešim
Pozor! Toto je typicke citove vydieranie! S takymto individuom som zila... Co je maly chlapec, ze koli tomu, ze ste spolu malo neje a nespi? To je dobre psycho... Mala by som sa na pozore...
pošli ho do r..i. mala som do činenia s takým tĺkom, čo sa ma snažil citovo vydierať, nechcel ani pochopiť, že je medzi nami koniec, stále trepal, že sme jeden pre druhého stvorený. Správal sa presne tak isto, neakceptoval to, že je koniec, prišiel za mnou dokonca do práce, hľadal ma tam v čase, keď som bola inde, no čistý bulo
Hmm zvláštne, už by mi svietila kontrolka hlavne keď mám dcéru a silou mocou sa s ňou chce zoznámiť. Je to zvláštne. Mamičky dievčatiek by si na to mali dávať pozor.