icon

Kedy sa u muža vylučuje kvapka túžby? Názory mužov

osamotena
13. nov 2015

Ahojte, zaujimalo by ma, kedy sa uz muza vylucuje kvapka tuzby, resp. ci u 34 rocneho muza je mozne, ze sa vylucuje len tak, resp. ci je mozna polucia v takomto veku. Je ok, ak sa muz vrati nadranom z baru s akcie s kolegami v noci domov a ma zaschnute tie kvapocky na slipoch, moze to byt len bezna polucia alebo je dovod sa znepokojovat, ze urcite musel byt s inou zenou? Stava sa to muzom bezne? Prosim aj IP, ak nechcete pisat takto verejne. Dakujem za nazory, naozaj ma to velmi zaujima.

alaguema
13. nov 2015

@nyusika si na omyle. Muž pred súložou, pri vzrušení môže vylučovať sekrét, ktorý je konzistenciou podobný vaginálnemu sekrétu, je číry a klzký. Tento sekrét u muža, je sprievodným znakom vzrušenia bez toho, aby nevyhnutne muselo následne dôjsť k ejakulácii. Ja neviem...príklad. Mladý chlap tancuje telo na telo s krásnou babou, postaví sa mu a tento sekrét sa hneď vylúči. Dotancujú, ona odpláva a on...sa ukľudní 😀 Nikdy sa ti nestalo, že si to pri tanci za mladi pocítila na stehne, alebo niekde? A tiež si ho asi nešla hneď ukojiť na WC, nie? 😉 Tento sekrét vylučuje prostata. U mladých mužov, ktorí sa ešte ľahko a rýchlo vzrušia, sa môže kľudne nájsť na spodnom prádle a nemuseli nevyhnutne hneď mať sex (ale mohli).

nyusika
13. nov 2015

@alaguema moze mat suchy orgazmus. to vsak nemeni nic na veci, rpste to nemaju tak, ako my zeny, ze zvlhneme pri pozerani relacie o steniatkach 🙂

nyusika
13. nov 2015

@alaguema a vzrusenie je jasne, ved to som pisala o vztycovani sapito 🙂

ale to, co sa nazyva kvapky lasky, je ta predejakulacna tekutina
mozno piseme o dvoch roznych veciach, to zas ja neviem 🙂

sissy27
13. nov 2015

@nyusika práve som si oplula monitor 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (10:44 a 10:59)

oldman50plus
13. nov 2015

1. Nič sa nevylučuje, ak tak chvíľočku pred samotnou ejakuláciou. Také že "už ideeem", vlastne začínam. Ide to ale v tom momente ešte zastaviť ale neverím že by to niekto robil viackrát dobrovoľne, to je mučenie.
2. Samotný ejakulát je prakticky bezfarebny, vidieť ho teda po zaschnutí moc nie je. Skôr nahmatať, ale pomerne rýchlo sa "vydrolí", takže aj sa aj spraví do slipov tak za pár hodín to prakticky vidieť nie je.
3. Samovoľne, bez aspoň minimálnej manipulácie zo mňa nič nevyšlo (v mladosti stačilo trošku správne pošúchať cez nohavice jemnou dámskou rúčkou, dnes treba poriadne zabrať), väčšina chlapov je takých. Napodiv sa zdá že samovoľná polúcia funguje dnes len u malého percenta.
4. Napríklad ja ak som pripitý si relatívne ľahko spodky pomočím, triezvemu sa to nestane. Druhá možnosť je že chlap pod parou sa dosť dobre neoklepe. Necháva to stopy a je to oveľa pravdepodobnejšie ako že bol s nejakou ženou. Ak by aj bol, urobí sa do/mimo nej a utrie, nebude sa utierať do spodiek.

mawka
13. nov 2015

ani sa robit nemusi, ak nejaku pretiahol a bez utretia ho strcil do bombardakov, pricom ona ma hustejsi vaginalny sekret, tak to moze byt aj toto. alebo nejaka s fajnovym tvaroztekom kvasinkovym 😎

alaguema
13. nov 2015

@oldman50plus Vylučuje sa a nie pred samotnou ejakuláciou, ale už pri vzrušení a nepísala by som iné, keby som nemala doma jeden taký exemplár. Ide o číry sekrét celkom na počiatku vzrušenia a je to produkt prostaty, tak ako som písala. Nie ste chlapi ako cez indigo. Ak to nemáš, alebo si nemal ty, neznamená, že to nemá nikto.
normálne som si to pre teba vygúglila 😉
"Dobrý den Danieli, výtok z močové trubice při sexuálním vzrušení je normální a fyziologický jev, nejedná se o nemoc. Vylučuje ho prostata (tzv. prostatický sekret), ale může obsahovat i spermie. Ke snížení tvorby sekretu při vzrušení dojde s nárůstem četností styků, ale není to pravidlem. Pokud výtok z močové trubice změní konzistenci, barvu, zapáchá, je třeba provést kultivační vyšetření k vyloučení bakteriální infekce."
http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/vytok-z-pe...

mawka
13. nov 2015

@alaguema suhlasim s tebou, jeden moj byvaly priatel bol velmi mokry, ked bol vzruseny. dovtedy som to tiez nepoznala, ale je to tak.

mihula
13. nov 2015

@oldman50plus moja suseda sa vzdy rozculovala,ze chlap sa jej vzdy utrie do zaclony 😀 😀 😀

alaguema
13. nov 2015

@mawka je to asi ako so ženskou ejakuláciou, tiež ju máva len určité percento žien. A vlastne tiež súvisí so ženskou prostatou, inak v blízkosti famózneho bodu G 😉

mawka
13. nov 2015

@alaguema ano, presne tak 🙂

beatrice1607
13. nov 2015

@sardinka335 odpadla som.. Vystizne. :D

sasa1310
13. nov 2015

@osamotena môj má 36 a ešte sa mu to nestalo. Skôr po sexe mu posledné kvapky ostanú v trenkách 🙂

alaguema
13. nov 2015

@nyusika tak pri pohľade na šteniatka nevhlnem 😀 ...ale ako som spomínala, poznám tento fenomén u muža a veru stačí málo 😉

lucka1987
13. nov 2015

😕 😕 😕 pár kvapiek niečoho z mužského penisu na trenkách , a hľa, koľká debata 😕 😕 😕

cerez
13. nov 2015

Ak si bol aj môj manžel sadnúť s chlapmi na pivo, nikdy sa nestalo, aby som mu lozila do trenírok. A už vôbec si neviem predstaviť, že by mne lozil do môjho spodného prádla a zisťoval, či som bola skutočne si niekde sadnúť s kamarátkami. Bežné to nie je. Ibaže je u vás narušená spoločná dôvera a vieš, čo môžeš od neho očakávať. Asi opäť zlý výber partnera. Bohužiaľ! 😒

liebling98
13. nov 2015

@alaguema čiže máš na mysli takú predprípravu, aby v prípade akcie nedrel na sucho?

alaguema
13. nov 2015

@liebling98 vieš čo...tak nebola sa pri najvyššom, keď toto projektoval, ale vyzerá to tak, nie? 😀

@lucka1987 veď zaujímavá 🙂 Mňa skôr ide vystreť, keď sú tieto témy tabu a ľudia nevedia ani ako im vlastné telo funguje. Alebo telo partnera.

@cerez mohla si to všimnúť pri nakladaní práčky...stačí tmavé spodné prádlo otočené na ruby a orlí ženský zrak 😀 😎

cerez
13. nov 2015

@alaguema A možno jej pri nakladaní do práčky tie tmavé trenírky ešte skôr ako skončili v bubne skočili rovno do tváre, kedy ich nielen uvidela, ale aj ucítila. 😀

liebling98
13. nov 2015

@alaguema ja si tiež myslím, že tak je to dômyselne naprojektovane.
Ale zase, tohto vlastného lubrikantu nie je až tak veľa, žeby to nechávalo nejaké výrazné stopy na prádle...

alaguema
13. nov 2015

@liebling98 tak toto neviem posúdiť, vždy zužitkujeme 😎 Ale tiež to bude individuálne...podľa mňa eventuelne aj môže nechať stopy. Neviem, istá si nie som, v skutočnosti som sa chcela vyjadriť len preto, lebo tu hneeeď boli "sudičky" a on musel mať sex a toto musel byť ejakulát. No, nemusel.

suve99
13. nov 2015

Och joj, tak ako som sa teraz ja nasmiala, som sa nezasmiala už dlho, normálne ma bolí bránica 😀 😀 😀

ig0r
13. nov 2015

mne sa to stava ked som vzruseny, myslim na sex, a dlho k nemu nedochadza. 🙂

jana_eyre
13. nov 2015

@suve99 ja tiez 😀

liebling98
13. nov 2015

@alaguema pravda, riadime sa heslom ani kvapka nazmar 😀

slnecnica174
13. nov 2015

@osamotena Nabuduce mu ty, alebo ta tvoja kamoska, hned zoberte ster s vatovou palickou a poslite to do labaku, potom budete mat istotu, ci si udrzal vtacika v klietke 😀 Teraz vazne, prestante sa zapodievat s takymi blbostami a nestudujte muzske slipy. Jednoznacnu odpoved ti neda nikto. Bud mal sex s inou alebo nie. Vztah je o dovere😉

mawka
13. nov 2015

@slnecnica174 😀 presne to ma napadlo, ako beha s vatovou tycinkou, nasledne natiera na sklicko a dava pod mikroskop 😀 heh

slnecnica174
13. nov 2015

@mawka 😀 😀 😀 asi moc pozerame tie americke blbe filmy 😀 😀 😀

mawka
13. nov 2015

@slnecnica174 CSI 😀 alebo Kosti 😀

slnecnica174
13. nov 2015

@mawka 😀 😀 😀