icon

Kedy si ženy skutočne oddýchnu od domácnosti?

27. jan 2025

Mám myčku susičku roboticky vysávač
A aj tak sa idem zblaznit stale len niečo treba chcem mať aj pokoj a nie stale riešiť a mysliet na niečo čo treba urobit....

Strana
z2
1ryba
Odpoveď bola odstránená
sisska96
27. jan 2025

My nemáme sušičku ani roboticky vysávač, myčku tiež nepoužívame furt, veľakrát umyjem veci ručne . No neviem. Normálne mám čas a ešte pracujem minimálne 9 hodín denne

nenne27
27. jan 2025

V hrobe :D ( cierny humor)

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lujza123
27. jan 2025

Základ je
- nepreháňať to s poriadkom
- minimalizmus
- spravodlivo rozdeliť medzi všetkých členov domácnosti
- nepreháňat nepreháňať nepreháňať

Ale ak si ten typ co musí denne vysávať, umývať zem, variť trojchodové jedlo a s nikým sa nepodelíš, tak si neoddychnes nikdy…

simona1306
27. jan 2025

ja teda som asi zvlastna , ale ja si teda najlepsie oddychnem pri upratovani :D takze ja od domacnosti asi nikdy :D

rozculena
27. jan 2025

mám zadrbané okná....na a koho to serie? Mńa rozhodne nie

kvadrinkaaa
27. jan 2025

My máme najčistejšiu domácnosť, keď ma niekto naštve, väčšinou manžel 🤣

kaktusik007
27. jan 2025

no ja mam teraz skuskove --- takze asi tolko k mojmu upratovaniu domacnosti..... a ano, vianocny stromcek u nas este svieti 😍

katty123456
28. jan 2025

@yanabella presne..a to nemám myčku ani sušičku ani robotického pomocníka..miesto toho mam2deti,1macku,2bytovych zajdov a včera nám odišiel skreculo...a som spoko v symbióze s prírodou😏

cecilia29
28. jan 2025

Nemám umývačku, sušičku, robotický vysávač (stale nam funguje taky stary tazky :D tak nemam dovod menit) a nemám až taky pocit ze som otrokom, lebo som si to tak nastavila.
Mam 3 deti, 4 kozy.

nelka93
28. jan 2025

Každý jeden deň. Vysavac povysava, myčka umyje, práčka operie a susicka vysusi. Neupratujem celý byt každý deň, odpratat riad trvá pár minút, poskladanie prádla tiež. Neviem co také by som mala robiť aby som si neoddychla 🙂 ale ak niekomu vyhovuje chodiť s vysávačom v ruke a vydať každú jednu smietku tak prosím, ale nech sa nesťažuje

snowflakenel
28. jan 2025

Omrvinky povysavam vecer, alebo pustim robota. Rozhazdane hracky a nejale toe capky na nabytku a zrkadlach nepovazujem za bordel. Ani kopu neozehleneho pradla.
Za bordel povazujem zakydanu kuchynsku dosku, zaneseny sprchac a spinave wecko.
Detsku izbu upratujem s dcerou podla potreby. Vacsinou, ked uz nevieme, co vsetko ma.na stole 🙂 🙂 🙂

som_realistka
31. jan 2025

Moja dcera sa vyprdla na vylozenie umyvacky "lebo sa musi ucit" najorv som to chcela vylozit, ale vcas ma napadlo, bola som v praci, na nakupe, a poskladala som kose pradla, mycka je stale nevylozena a drez uz zacina byt plny, napriek mojim upozorneniam. Ale, neurobim to, z principu, 😀😀😀

zzzzza
3. feb 2025

Nikdy

Strana
z2