icon

Kedy ste odtajnili nový vzťah po rozvode?

paranoidna
11. aug 2014

Baby,tie ktoré ste rozvedene, ak ste si našli nový vzťah,kedy ste to začali brať vážnejšie? Zaujíma ma ten moment,kkoľko času približne ubehlo od vtedy,čo ste sa s novýmpartnerom zoznamili,kedy to tak nejako medzi vami dvoma padlo,zže asi je to aj cit nielen sexuálne kamarátstvo a prípadne kedy ste do toho "zatiahli" vaše okolie?MMyslím svoje deti,pripadne ak partner nemá deti tak jeho kamarátov alebo rodičov?

Strana
z3
paranoidna
autor
13. aug 2014

@moncsi1208 bavili sme sa o tom v štýle,že to necháme tak,ako sa to vyvinie samo....on sa ničomu nebráni a ja to akceptujem....stretávame sa u neho keď je matka preč z domu,to je v poho....ale víkendy napr.nehrozia sa vidieť,on je vtedy s ňou a inak nikam nechodí...tak som mu raz navrhla,že nemusí hovoriť,že má frajerku,nech teda medzi rečou povie že kamosku,s ktotou občas zbehne na kafe a pokecat do mesta, tak ani to neurobí,bo matka by hneď chcela vidieť kto je čo je zač a ako sa veci majú......a keďže ja mám svoj vek a svoje zazite,netúžim potom,aby má kohokoľvek matka rozborala a riešila zoči-voči,čiže to tajenie akceptujem...aké aj tak....rozmýšľam nad tým,že čo by sa asi také muselo stať,aby s tým vyrukoval.....zjavne nič.....ako jedináčik....smola

paranoidna
autor
13. aug 2014

@janinka007 áno to celkom chápem, vedomie ublížiť mamičke....ale to s tým,že sa jej ani nepozdravil v meste vôbec nesúvisí....mal ju proste v pazi a bola to sexuálna známosť....takýmto prístupom ju nemohol mať rád....vylúčené....žiaľ,baby sa vždy namotajú viac než je reálne

oravese
16. aug 2014

@0silvia0 ked uz sme take chuderky a vy hrdinky sa potom nestazujte ze mate nejaky problem, ked ste take perfektne a uzasne a vsetko si viete dokonale zariadit.

0silvia0
16. aug 2014

@oravese
1. skutočne neviem na akú moju konkrétnu reakciu si teraz reagovala 😒
2. nikoho som nenazvala chuderkou
3. necítim sa žiadnou hrdinkou a nie som úžasná
4. nie som typ človeka, ktorý sa sťažuje
5. problémy sú na to, aby sa riešili

mala_hobitka
16. aug 2014

@paranoidna som nazoru ze okolie do mojho zivota nic, naucila som sa zit bez strachu "co povie okolie"... ludia co ma maju radi to pochopia, ostatni ma nezaujimaju lebo mi ocividne nie su nicim

malabiba
17. aug 2014

@paranoidna Bola som 3 roky rozvedená, dve deti, stabilizovaná, bez dlhov, s 3i bytom, s celkom fajn prácou, po pár známostiach o ktorých som akosi intuitívne vedela, že k ničomu nevedú. Deti o nich nevedeli.
Stretla som môjho teraz už manžela. Randili sme intenzívne 2 mesiace a vedeli sme, že chceme spolu žiť. Hodili sme sa k sebe, cítili sme to. Tretí mesiac som ho zoznámila s deťmi a polroka nechala vzťah ja, deti, on, jeho deti, vyvýjať. Po roku sme začali spolu bývať, prisťahovala som sa ja. Môj byt som prenajímala, nechala som si ho ako zadné vrátka. Teraz sme spolu cca 6 rokov. Občas hore, občas dolu, jeho deti dospeli, s mojimi lúskame pubertu....ide to 🙂

malabiba
17. aug 2014

@paranoidna neverím, že by si nechcela spoločný život a úplnú rodinu....ja som každý vzťah typu poblúznenie, vášeň, ak k ničomu neviedol skončila....načo byť s niekým, s kým nemáš budúcnosť, strácaš iba čas....také to čo ak ma ľúbi a iného nestretnem rýchlo treba zahodiť za hlavu....život je krátky.....a čo si myslia ľudia? na to kašlať, nežijú tvoj život, neplatia tvoje účty

paranoidna
autor
18. aug 2014

@malabiba nie, ja spoločný život nechcem a ani on nie...už som to vyššie spomínala, možno je toto prvý chlap, s ktorým si v tomto smere rozumiem a možno preto sme spolu už relatívne dlho, (na mna teda už dlho), lebo to vnímame rovnako...každý z nás má svoj život, svoj štandard a nikto z nás na tom nechce nič meniť...obaja sme možno v tomto trošku divní, ale my vieme prečo...ani jeden z nás nie je rodinný typ a pre nás oboch je vedomie, že ten druhý ťa ľúbi sice fajn, ale prísť domov do vlastného súkromia, zabuchnúť dvere je na nezaplatenie...mne jedno manželstvo bohate stačilo na to, aby som pochopila, že toto nie je pre mna a on sa nikdy neoženil, ani nechce deti, bo to nie je nič pre neho...asi tak....takže v podstate nič odtajnovať v konečnom dôsledku ani netreba.....skôr som bola zvedavá na skúsenosti iných

desore
19. aug 2014

@paranoidna Úplne ťa chápem...ja s mojím milencom zdieľam rovnaký názor vlastnej domácnosti...nemáme čas sa pohádať, sme si vzácny...každý má svoje koníčky a povinnosti...môj je profesionálny športovec, takže keď nie je u mňa je na ľade, v posilke alebo behá...a tiež nemám potrebu robiť vyhlásenie o našom vzťahu...

Strana
z3