icon

Kedy ste si našli svoje polovičky?

jahodicka
13. jún 2021

Ahojte.som rozvedená 2 roky a stále sama.kedy a kde ste našli svoje polovičky?

elizabet173
13. jún 2021

@jahodicka pri športe, ale je to asi o náhode, niekto vo vlaku, niekto v kaviarni, niekto v práci...nesedieť doma je asi základné pravidlo. A u mňa sa ešte potvrdilo to, čo sa hovorí, že láska si ťa nájde, keď to najmenej čakáš, takže som našla partnera v čase, keď som žiadneho nehľadala.

kkovacovak
13. jún 2021

@jahodicka ja v práci 🙂 a presne ako píše @elizabeth173 bolo to v čase kedy som sa už rozhodla chlapov vypustiť a neriešiť že som sama a užívala si to...no a zrazu sa mi postavil do cesty a bolo

ivangeline
13. jún 2021

Moj prvy bol cez znamu...ze sa k sebe hodite,dala nam kontakt a pisali sme si a stretli sa... a druhy,teraz uz manzel,este nebezpecnejsie,cez Pokec. :D :D Ziadny spolocny znamy. Sla som na stretko naslepo..doslova..

dzupi898
13. jún 2021

my sme sa vďaka práci, ale dnes veľa ľudí sa cez sociálne siete zoznamuje, je to také bežné v dnešnej dobe 🙂

lenka2710
13. jún 2021

@jahodicka na ihrisku 😂 mala som 18 a chodila som hrávať s kamarátmi, sem tam sa tam objavil aj môj budúci manžel 😁 tam sme sa spoznali a dokopy sme sa dali v bare, kde sme sli celá partia na diskotéku 🤷‍♀️

bubinko1506
13. jún 2021

V praci, bol moj sef😉

abigail88
13. jún 2021

@jahodicka v 18 rokoch cez pokec a nakoniec sme zistili, ze sme obaja z nasho maleho mesta 🙂 Sme spolu 13 rokov 🙂

tatiana1329
13. jún 2021

Vo vlaku na ceste do skoly... 😅 mala som 16.

andrejka545
14. jún 2021

Na diskotéke

sticker
sajmoniiiiis
14. jún 2021

Nám sa to podarilo na svadbe mojej tety 😂 a jeho brata 😂

poopsie
14. jún 2021

Na koncerte.... Ale teraz nemáš šancu 🙉🙊🙈

janickacrazy
14. jún 2021

My na internete na zoznamke. 😉

petulda333
14. jún 2021

Pokec, mala som 21r a uz sme spolu 12r

janezz
14. jún 2021

na VŠ boli sme spolužiaci a ja som potom ešte potrebovala aj doučovanie z matematiky, aby som skúšku spravila, tak som ho oslovila lebo on ju už mal úspešne za sebou a z doučovania to tak nejako pokračovalo 😀

malinoismum
14. jún 2021

Keď som zavolala 158… osud mi ho poslal ;)

aknamorka22
14. jún 2021

Ked som mala 22rokov a cez pokec :D bolo to v dobe ked som nič také nechcela a bola som konečne zmierená s tým, že som sama. Takže u mňa platilo, ze to prišlo ked som to namenej čakala.

akinom0077
16. jún 2021

@jahodicka po rozvode este chces hladat? cudujem sa, ale drzim palce. Byt sama je tiez krasne a skvele obdobie ktore si treba uzit a z mojeho pohladu na vec je to ovela krajsie a stastnejsie obdobie ako po boku chlapa