Klame mi?
Žienky chcem sa spýtať mám priateľa ktorí je posledné 2 týždne divní.. zo začiatku chodil stále len za kamarátmi.. ale včera bol ževraj na fuske popri robote... A keď šiel domov tak som ho našla sedieť pred panelákom na lavičke a volať a keď som sa ho pýtala že skym volá tak ževraj s kamarátom ale poslednej dobe volá stále len s kamarátom buď 15-25 minút.. a keďže má už raz podviedol a vyvolával s inými tak neviem čo si mám myslieť.. 😖 Ďakujem za každú radu... 🙂
Ono je problém sa snim o Tom porozprávať lebo je strašný nervak a kôli všetkému sa rozčúli.. takže keď sa ho na to opýtam tak hneď Neveríš mi? Keby že ťa podvádzam tak neprídem za tebou ani domovu...
Tak už som to skúšala ale vždy keď som začala tak to dopadlo tak že " zasa začínaš? Alebo keď je s kamarátmi v krčme tak mi vypína hovor že keď je s kamarátmi vonku že načo mu volám?.. no a dnes som mu povedala že keby nemá čo schovávať tak mi ten telefón ukáže.. alebo sa oblečie a je jedno či je 9-10 hodín večer tak buď ide za kamarátmi alebo do kŕčmi a príde opitý..
@nikamihoo chlapi takto jesitne reaguju, ked nieco nie je v poriadku. Zazila som si to tiez, takze viem. Nie je jednoduche prejst si takymto obdobim. Osobne obdivujem, ak si mu uz nejaky ten preslap s neverou odpustila. Ja by som toto asi nevedela. Moj nazor je taky, ze ked urobit nieco raz a odpustis mu tak to spravi znovu 😠
@nikamihoo raz ta uz podviedol, je nervak, vsetko ho rozculi, chosieva opity, vypina si telefon ked mu volas... Z tych par prispevkov znie ako "idealny partner"...
No kedze uz cakate babo, nebudem radit nic navyse, ale skus vychytat nejaky dobry cas ked sa s nim porozpravaso tom ako sa k tebe chova celkovo, nie len o telefonatoch pred barakom.. A na otazku ci mu neveris odpovedat pravdivo, pretoze realne ty mu neveris, ani nemas preco ked sa chova ako pubertak a nie ako buduci otec.. Za To, ze mu neveris si moze sam.. Otazne je, kam takyto vztah vedie..
Však toto skôr vyzerá že ešte není na to pripravení a minule mi povedal že deti mať nechce... Ale keď sa ho spýtam že čo sa deje alebo či mi nechce niečo povedať? Tak všetko je v poriadku... Neviem niekedy sa ho aj bojím keď on tak výlety. A stále len zapiera...
A najhoršie bolo že ak ty niečo vadí možné si dať pauzu.. tak toto ma dorazilo..
@nikamihoo Chlapi vyslovene neznášajú otázky typu: deje sa niečo? Ja mám z tvojich príspevkov pocit, že na dieťa nie je pripravený a ako sa to blíži, tak je v strese a chodí sa odreagovať do krčmy, čo samozrejme vobec neschvaľujem. No určite by som počkala kým sa drobec narodí a uvidíš, čo bude potom, či sa bude aspon snažiť trochu alebo zase nič. Poprípade by som skúsila preklepnúť ten jeho mobil, ak sa dá. Lebo ak ťa teraz podvádza, tak to je fakt už vrchol a v tom prípade pomože už len rozchod.
To je problém že nie mama má priateľa ktorí je alkoholik... A trpí ho... Ale strašne rada by som vedela pravdu ale ako ju mám sneho dostať?....
Kedže ta raz podviedol tak uz mu nikdy dôverovať nebudeš a vždy pri takýchto situáciách ho budes upodozrievať. Tam kde nie je dôvera to fungovať dlho nemoze, nečudujem sa tvoju dôveru zničil podvedením. Ma to teda vôbec zmysel? ...
@janickacrazy on má telefón na otáčok prstu takže bez šance a na večer si vždy vypína telefón..
@misinka0611 Práveže keď som na to prišla tak nemal problém ukázať telefón nič a vždy bol pri mňa a kašľa na celý FB,pokec atd,,, len teraz sa to nejako pokazilo..
Naco ti je taky chlap?nervak kt nieco taji a este aj povie ze dieta nechce
Chlap ktory podvadza a klame takto reaguje..keby neklamal,tak sa snazi zenu upokojit a vysvetlit to pekne...
@nikamihoo ale vies, co si mas mysliet....aj ked on by asi radsej, keby si nemyslela....podla moznosti vobec 😒
Neviem či si myslí že som taká slepá alebo taká naivná veď už nemám 15 rokou a za tých 5 rokou ho dobre poznám a neuverím sladkým rečiam
@nikamihoo a ked mu dokazes pravdu a zistis, ze zas s nejakou stretava, vola si s nou, co urobis?
premysli si, co urobis, ak ta naozaj podvadza. a to je odpoved, co mozes urobit aj teraz hned.
ak s nim aj tak chces ostat, tak ti je zbytocne patrat. aj keby si mu to dokazala, ze ta uz zas podvadza, iba ta vysmeje. lebo co sa mu stalo prvy raz? tipujem, ze boli kriky, slzy, mozno aj chvilkovy rozchod. ale nakoniec si s nim ostala a urobili ste si dieta.
a ak aj teraz narobis len kriky, slzy, uteky ku komukolvek a potom navrat k nemu - tak ho len presvedcis, ze ti fakt moze robit, co chce. on je pan a ty verny pes. kopne ta, zaknucis a zas sa prides lísať k jeho nohe.
a ak po zisteni nevery planujes odchod, tak ho mozes uz teraz zacat vypustat z citov. jednak ta bude menej stvat, ze vyvolava, chodi za kamosmi, vypina si telefon. nebudes sa pytat, riesit, budes ho ignorovat.
a jednak mu potom lahsie zakyvas na odchod. dokonca mozno az s takou lahkostou, ze sa ta urazene spyta, ci si ho vobec mala rada.
@moonlight1210 ďakujem ale máš pravdu stým posledným čo si napísala a máš pravdu bude to tak najľahšie 🙂u
Zbytočne sa trápiš. aj tak si spraví čo on uzná za vhodné....podľa mňa tento vzťah nemá budúcnosť....
Neviete ešte náhodou koľko stojí výpis hovorov??? Ďakujem...
Tak je moje len mi ho zobral... Tak aby som mu mala čo oje**ť o hlavu 😉

Tak si si asi sama odpovedala,ked ti to uz raz urobil. Pozeram ze si tehu, musis to mat tazke, ale nenechaj sa s tym zahltit, ta nervozita neprospieva hlavne babu. Porozpravaj sa s nim na rovinu, alebo ked poznas nejakeho jeho kamarata, tak sa ho spytaj,ci bol ozaj na fuske. Ja niesom zastancom kontroly, ale ked uz to raz urobil a teraz sa to opakuje, by som si to overila a potom ho vykopala od seba co najdalej.