Klame mi?
Žienky chcem sa spýtať mám priateľa ktorí je posledné 2 týždne divní.. zo začiatku chodil stále len za kamarátmi.. ale včera bol ževraj na fuske popri robote... A keď šiel domov tak som ho našla sedieť pred panelákom na lavičke a volať a keď som sa ho pýtala že skym volá tak ževraj s kamarátom ale poslednej dobe volá stále len s kamarátom buď 15-25 minút.. a keďže má už raz podviedol a vyvolával s inými tak neviem čo si mám myslieť.. 😖 Ďakujem za každú radu... 🙂
Žienky tak mala som pravdu.. išla som do kúpeľne a nedalo mi to mal tam druhí telefón.. a žuvačky a hlavne že on žuvačky nemôže... A načo by mal v bunde lístok s kina?? No proste... Kebyže není aspoň taký sprostý a zahodí ten lístok no ale očividne je ešte sprostejší ako som myslela škoda sa voči nemu vyjadrovať: 😨 .. vnedelu ide ku babke už to musim nejako vydržať nemám na výber keďže má doma návštevu... Ďakujem že ste mi pomohli a vypočuli má 🙂
Áno vie zo začiatku sa tešil ale teraz mu to je šum a fuk... Uvidíme keď mu na Vianoce napíšem že má syna nevie čo to je.. ako sa zachová...
@nikamihoo ak si doteraz nedokazala odist, si si ista. ze odhalenie nevery ti pomoze? Ja si to nemyslim. Niektore zeny odidu na zaciatku blbeho vztahu, ine v strede ked vidia, ze to uz naozaj, naozaj nikam nevedie po xy sanci a potom su zeny, ktore neodidu nikdy. Pockaju si kym ich typek opusti sam. Preco? Boja sa zostat same a skyrvaju to za city k blbovi, kompletnu rodinu a ine voloviny. Hlavny dovod je vsak strach. Zbav sa ho a uvidis svoj vztah realne. Tam ti dojde, ze nie je na co cakat.
Ja som sa snim už aj rozprávala... A není ocom.. nemá to zmysel ďalej pokračovať keď to sám nechce a opakuje stále tie isté chyby a vôbec mu to není ľúto ani nic.. čo už život ide ďalej či chcem alebo nie.. hádam si raz spomenie na to že má syna a nájdu si ku sebe cestu .. ja mu otca zatajovať nebudem... Ale pokiaľ si neuvedomí čo chce tak mu ho ani neuvidí nič..
Neukážem*
takže ťa podvádza a odchádzaš od neho? s kolegom do kina asi nešiel
Áno a len tak sa u nás doma neobjavujú lístky s kina a z autobusu mimo mesta keď mal byť u "kamaráta"
a to sa ti priznal uplne narovinu hej?
@nikamihoo chlapi su take telata....ani klamat poriadne nevedia.....
aj ked.... moj prvy manzel nechaval listocky od milenky vo vreckach hoci vedel, ze kontrolujem vrecka pred pranim....mozno takto hadzal zodpovednost na mna, aby on nebol za toho, co "odisiel"....niektori su taki zbabelci.....
Nie on stále zapiera a to prišiel opitý a ešte mi povedal že keď je opitý hovorí pravdu,tak prečo má taký problém pustiť má do telefónu??... A mne zobral paušál... A som sa spýtala či ma na neho nejaká baba číslo on že hej kamarátka .. a doteraz žiadnej babe číslo nedával...
@nikamihoo vies co, kasli na to, ci nejaku ma, alebo nie. Dovod, preco by si mala odist nie je ci nejaku bokovku ma, alebo nie. Dovodom by malo byt to, ze uz medzi vami nie je dovera, ze ti klame, ze chodi opity..... ze proste zije vedla teba, nie s tebou.
@obsadenemeno presne tak
Asi tak nejako to beriem aj ja.. spať pri ňom a pritom mi stále v hlave vrtajú myšlienky že veď spal pri inej a podobne... A najlepšie na Tom že keď sme sa raz pohádali tak povedal že spal u baby ktorú poznal 2 dní a že sňou nič nemal že len spali....
ježis mariaaa zadrb mu s lopatou po hlave, urcite len spal tam s nejakou kurvou co dva dni poznal... utekaj co najdalej🙈
Proste škoda sa ku nemu vyjadrovať nechápem ho.. čo stoho ma že iba píše samé klamstvá babám a namotava ich a každá mu na to naletí... veď raz príde na to o čo prišiel ale už bude neskoro...🙂
No tak že zajtra si dobalim posledné veci príde sestra s priateľom pre mňa o odchádzam.. vieš čo je sranda urobila som si falošní pokec nie aby som vedela či ma mal vôbec rád alebo ako a to čo mi napísal tak mu nechám doma telefón aby vedel že taký klamár ako on neexistuje..
No drzim ti palce.
Ja som mu narovinu napísala ako jeho kamarát že čo viem.. že má má rád ale že to už není to čo bolo,že mu beriem peniaze a tak.. a keď som sa ho opýtala že som ho videla s inými babami tak on na to " no a čo? Máš stým problém?
debilko
@nikamihoo nemáš za čím banovať veru, bez neho ti bude lepšie
Bude to tak najlepšie ale aspoň viem na čom som bola a ako dlho má klamal.. síce ma to mrzí že má klamal ale to čo spravil je už moc aj na koňa...
@nikamihoo ak sa potrebujes vykecat, tak kludne ... Minulist nezmenis a buducnost bude tazka... Ale nakobuec to vsetko bude,stat za to, ver mi.
@nelinka2009 Najviac ma mrzí že som vnom mala plnú dôveru .. síce keď ma prví krát podviedol tak mesiac na to mi kúpil snubný prsteň ako dôveru... Ale asi aj to som urobila chybu že som mu verila že sa zmení a viac to nespraví..
@nikamihoo mna najviac mrzi, ze dospela zena si nechala urobit dieta takymto chlapom, ktory od zaciatku za to nestal a ona len dufala, ze on sa kvoli nej zmeni a dospeje... Ale co bolo bolo... Musis ist do predu a,zit!!! Ten drobec za to nemoze.
Viem že nie a viem že zato akého má otca nemôže..a keď sa zachoval takto tak ho to bude baviť čoraz viac a každú bude klamať ale toje už jeho vec.. keď bude mať 30 rokou a padne na papuľu..
@nikamihoo a kolko ma rokov a kolko mas ty?

Ja si idem zajtra po výpis a číslo ktoré bude najviac voláne zavolám a zoberiem si aj výpis sms... A uvidím čo mi povie ako náhle bude klamať a zatĺkať tak balím veci a odchádzam či chce alebo nie...