Klasický prípad neverníka
Ahojte žienky..prečítala som množstvo diskusií na tému nevery, napozerala kopec videí a aj tak si neviem rady..teda asi by som aj vedela, len mám asi strach ukončiť to..vysporiadať sa s tým a presvedčiť samú seba že toto nieje muž pre mňa..komu sa chce, nech si to prečíta, prípade napíše svoj názor, ja to len potrebujem dať to zo seba von..
Začnem asi takto..mám priateľa, s ktorým som chodila 2 a pol roka, rozišli sme sa lebo nebol pripravený na spoločný život, rodinu, bývanie...vznikali hádky, nepristúpil na žiadne riešenie situácie, mala som pred 30-tkou tak sme sa jedného dňa pohádali, odišla som a viac sme sa nekontaktovali..po našom rozchode ubehlo pár mesiacov, pár x sa snažil dať sa dokopy, presviedčal ma, že to bude iné, no ja som dala prednosť inému mužovi, nakoľko som už neverila, že to môže byť medzi nami dobré. Už počas nášho prvého vzťahu vznikali hádky pre sociálne siete, vypisoval si s inými dievčatami a ked som nato prišla, obhajoval sa, že čo je natom, že to sú len kamarátky..asi po roku čo som s ním bola, som prišla nato, že funguje aj na pokeci, pozrela som zhodou okolností históriu jeho vyhladávača a aké nicky tam boli..sexuálne namierené, ženské čo hladali asi iba sex..povedal, že sa s nikym nestretol ani ma nikdy nepodviedol..verila som mu, pokec si zrušil a fungovali sme ďalší rok a pol..až kým som si nepovedala dosť, nepotrebujem muža, ktorý so mnou nechce žiť. To som už spomínala na začiatku...Ale ďalej...ubehol ďalší rok čo sme neboli spolu, momentálne mám 32 rokov, priateľ 33..ako som spomínala, po našom prvom rozchode som mala priateľa, s ktorým to taktiež nevyšlo, to tu ani nehovorím prečo a ako, to ani nieje podstatné. Po rozchode sa mi opät ozval ten bývalý - súčasný, čo som s ním bola 2 a pol roka, zase reči aby sme to skúsili, že to je náš osud, my máme byt spolu. A ozaj, ja som tomu verila, že asi to tak má byť..začali sme si viac písať, stretávať sa a prehupli sme do vzťahu. Bolo to opäť pekné, ako na našom prvom začiatku, poznáme svoje rodiny, vychádzame spolu veľmi dobre, všetko islo krásne, bez problémov, videla som, že sa mení, že asi mu ten rok čo sme boli bez seba prospel..v máji som mala narodeniny, požiadal ma o ruku a ja som povedala áno..kúpil pozemok, že si postavíme domček, máme termín svadby, vybratú sálu, kostol..ideálne..ja štastná s pocitom že je štastný aj on, všetko klape, krásny život nás čaká..až nadišiel deň, ked som sa vybrala k ním, každý z nás býva ešte u rodičov, ani som mu nevolala, nepísala, bol voľný deň tak kde by bol, ked nehovoril že niekde plánuje ísť. proste prekvapenie, potešiť ho..prekvapenie som ale dostala ja, ked som prisla pred dom a auto nemal doma..volala som mu, nedvíhal po čase nečase volal že bol v sprche, pýtam sa že kde v sprche že stojím pred ich domom a auto tam nemá. Povedal že je v meste, neďaleko dediny kde býva, že ho volali kamaráti na gulaš, hovorím dobre povedz kde, prídem na chvílu..vraj, zavolaj ked budes v meste, budem ťa navigovať...odvtedy vypol telefon, nevedala som kde mám ísť, len som sa prevážala, vedela som, že už je zle..vrátila som sa k ním domov, jeho mama povedala, že išiel za mnou..fajn..priatel má ešte brata s jeho priateľkou velmi dobre vychádzam, ked ma videli v akom stave som, nechceli ma pustiť preč, že ved on sa vráti..sedeli sme dlho do noci, a on neprišiel..celú noc som preplakala a ani som sa nedočkala..teda toto už skrátim, cez den sa ozval, stretli sme sa, priznal sa, že bol s druhou, že to lutuje, bol to skrat..nechcela som ho ani vidieť, odišla som..snažil sa, volal písal..nikomu som doteraz nepovedala čo sa stalo, vie to iba jeho mama a otec a brat s priatelkou..nespala som, nejedla, klasický prípad, čo to som schudla, ale dala som sa ukecať nechápem ako, ale zostala som s ním..vraj to musíme prekonať, mám nato zabudnúť, veriť mu..ubehli 2 mesiace, v nedelu som našla v kuchyni fa za minulý mesiac, mal tam navolané hodiny a hodiny na inú sieť, kvantum sms na inú sieť, človek nieje sprostý si domyslí s kým asi..obhajoval sa, že čo je natom, že sa s nou nestretáva, len si volajú a píšu, uplne chorý názor, nepozerá na mna, ako mi ublížil a dalej ublizuje..a to ze píšu a volajú normálne cez telefon je preto, lebo na fb ju zablokoval..aj to na moje naliehanie..tak si cestičku nájdu. najsmutnejsie natom je, že 2 mesiace ma presviedčal že nevolá nepíše, a stále to robil, raz som videla sms spravil zo mna hysterku čo prehánam, že jedna sms..v ktorej sa však písalo, chýbas mi láska, ahoj zlatko..tak mne povedal že som prij****ná potom sa ukludnil, ja tiež, reku fajn, mohlo sa stať že jej nedošlo..ale nedošlo ani jemu..nechápem konanie tohto chlapa, ani svoje, prečo som s ním, kvôli čomu, keď ma veselo osiera dalej, a dovod jeho nevery bolo okrem toho skratu - dobrodružstva to, že dobre sexovala..myslela som že sa povraciam hned..on s nou totiž to bol počas tej našej ročnej pauzy, len ju nelúbil, iba mal rád (tak sa vyjadril) a vraj, mna si vybral na život..a asi myslí, že mna bude mať na život, ženu čo mu bude variť a prať a on si bude chodiť za k***...a to, že aj teraz si zvykne vypisovať s druhými dievkami a umyselne ich na fb vyhladáva ani nekomentujem...stále to robil aj bude robiť..
Načo si išla do vzťahu s niekým, s kým si mala vzťah predtým a boli tam konflikty? A načo si s chlapom, ktorý ti povie, že ťa podvádza s niekým, kto dobre sexuje? Čo potrebuje uurobiť, aby si pochopila, že si pre neho nič? Odísť, dať si pauzu a keď z tohto vzťahu vytriezvieš, tak až potom začať riešiť niečo nové. Dva krát do tej istej rieky nevstúpiš... krásne sa u teba ukázalo, ako pravdivé je toto porekadlo.
Prosim Ta, viem, ze je to tazke, ale ukonci to teraz, pred svadbou. Stale jednoduchsie, ako to riesit po svadbe s dietatom na ceste...On sa nezmeni. Vlastna skusenost. Bohuzial som na to prisla az po svadbe.
ukonči to, lebo to budeš mať tažké a aj tak ťa to raz čaká, skôr či neskôr. nepremárni svoje krásne roky s takýmto chudákom, posun sa dalej a radšej bud chvíľu sama ako už teraz v takomto pokazenom vzťahu.
@latifa789 áno, presne si to v závere vystihla. ty mu budeš robiť slúžku a kurvy mu budú slúžiť v posteli. si už dosť "stará" na to, aby si si uvedomila, že toto sa nezmení. ak chceš radu, choď od neho a už sa nevracaj.
@latifa789 ak si myslis, ze sa mas zle, tak pockaj ked s nim budes mat dieta o ktore sa budete hadat. K rozchodu/rozvodu urcite pride. A ked ti sud nariadi ze musis dieta davat otcovi 2x do mesiaca na vikend, tak ako si revala teraz, bude nic oproti tomu ako budes revat, ked mu budes odovzdavat dieta. Nemozes v tomto vztahu zotrvat - nemozes s nim mat mat dieta. Aky ma zmysel s nim stracat cas? Tresni za nim dvere a hura do noveho normalneho vztahu.
@latifa789
1.skončila by som s ním v momente, keď ťa on volal do mesta za ním a potom si vypol telefón a ty si len tak jazdila 😲 neveru niektoré odpustia, iné nie, ale dobrý deň si zo mňa nikto nikdy robiť nebude 😠
2. "vie to iba jeho mama a otec a brat s priatelkou" - IBA??? ono sa to tiž môže obrátiť proti tebe keď budeš mať bábo a svokra ťa začne presviedčať "teraz neodchádzaj, vedela si už predtým, že je taký".... už tu na MK podobné diskusie boli 😉
@zuzanka.zuzu už vôbec nerozumiem prečo, keď ho prekukla, že nie je doma neutekal od frajerky domov, ale ozval sa na druhý deň
@eliska13 lebo zrejme je tá frajerka preňho dôležitejšia ako snúbenica. a možno ani frajerka netuší, čo je on za chuja. vieš, nemohol od nej utiecť, ešte by sa prezradil... a tak ostal cez noc. veď vedel, že "hlúpa" snúbenica zase pookreje... (to hlúpa myslím z jeho pohľadu, autorku tým nechcem uraziť).
tvoj najväčší problém bude, ak s týmto človekom zostaneš ba dokonca sa za neho aj vydáš... tak to bude ešte len tvoj koniec. Nezmení sa NIKDY....
Klame , podvádza, - to vážne chceš s takým človekom zostarnúť?
Moja kolegyňa len raz odpustila manž. neveru.... Prd to bolo platné., podvádzal ju ešte nasledujúcich 30 rokov s kde akou chuderou....
@panelacikova presne tomu som nepochopila ani ja, preco neodišiel ked vedel ze sa niečo deje ale akokeby sa nechumelilo zostal celu noc s nou. Ako mohol sexovat ked vedel ze to praskne.. Uplne cele zle
tento chlap sa nikdy nezmeni, byt tebou zutekam , kym nemate dieta....podla mna uplna strata casu
Na to je len jedna rada, netreba vstupovat este raz do tej istej rieky
Keby si mala dceru a mala by takehoto priatela co by si jej poradila? Chcela by si, aby s takym trulom ostala?
Budem sa opakovat, ale radsej hrozny koniec, ako hroza bez konca.
Sa ti cudujem, ze vobec rozmyslas, co urobit a ci s nim nedajboze ostat. Rozum sa mi zastavuje. Tie ku..y su ore neho viac ako ty? Chapes to? Nema ta za nic. Len za istotku, ktot vzdy obalamuti. A este ked si ta priputa svadbou a dietatom, tak sa este zhorsi. Lebo si tebou bude este istejsi.
@pbra40 presne tak, má vo mne istotu ženy, ktorá mu nahradí mamu a postará sa o neho..nič viac nič menej..obalamuti ma sladkými rečičkami a ja naletím..sama seba nechápem..páči sa mi vaše vyjadrenie že radšej hrozný koniec ako hrôza bez konca..ďakujem vám za vaše rady dievčatá, máte pravdu, je to bezcharakterný človek ktorý si nič neváži..a s tým dieťatom sme sa snažili, ešte za čias ked som si myslela že je všetko v poriadku...teraz ďakujem bohu, že sa tak nestalo, že sa nám nedarilo, lebo ozaj to bolo iba o tom, aby mal vo mne istotu že ho neopustím
Napíšem len toľko ... Bohu vďaka že ste sa nestihli zobrať a nemali deti.
Každý večer si to povedz pred spaním.
Keď to takto chlapec v živote chce, tak ti to mal povedať.
Mal byť úprimný, že je taky a onaky a vedela by si, na čom ste.
Poznám tak zopár párov, ktorí fungujú úplne inak čo sa tohto týka, ale oni sa na nič nehrajú, nič neskrývajú. Vedia to o sebe.
Ale to čo robí on, to je svinstvo, pretože ešte z teba robí blbu.
Je sebec, myslí len na seba... On naozaj urobí všetko pre to, aby sa mal hlavne ON dobre...
Fakt by ma zaujímalo, či by bol takýto štedrí aj k prípadným tvojim neveram, keby sa karta obratila 🤷
Pokiaľ si toto neprajes, tak naozaj rýchlo to ukonči...
To ti je na čo taký chlap, ktorým nie si šťastná. Išla si za nim a on doma nebol a este si vypol mobil. To ti je načo taký chlap chodí s tebou plánujete svadbu , ale obraba inu alebo iné štetky.
Takým chlapom nikdy šťastná nebudeš. Ukončí taký vzťah čím skôr. Pretože ťa on nemiluje.
Ty si samu seba nevážiš keď niečo také dopustíš aby ťa takto jeden sprostý muž s prepáčením osieral. Chlapovi a jeho bokovke si akurát tak na smiech....ty sa o neho pekne postaráš, obriadiš a on si zatiaľ užíva s inou...má to dobre vymyslené ... Žena spamätaj sa, daj si facku keď bude treba a pošli ho do prdele🤨
to ako on je posledny muz na svete, a vsetci ostatni vymreli??😲
presne ako to
@zuzanka.zuzu napisala, v tom momente ako si z teba vystrelil a ty si jak blba hladala po meste, kdeze sa on "sprchuje" by bola posledna kvapka. viac by ma nevidel, a nie ze este dva mesiace robis zo seba totalnu sprostanu predpokladam ze aj so sexom, po tom co si zasexoval s kamaratmi na gulasi...
osobne si myslim, ze cela jeho podarena rodina velmi dobre vedela v tu noc, kde je ich syn a brat, len ty si tam vyrevuvala naivka.
Mňa by až tak netrápilo,že si vrzol inde,ale že ti povie,že máš za ním prísť a vypne sa? Ehm...to neviem či sa mám smiať alebo plakať...a áno,muži radi zostanú naoko s istotkami,ale vždy bude pre nich lákavá ta,ktorá ho dobre vyfajčí a pošle naspäť domov....možno by si to mala začať praktizovať aj ty a zabávať sa na mužoch takto....potom by si videla,tu ich snahu....(to len na odľahčenie,síce to v živote tak funguje,ale ak ti to je proti srsti,tak si hľadaj iného chlapa,toto nie je pre teba)
Snáď poznáš to príslovie, ktorého polovica znie "žena dúfa, že chlap sa po svadbe zmení, ale on sa nezmení"... preto utekaj preč, kým je ešte čas. Slušných chlapov (ako napr. ja, ale žiaľ (pre teba 😉) som už ženatý) je vo svete dosť, načo sa zahadzovať s hentakým.
Zivot je kratky na to, aby si si nicila nervy, zdravie s clovekom, ktory ta nemiluje. Naozaj, ten chlap ta nemiluje.
Ukonči to kým je čas