Kľúče od rodičovského domu
Naši ma dnes fakt dostali, vraj im mám vrátiť kľúče od ich domu. Mozem ich navstevovat len vtedy ked su doma. Je toto správanie z ich strany normálne? Pripadám si zrazu ako cudzia.
V.
@niki285 ja kluce od domu mam,ale niekedy mi je trapne si ich ponechavat.aj som rozmyslala,ze im dam kluce.lebo predsa ide o sukromie.mne by to nevadilo,chapala by som to a respektovala.od nasho pribytku tiez nikto nema kluce a nechcem,aby mal a chodil mi hocikedy po byte.aj ti vysvetlili,preco takto konali?
Ja to trocha otocim. Ja kluce od rodicovskeho domu, kde byva otec s bratom a vyrastla som tam mam, lebo som majitelkou casti domu po smrti mamy. Ale ako doma sa tam uz necitim. Nie je tam moja mama 😒 Takze kluce domov nerobia, robia ho ludia.
ja mam kluce, aj moji maju, ale aj tak si vzdy zavolame navzajom, ale obcas sa stane , ze dojde ku mne a ja nie som doma, vobec mi to nevadi, ona si ked tak len vezme veci pre moje deti, alebo nieco prinesie 🙂 🙂 🙂 🙂

Ja som nemala kluce od rodicovskeho domu 22rokov.ATo jest.odkedy som sa vydala a odisla.Dostala som ich az pred rokom.vlastne aj starsia sestra a to koli tomu.lebo su starsi a otcovi a bebke obcas treba volat zachranku.tak aby sme sa dostali do domu pre kazdy lripad.Aj napriek tomu.ze ich msm v kabelke za cely rok som ich nepuzila a ani by som si bez dovolenia nedovolia ist do domu.aj ked som tam vyrastla.Jednoducho je to ich sukromie.tak ako ja mam svoh dom a tiez by sa mi nepacilo.keby prisli kedy chcu.ani moje svagrine nemaju kluce od rodicovskeho domu.hoci by mohli mat.ja nie som proti.