icon

Kľúče od rodičovského domu

niki285
18. sep 2014

Naši ma dnes fakt dostali, vraj im mám vrátiť kľúče od ich domu. Mozem ich navstevovat len vtedy ked su doma. Je toto správanie z ich strany normálne? Pripadám si zrazu ako cudzia.
V.

Strana
z4
betunka39
19. sep 2014

Ja som nemala kluce od rodicovskeho domu 22rokov.ATo jest.odkedy som sa vydala a odisla.Dostala som ich az pred rokom.vlastne aj starsia sestra a to koli tomu.lebo su starsi a otcovi a bebke obcas treba volat zachranku.tak aby sme sa dostali do domu pre kazdy lripad.Aj napriek tomu.ze ich msm v kabelke za cely rok som ich nepuzila a ani by som si bez dovolenia nedovolia ist do domu.aj ked som tam vyrastla.Jednoducho je to ich sukromie.tak ako ja mam svoh dom a tiez by sa mi nepacilo.keby prisli kedy chcu.ani moje svagrine nemaju kluce od rodicovskeho domu.hoci by mohli mat.ja nie som proti.

sunshineka
19. sep 2014

@niki285 ja kluce od domu mam,ale niekedy mi je trapne si ich ponechavat.aj som rozmyslala,ze im dam kluce.lebo predsa ide o sukromie.mne by to nevadilo,chapala by som to a respektovala.od nasho pribytku tiez nikto nema kluce a nechcem,aby mal a chodil mi hocikedy po byte.aj ti vysvetlili,preco takto konali?

alexis617
19. sep 2014

@niki285 ahoj no ja mám klúče od mami roky a to som vydatá 16 rokou a tak tiež kým svokra ešte žila som mala klúče aj od nej

cecil36
20. sep 2014

Ja to trocha otocim. Ja kluce od rodicovskeho domu, kde byva otec s bratom a vyrastla som tam mam, lebo som majitelkou casti domu po smrti mamy. Ale ako doma sa tam uz necitim. Nie je tam moja mama 😒 Takze kluce domov nerobia, robia ho ludia.

andrejka1974
20. sep 2014

ja mam kluce, aj moji maju, ale aj tak si vzdy zavolame navzajom, ale obcas sa stane , ze dojde ku mne a ja nie som doma, vobec mi to nevadi, ona si ked tak len vezme veci pre moje deti, alebo nieco prinesie 🙂 🙂 🙂 🙂

Strana
z4