icon

Koľko spia vaši muži po práci?

dadulajda
6. feb 2015

Moj priatel ma 4smenku.pred kazdou nocnouspi od 5 do 9vecer.da si kavu a ide.rano pride,spi 4hod.pomoze mi nakrmit deti,zaspia,je na pc.vecer ideo 5spat,lebo dalsia nocna..a rano zas spi...pred pobednou mi s detmi extra nepomoze,aby sa neunavil.v noci sa najskor brutalne pohadame a potom ponosi toho co place.niekedy nie...a vsadehovori ako robi ooovelaviac,ako ini chlapi.ako vam pomahaju taki,co robia na smeny?lebo ja sa nemam kedy ani vycikat...zmyvam sa kazde 3 tyzdne...som uz na pokraji.....

Strana
z2
paralenkap
6. feb 2015

@matko10 ty si ale neskutocne empaticky clovek ..Tvoje prispevky mam namiesto kavy 😝

katrinka8
6. feb 2015

MM síce nerobí na smeny, ale do práce dochádza 80 km každý deň, čiže vstáva okolo 4:30 a domov prichádza okolo 17:00 - ale často aj oveľa neskôr. Pri dcérke staršej, keď sme mali len ju, tak sme sa v noci aspoň vyspali, budila sa tak 1x za noc, to som bola hore len ja, nakojila, a spala ďalej. Teraz máme aj synčeka a ten je nočný budič dokonalý teda ☹ Má obdobia, keď v noci nemôže spávať, aj 2-3 hodiny si reční, prevaľuje sa, nevie si nájsť polohu, v horšom prípade plače. Čiže zákonite zobudí sa aj manžel. Ale vždy, keď príde z roboty, tak sa venuje deťom, kúpe výlučne on, je to taký ich rituál 🙂 Proste to máme podelené. Inak, spať nejde pred 23:00, čiže spáva cca 5,5 hod. Obaja pevne veríme, že keď toto naše malé šidlo trochu podrastie, konečne sa vyspíme 😀

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
lenbea
6. feb 2015

pri takomto nepravidelnom režime je asi viac unaveny ako by bol pri normalnom pracovnom čase. a niektori chlapi nepomahaju aj ked maju normalny pracovny čas. skus si to ty nejako ulahčiť. alebo ho postupne zamestnavať s deťmi. ale ked budu deti väčšie hadam to bude lepšie. a trojročny v noci nespi? skus aj v tomto smere niečo skusiť. poradiť sa s doktorkou alebo aj na nete prečitať niečo, čo by pomohlo deťom lepšie spať.

dm2
8. feb 2015

bellamafia, si ma trošku rozosmiala, že chlapi si idu do prace oddychnuť, no tvoj možno ano, ale mnohí muži majú pracu ozaj naročnu, hlavne pracujúci na smeny v kadejakych velkych priemyselnych zavodoch....takí su radi že stíhaju normu a že zvladnu stát celu smenu na nohach...nieto ešte aby si v robote oddychli... 😀 a potom pochopitelne si musia riadne pospat doma a oddychnuť....
čo sa tyka prveho prispevku, tak velkou chybou je podla mna že tvoj priatel spi iba tie 4-5 hodin po nočnej, ak pracuje manualne, čo predpokladam že ano, tak to je žalostne malo....skus ho pochopiť...nemôžeš od neho potom čakať že ešte aj doma bude skakať okolo domacnosti a detí...nech sa vyspi do nejakej 14 alebo 15 a pred pracou nech si len chvilu poleží...bude to zvladať lepšie...

Strana
z2