Komplex menejcennosti z výzoru
Ahojte tak ako začať. Trápia ma komplexy mam 23 rokov vysoká som veľmi celý život mi všetci vravia ze som krásna, zvodná ale ja si neverím všade kde prídem nemám sebavedomie, mam pocit ze iný ľudia ma riešia ohovaraju že vravia o mne zle! Ja nete som čítala že to si ľudia vedia namyslat keď majú silné komplexy. Tak ako to vlastne je? Mam akné a veľmi zjazvenu tvár skúšala som už všetko. Ľudia kašli na to nemaj komplexy nebuď zakomolexovane máš krásne črty. Prsia nemám žiadne možno detské číslo, zadok mam ok. Dala som si predĺžiť vlasy ktoré som mala zničené po plecia musela som ich dat dole lebo boli zle napojené a zas mam po plecia a prídem si cudne na fotkách vyzerám zle celkovo vysoká chudá rovná a krátke vlasy, keď som mala dlhšie bola som podľa mňa lepšia . Dala som si spraviť obočie pery. Chcem ešte viac zákrokov. Ale stojí to. Cítim sa cudne. A všetko mi vadí na sebe. Keď pozriem iné baby cítim sa tak zle. Žijem už dlhší čas v zahraničí a práve tuto to začalo. Na Slovensku som sa cítila kľudne nič mi na sebe neprekážalo lebo u nás sa ani toľko nerieši výzor ako tu. Tu každá baba od 18 stke je plastikovana top obkecko top vlasy žiadna nerobí peniaze od rodičov. Ja neviem ci je to tou krajinou že keď dôjdem na Slovensko zas sa kludnim alebo neviem :( odpojila som vlasy rodina známy z svk jeej krásne to máš. A zahraničné kamarátky preboha to si vyzerala tak ženský tak pekne.Prestali sa so mnou bavit. Všetky riešia len plastiku. 😪 Všetci hovoria došla si do krajiny komplexov za to začali aj tebe.
@janetinka27 sak ale tak ma to štve ze je tu ideál krásy nastavený tak. Oni nič nerobia vo svojom živote len sa maľujú. A potom ich nejaká speváčka dá do spotu a zaplatí po 500 euro a za mesiac celkom slušne zarobia. Nikdy nedajú prirodzene 😠 ach radšej som už ticho nemám slov na to všetko tu.
Sa mi zda absurdne, vysťahovať sa z krajiny a ako dôvod udať, že na teba zazerajú na diskotéke. ..No popravde, ja mam iny ideal krasy tak by som nazory tychto žien nepovažovala za smerodatné..Ano su baby od prirody krasne maju peniaze nesu sa ako na koni všetkych chlapov oči na nich, ale čo ja mam s tým? A keby sa aj taka baba na mna pozrela a premerala, ja nejdem s ňou súťažiť na titul miss a nehrniem sa na miss bikiny, ja mam ine priority v živote, skor ma bavia ludia, s kotrymi sa da baviť do hlbky a rozmýšľajú, hodinove rozhovory o mode a klebety z bulvaru je pre mňa utrpenie a zabitý čas, preto by som sa k takym ľudom ani neprisúvala dobrovoľne. A tiež, všetci ti vravia, že si krasavica. Tak mižno nie si vyzyvava, a to ťa mätie, ale to tiež nie je žiadna vyhra ked chlapi za tebou popiskuju a davaju ti telefonne čisla,aby ťa pretiahli...a také baby s vystrihom po pupok a bez podprsenky si hentaké reakcie koledujú
@nikita606nns a preco to tak sledujes? 🙂 v kazdej krajine su predsa nejake krasavice aj spaty, ved len taka brazilia, ako tam ziju plastikami, ale v skutocnosti tam predsa ziju normalni ludia, ktori maju rodiny a chodia do prace. zaujimaj sa o normalne hodnoty, sleduj normalne clanky, knihy, tv, ale sama si vyberaj, comu chces venovat svoju pozornost, toto je strata casu sledovat nejake plastiky... akoze aj u nas su zeny, ktore sleduju nejaku kucherenko alebo plackovu alebo koho a riesia ich. ale to ty robit nemusis.
ja mam jednu kamaratku, bola normalna, priatelska, ale mala nejaky komplex menejcennosti. robili sme v zahranicnej firme obycajnu administrativu a ked prisli sefovia z belgicka a ubytovali sa v hoteli a isli sa najest na obed do restauracie, hadaj, kam strasne tuzila ist ona. musela som s nou ist presne do toho iste hotela, do tej istej restauracie a tam zistila, ze si to nemoze dovolit. tak bola nestastna, strasne chcela robit to a chodit tam, kde chodili cudzinci a akoby stracala normalny rozum. tak sa zacala fintit aspon na mestske diskoteky posadnuta tym, co si oblecie, ako sa namaluje, dokonca o tom napisala aj nejake memoare, kde toto vsetko opisovala. ale tak aj dopadla, na psychiatrii, nedokazala si uvedomit, ze clovek je stastny, ked moze byt sam sebou, slobodny a prijaty taky, aky je a nie sa nahanat za pominutelnymi idealmi.
Fotografie takýchto dám mám zaradené v kategórii optické klamy.
Rozprávať sa s nimi tvárou v tvár môže byť zaujímavé s porovnaním rozprávať sa s nimi v tme. Pokiaľ stratia v tme istotu pri prezentácii svojich slov a nedokážu vnímať druhého, o čo asi tým ženám ide? Silný človek svojou osobnosťou, charakterom, poznaním svojich zmyslov nestratí svoju hodnotu ani v tme.
Je na tomto obrázku mladá alebo stará žena? To, čo vidieť, je oko alebo ucho?
@janetinka27 áno ja to všetko rozumiem. Tak ako ja by som zas nešla keď viem ze na to nemám. 😏 Plackova Kucherenko viem ale ooni su playmate niečím známe a staršie a toto sú deti ako keby ešte ktoré nič nespravili v živote len žijú internetom. Ako ja sa snažím si to nevšímat ale fakt keď niekde ideme kde je bohatšia časť mesta tak mi to vadí. A podla mňa každý sa môže prejsť kde chce keďže je to turistická časť ako aj celá krajina.
@nikita606nns No tá kamarátka hovorila, že aj sa čudovala koľko ľudí tam cez deň po uliciach, po podnikoch a pýtala sa priateľovej mami, že či nemajú byť v práci? A že ona povedala niečo v zmysle, že oni sú takí, že im sa nechce robiť 😀 som sa veru smiala čo mi rozprávala o tom pobyte.
@nikita606nns Inak sranda, toto som čitala, že je, ako tu bolo spominane v Brazilii, že všetci žijú plastikami a davaju si ich k narodeninam, velke zadky - no tam by som sa ťažko prispôsobovala, lebo ja nepodlieham davovej psychóze, ale sranda v tych filmoch to vyzera, že maju velmi nešikovneho chirurga, napr. ma maly nos na velku tvar, oči a ústa su daleko, prilíš úzku, príliš širokú tvár - toto sú tie veci, ktoré zariadila príroda perfektne, že všetko sedí každému, tam kde má.A ľudia si to neuvedomia, kym nestretnu niekoho po zlej plastike - ta tvar proste symetricky nesedí. A to sa už nedá napraviť nijak
@mladena áno je to tak ako vravela ti kamarátka ci je týždeň víkend kaviarne sú plné nemáš si kde sadnúť aj v noci do rána su kaviarne plně diskotéky robia vkuse.. Mhm mladý ľudia nerobia ako u nás popri skole lebo tu niesu brigády,takze dostávajú od rodičov. Starší ľudia bud sú lenivý alebo nemajú kde veľká nezamestnanosť je v krajine zato veľa ľudí aj odchádza tuším zo 7 miliónov 2 milioni robi 🙂
@karolinakr aj tu sa dostáva na 18 stku veľa peňazí na plastiky. Od rodičov tetiek babiek atd. A robí sa na 18stku oslava dcéri že sa zavolá cez 250 ľudí velká torta a všetci sú nahodený ako na svadbu
@mladena a veľa peňazí príde do krajiny z cudziny že skoro každá rodina má niekoho kto robí v zahraničí a posiela im peniaze.
ja mam celkovo z tvojich slov pocit, ze by si chcela byt ako ony, sice tvrdis, ze ta kazdy ohovara a presviedca ta na zakroky a tebe to vadi, ale podla mna by si hned do toho isla, keby si mala moznost
@trema ako ja mam možnosť do toho ísť. Ale neviem zas nepríde mi to normálne aby som to robila len kvôli tomu aby som zapadla. Co potom zas keď dôjdem domov na svk
@nikita606nns ako sa hovorí 2x meraj, raz rež, Plastiky su ošemetne, raz ti to zle spraví, a potom stale ďalšie peniaze na opravy, nakoniec to je horšie, ako na začiatku.
@nikita606nns neviem prečo tam ste, či tam máte nejaké super joby, ale tie dievčatá vyzerajú fakt hrozne podľa mna, ja ked si pomyslím, ako ma učiteľka ešte na strednej škole spucovala, že som zmaľovaná na hodine a to som mala len rúž a nič iné, podľa mňa ťa ohovárajú skor preto, lebo ti závidia prirodzenú krásu. To, že si vysoká nevidím ako nejaký problém, možno by si mohla robiť modelku a to by ti len potom závideli. Mali sem v susedstve dievča taká šedá myška, tiež mala akné, vysoká, chudá, žiadne prsia, na prvý pohlad nič moc, nemaľovala sa. Oslovila ju agentúra, namaľovali ju, vyobliekali, no také fotky mala, že som skoro na riť spadla.
“Chcem este viac zakrokou ale stoji to.” Pery uz mas chybaju ti len silikony extension a 4kg make upu, 23r a sustredis sa ako 17r co si o tebe myslia 18r obludky na diskoteke. Alebo chces ich zivotny styl. Pracujes? Nemas tam ziadnu kamosku? Kadernicku si spomenula 2x. Si hladaj seberovnu co nema $ od rodicov ( ci teba Niekto sponzoruje?) Ja Keby som bola aj v mori takych silikoniek s mega ustami nemenila by som sa. Mam sa rada aka som . A to som zazila šikanu na Zs ze som skrata od deti a aj tak som vedela ze nemaju pravdu a robila som aj v modelingu kde je tiez hrozny tlak na sebaobraz. Ale nikdy som sa neporovnavala s druhymi, Aj ked som bola chuducka a Niekto Povedal ze potrebujem liposukciu brucha a silikony tak som si len pomyslela ze zial rozum si ten clovek implantovat nemoze. Keby si mala to co oni nemaju = sebavedomie. Tak tam žiariš ako hviezda aj plocha so sexi kratkym ucesom. Attitude is everything. Krasa je v inakosti originalite v citeni sa dobre vo svojej koži. Takze popracuj na sebe vnutorne to Ta nestoji ani cent.
@nikita606nns Ja keby som sa prispôsobovala okoliu, tak by som mala umelé nechty a vytetované obočie. Lebo všetky kolegyne v našej firme to majú. Netúžim ani po jednom z toho, nepotrebujem to. Mám sa rada a som so sebou spokojná taká, aká som. No dobre, nech nekecám, úplne spokojná budem, keď schudnem ešte 5-6 kg. Ale už sa na tom pracuje. 😉
@h2 tak veľa šťastia prajem 😊
@nikita606nns Vďaka. Aj Tebe, aby si sa mala rada a páčila sa sama sebe.
@miadi ach to mi je ľúto, pozrela som si profil a krásna si. Ja neviem prečo to druhý ľudia robia prečo majú potrebu niekoho ponizovat už tak v skorom veku. Mam tu kamošku k ktorej som chodila na masáže. Ona ma dve roboty robí v kasíne a masíruje. Ma 25 rokov a dieťa jej je stále u babky co nemá čas a tiež mi hovorila len o plastika ch co si chce vylepšovať a 100 x sa ma spýtala myslíš ze som pekná? Myslíš? Myslíš? Ja jej hovorím áno a ona ze si tak nepríde. A vážne pekná baba. A ona mala sponzorov ešte k tomu jeden jej vravel pod so mnou žiť do iného mesta s dcérou ona odmietla lebo ju bil a teraz jej je ľúto lebo mal peniaze. 😲 Teraz mi písala prečo si si dala dlhé vlasy preč ved si bola tak sexy ako žena zvodná atď.. 😁 A ďalšia co k nej chodila na masáže jej nukala toez nejakého bohatého lebo aj ona ma. A ze nevie co spraví. Ze peniaze sú všetko do budúcna. Tak kukám ze no dobre ty. 😏
@miadi a my máme peniazi veľa z toho co sme si usetrili predtým ako sme prišli sem 🙂
@nikita606nns tak sa nes hrdo. Ked budes ako oni tuctova nikto si Ta nevsimne. Vyhodis vela $ na upravy a zapadnes no spokojna nebudes.Hlavne sa musis pacit sama sebe. Ber si za vzor ploche herecky spevacky .sustred sa na to co sa ti na sebe paci. ( aj prsia raz budes mat ak budes mat deti a kojit)
@miadi Ty si veľmi krásna žena a všetci, čo Ti robili zle, Ti závideli. Som rada, že si sa cez to preniesla a nezanechalo to na Tebe stopy. 👍
@nikita606nns Buď rada, že máš malé prsia! Aj ja mám a tiež som sa pre to v mladosti trápila. Teraz som šťastná, že mám, aké mám, veľké by som nechcela, ani keby mi platili!
@h2 ooo si zlata. Zacalo to ked mi zistili ze potrebujem okuliare tak sa deti smiali okuliarnik indicky slepuch 4 oci atd. No mala som aj ucitelku zlu co ma zhadzovala koli comu len mohla a smiala sa ked mi robili zle tak o to viac to robili aby jej ulahodili. Najviac bol zly jeden obezny chlapec ale ten bol bully ku kazdemu a peknucka romka ( jedina v skole) co neskor vyhrala miss Svk Ja som bola tak krestansky vychovana ze som im to nevratila aby som nezranila ich city. Ja som proste vedela ze stastny clovek nema potrebu zhadzovat druhych. A tie deti mali nejake problemy doma. (Co bolo neskor aj u nas ale bully sa zo mna nastastie nikdy nestal)

@nikita606nns to by zostalo kopec dievcat na ocot a krajina by vymrela, kebyze tam ziju iba fifleny a vsetky obycajne zeny ujdu z krajiny. zacni si viac verit, nemozes svoju hodnotu posudzovat podla tychto kriterii, si uz dospela zena a bud sama sebou, skor si pomysli, ze su to naozaj zeny vypatlane, mozes ich lutovat a bud rada, ze nemusis zit ako ony