Komplex - strach
Ani neviem ako zacat otazku.
Chlap uspesny mlady dobre vyzerajuci ovlada 4x jazyky je odo mna starsi o 9 rokov a je velmi naročny na ženu. Ja mam tiez dobru VŠ, vzdelana mlada len nie som moc na jazyky. Viem ze to znie čudne čo riešim ale už dlhšiu dobu sa nad tym zamyšlam. Asi mam z toho nejaky blok alebo komplex . Neviem to ani vysvetlit. Len mame sa spolu stretnut a trosku som z toho nervozna 3,5 roka som bola sama . Alebo mam asi problem sa po 3,5 rokoch samoty s niekym stretnut . Aj to moze byt problem. A hladam stale nejake chyby jak neist.
Viete mi nieco poradit pls
Nádych-výdych. Aj on je len človek z mäsa a kostí aj keby ovládal 10 jazykov. Určite má svoje nedostatky, chyby. Skús si toto zopakovať pred stretnutím, ideálne nahlas. Alebo nejakú vlastnú vetu ktorá by ti pomohla sa skludnit. Vytesni z hlavy vsetky strachy, negativne prestavy ako by to stretutie mohlo asi dopadnúť-sú uplne zbytočné. Radšej sa predtým zameraj na niečo čo ti vždy urobí dobru náladu a úsmev. Vtipne video, vdychovanie obľúbenej vône...uži si spoločnosť po tých rokoch samoty ☀
Myslim,ze pre fungujuci vztah,je uplne nepodstatne,kto ma aku skolu a kolko jazykov ovlada. Viac ho aj aj tak bude zaujimat ten tvoj😂
Naber odvahu a chod. Ved sa nejdes za neho vydavat. Ides sa stretnut a tam zistis,ci je naozaj taky narocny na zeny.
Chod a uvidíš, možno zistíš, že je lakomy alebo namyslený trapko. Ja som tiež raz tak bola na rande, joj nároky mal na ženu veľké, len keď zahlásil, že dáme si len kávu, lebo víno je drahé v reštaurácii, skoro ma kleplo. 😂😂😂
Dufam, ze on je pan Dokonaly, ked je velmi narocny na zenu.
Ja by som isla, nech tu dokonalost vidim v priamom prenose, to znamena, ze rande bude v noblesnej restauracii a on sa bude spravat podla etkikety: do restauracie vstupi prvy, zavesi vase kabaty/bundy na vesiak, odsunie ti stolicku, nevyberie ti jedlo, telefon vypne a nepolozi ho na stol, latkovy obrusok si polozi pocas vecere na lono, v pripade, ze musi isrt na toaletu sa ospravedlni....atd...
Vsimaj si jeho spolocensku etiketu, ci vsetko toto zvladne ( okrem komunikacie). Napis ako to dopadlo, to ma velmi zaujima. 🙂

Máš komplex, že neovládaš jazyky ako on? Či ako to máme chápať?