Konečne odchádzame od svokry
Helou ženy
Párkrát ste mi tu pomohli prekonať krízy s mojou milovanou svokrou. Konečne sme zosúladili moju, priateľovu prácu a bývanie a sťahujeme sa. Atmosféra je stále napätá, ale už neriešime keďže odchádzame. Stále sú tu reči typu, že zistí aká v skutočnosti som, že sa na mňa vykašle, vráti sa domov a bude všetko ako predtým 😍 najnovšie už pani svokre prekáža aj to, že si pripravujem veci do krabíc a tašiek a vyzerá to tu ako u cigánov. A to využívame hlavne priestory garáže... Neriešim ale.
Mila pani svokra, ja viem ze občas tu zablúdiš a prispeješ nejakým príspevkom. Chcem ti iba odkázať, že neublížili ste vašim správaním mne, na mňa kašľať... Ale tvojmu synovi, ktorý si ťa často do posledku zastával a mal ta naozaj rád. Kým si sa neprejavila hrabanim sa v našich veciach, šuplikoch, potravinách, súkromných veciach a mojej kabelke. Rozoberanim mojich rodinných pomerov, nálad, zvykov a správania. Komentovanie môjho varenia, prania a upratovania.... O tom, že si počúvala za dverami ako spolu sexujeme ani nehovorím 🤦♀️ ale dúfam, že si spokojná keď sa takmer celá rodina obrátila tvojmu synovi chrbtom len preto, aby si mohla byť pred každým za chúďatko. Nezabudni zase niekedy plakať, prečo sa každý nestará o seba a musí ta stále niekto ohovárať. Vieš prečo? Pretože čo dávaš, to sa ti vráti.
Mimo iné, neviete ako sa tak nad vecou poďakovať pani svokre za spoločné bývanie? Najlepšie tak, aby pochopila tu iróniu 😂 ďakujem.
ty si ži so svojím a ich už nerieš. Lebo fakt sa strápňuješ, keď tu dávaš informácie ešte aj o bratovi tvojho priateľa. Ako fakt do toho ťa už nič, čo robí jeho brat alebo nerobí. A nemyslím to v zlom. Ale z tohto vychádzaš už naozaj ty horšie
@evamarek77 alebo ďalej, ty si upratala? Ako dobre, môžem každému napísať ako som celé dni gruntovala dom a nikto mi nepomohol, veď nikto o tom nebude vedieť
@sasa1310 našťastie, riešiť nemusím, ďakujem ❤️
To sa žiadna nespýta, pod akým nickom tu je tá svokra? 🙏 😂😂😂
@deti95060810 áno viem, drvivá väčšina. A koľkí žili šťastne na hromade bez konfliktov? Menšina, bohužiaľ. Nemysli si, že som nevdacny parchant. Ja som svokru zboznovala, kedysi
@damtiporiti myslím ze keby sa spýtali, veľa vecí by sa vyjasnilo
Tak daj 🙃 Alebo pošli do IP
Tak toto posluhovanie dokonale poznam a to nebyvamw pri svokre ale vo svojom. Ma doma chlapa a starsieho syna ale moj musi dochadzat neviem kolko km lebo jej nema kto porobit. Ona pride z roboty lahne si spat alebo sedi pred telkou a mne zabije ze ja neviem co s volnym casom. Mne je uplne u riti ze je jeho mama a ze ho ona vychovala. Pretoze byt ku kazdemu slusny sa vobec nevyplaca. Skor sa to obrati proti tebe. To mam odskusane viac x. Rob tak aby si ty bola spoko a na svokru sa vyser. Tvoj muz to asi tiez pochopil ked od nej odchadza s tebou..
@evamarek77 talze podla zien tu je bezne robit sluhu svokre pretoze ich na par mesiacov prichylila a dokonca je bezne aby sa im hrabala vo veciach a oni jej este snad maju podakovat. Opat raz som sa presvedcila ze vacsina zien tu su divne stvory a odchadzam ztadeto nadobro doviii zdravy rozum 😁
@evamarek77 ja nechcem uraziť teba a áno sú také veci normálne, ale nie pravidelne každý deň, každý víkend s tým, že tu bol ešte jeden človek, ktorý takéto veci mohol tiež urobiť raz za čas pretože takisto v tej domácnosti žil aj on a nie, nie je normálne keď nám bolo vytknúť, že ju neberieme na naše výlety.
Kokooos to co citam. Tak moja svokra ma asi dvojnicku 😁😁😁
@anja27 tiež som chodila pomáhať keď som tu ešte ani nebyvala s drevom a okolo domu... Ale to samozrejme nikto nevidel ani neuvidí. Bohužiaľ.
@anja27 nie si švagriná? 😂
Zatial nemam ziadnu 😀 ale sedelo by to fakt. S tym rozdielom ze ja som odmietla pri tej stvore byvat vdakabohu 😂
@evamarek77 no mladej generácii 😀 toto je obľúbené slovné spojenie na internete 😀 mladá generácia je tá zla, fuj fuj a to tá dnešná výchova fuj fuj, za našich čias to bolo iné, dnes je to zlé 😀
@evamarek77 ale kdeže, moja babka bola tiež hrozná povaha a to rozhodne nie je dnešná generácia.
dúfam že šampus sa chladí, a gratulujem ! :D viem si predstaviť ako sa cítiš :D
@anja27 vieš ale napríklad aj keď som zarobila viac, tak som prispela nejaké peniaze navyše akože kúrenie a tak... Alebo extra ešte nákup pre všetkých proste hocičo... A myslíš, že keď sa niekto spýtal, ze ako ti mladí prispievajú, tak povedala niečo z toho? Nie že nepovedala, ona doslova zatajila takéto veci aby sa to nikdy nikto nedozvedel....
@caroline_ ľahkosť v duši, naozaj... Aj keď si opäť myslím, že som hrozný človek 🤗
Ano mlada generacia je ta zla ale ked treba pomahat tak je dobra atd..apropo skor mam skusenost ze ta starsia generacia je prechytrela vedia vsetko najlepsie a boli by najradsej keby kazdy zil tak ako oni kedysi. Cest vynimkam na jednej aj druhej strane pretoze je to vzdy o tom danom cloveku 🙂 ale fakt nemam rada premudrelych rodicov ktori si myslia ze deti su povinne zit zivot ako si to oni predstavuju a starat sa o nich ach a vdaka ziadna. Jaa som si zazila svoje takze nemusite ma o tomto presviedcat. Viem ze su aj dobre svokry ale zjavne to nie je autorkin pripad tak ju prestante urazat a budte rady ze mate dobre svokry
@evamarek77 ale kdeže, nie všetci. Iba babka a svokra 😂
prečo si to myslis ? :O
@evamarek77 tak asi nechodia spolu len 4 mesiace 😀 a aj keby chodili, ako by si to svokra k nej mohla dovoliť? Myslím to, že tvrdiť, že jej syn sa raz uvedomí a príde naspäť domov 🤔 ja nechcem obhajovať ani jednu ani druhú stranu, ale tá krížová výprava čo sa tu na autorku spustila mi nepríde fér.
Toto keď si prečíta tvoja svokra fakt tak odpadne asi 😉😉😉Super ze sa sťahujete. Nech sa darí v zivote❤️

prečo si myslíš že nikto z nás nezažil život u svokry? By si sa čudovala kto všetko u svokry začína ako svoje prvé bývanie...😉