Konflikt s mamou kvôli dcére
Mám dosť nepríjemný problém. Mama sa urazila na celú moju rodinu a to preto lebo moja 11 ročná dcéra nebola u nej na prázdninách dva týždne ako chcela ale týždeň. Nechápe, že už je to veľká slečna a keďže tam nemá kamarátky nebaví ju celý deň sa hrať samu na dvore.
Mama nedvíha telefón, píše mi nepríjemné občas až vulgárne sms ako sme ju sklamali, sme chrapuni, už nás nechce vidieť, nadávky a urážky na môjho muža.
Keď jej dcéra volala jej síce zdvihla ale celý telefonát iba nadávanie, vycitanie, že už babku už určite neľúbi, že ju sklamala. Že určite sme ju my rodičia na to nahovorili. Ja som už z toho unavená, vyčerpaná. Nechce sa mi stále doprosovat sa ale mama je povaha ktorá neustúpi to nás radšej rok nepríde pozrieť. Čo aj v podstate robí lebo býva kúsok od nás a naposledy u nás bola na návšteve pred rokom. Vždy ma výhovorku prečo nemôže prísť a keď neprideme my, zase výčitky a nadávky.
Akoby som o mojej mame citala u nas presne to iste a oduva sa uz za vsetko a take citove vylevy ma presne ako opisujes. Ja jej vtedy neodpisujem,nech si sama zuri,z nas si fackovacich panakov robit nebude. Potom je na chvilocku klud a zase zacne vystrajat. Neda sa s tym nic robit. Niekedy som z toho velmi smutna,ale potom si poviem,co uz. Snad v buducom zivote dostanem normalnu mamu alebo este horsiu 😀
Velmi ti drzim palce, urcite to zvladnes, reaguj tak ako tvoj brat a muz❤️
@0silvia0 ďakujem pekne aj tebe všetko dobré ❤️💪
@0silvia0 ale chudak otec. Vies,co ja som cely zivo pocuvala,aky je moj otec nemozny a ako sa s nim neda zit ako je vsetko zle a teraz ked som dospela vidim,ze ten moj chudak otec je pri nej totalny chudak,co z neho urobila. Moja mama je v neporiadku a vsetkych nas presvedcila,ze otec je ten zly. Tazka povaha,ktora vsetko prekruti,kazdy jej len ublizuje a podobne citove vylevy. Naposley som jej povedala,aby sa konecne spamatala a zacala si vazit zivot. Bol som ja ta zla,ze co si dovolujem jej kazat.
Jeden cas sa od nej sestra odstrihla,myslis,ze si nieco mama uvedomila? Nie,najvacsia spina na svete bola chuda sestra. Aj moje tety poznaju mamu ako vecne vztahovacnu,nadutu,cely svet jej len ublizuje. Nikto z rodiny sa s nou neve bavit so vsetkym ma problem a vsetci len jej ublizuju. Najhorsie,ze toto vsetko vidia vnucata. Kolkokrat maju nejaku poznamku taku detsku no ona sa zduje na zivot a na smrt. Raz jej vnuk povedal,ked u nej spal mal asi 3 roky. Ze starka,aka si sisata akoze rano mala strapate vlasy. Nabliakala nanho ako zmyslov zbavena,co si to sopliak maly dovoluje,nezmysli,citove vydierania navykrikovala,zdula sa na mesiac a bolo vybavene.
aj ja zvazujem navrhnut psychologa,ale to ma na smrt preklaje. Zatial som nenabrala odvahu. U nasej mami je aj to strasne,ze ona ti zacne priat...bodaj by sa ti toto a toto stalo a bodaj by.....desi ma velakrat.
zena prepac ale tebe dobre vyhrava... matka ta tyrala a ty tam posles vlastne dieta? v 18+1 den by ma videla naposledy.
@marca12 jej, nemame nahodou rovnaku mamu??? Moj otec je tiez cely zivot chudak, a je vzdy vsetkemu na vine a moja sestra sa tiez odstrihla a je zla a vnucatam moja mama tlaci blbosti do hlav... ale beriem to tak, ze chlap si tuto zenu vybral za zenu a je ochotny znasat blbe maniere sebestrednej zeny... jeho problem, ze sa nerozviedol. Aj moj otec je makky, ze mamu neopustil. Ale je to jeho rozhodnutie, co s tym iny clovek urobi? Vybral si to, ale dieta sa moze od rodica odputat a neznasat to, co je ochotny znasat druhy rodic.
Mojej mame ale veci zacinaju docvakavat, teraz, ked ma 67 rokov, vidim, ze konecne zacina vnimat inak aj ked uz vztah so sestrou asi neurovna. Moja sestra je k nej chladna a tvrda ako skala a nevie to zmenit.
@0silvia0
Preco sestra nevie zmenit svoj postoj k mame a ty ano? Rozdielny pristup z maminej strany k vam dvom, alebo ste so sestrou rozdielne povahy? Vy dve spolu vychadzate?
Ja by som nič nepísala,nevolala, ale zašla za ňou osobne a vysvetlila jej to z očí do očí, že dcéra tam nemá kamošky atď. A že ak bude ešte raz škaredo rozprávať o mne a mužovi tak tam neprídem už nikdy ani ja ani dcéra.
@evkano1402 ony dve mali spolu velky konflikt kvoli majetku/peniazom, do ktoreho bol zainteresovany sestrin manzel. Ten sa s nou uz 10 rokov odmieta stretnut.
My dve spolu vychadzame super, aj povahovo sme podobne, stretavame sa a aj nase deti su spolu velmi radi. Len sestra sa od mamy odstrihla uplne, ked sa stretnu, sestra sa jej vyhyba a komunikuje stylom: ano, nie😳
@mariejenka Ten diel sa volal Vopred ohlásená vražda, Anna Dudašová bola ta žena.
@jaskolka áno, ona, bože veľmi ma to mrzelo,že on kludas, prišiel po nočnej chcel sa oholiť a ísť za vnukom,a ona ho robila a rozporcovala...ešte si aj anonym list napisala, že jeho milenka ho zabila🤐🥺 choré, choré
@mariejenka veru, šialená žena to bola, len preto, že sa bála, že o dom príde 😮😮. Niektoré diely toho seriálu sa ani nedajú dopozerať, také hrozné prípady sú...
Tak na takéto prázdniny by som dcéru ani na týždeň neposielala. Chúďa mala zamknutá na dvore a v dome nasrata babka. Tvojej mame sa nikdy nezavdacis, ani si jej lásku nevybojujes poslušnosťou a ustupovanim. To s tým darčekom ma dorazilo, ved to je psychopatka co jej robí radosť trápiť a ubližovať. Obmedz kontakt na minimum, otec keď si chce nechať nadávať nech nechá, ty ani tvoja dcéra však nemusíte. Ono vás to totiž poznačí ci chcete alebo nie, a určite nie v dobrom.
Čudujem sa, že si už dávno pred ňou nezavrela dvere. Otca by som neriešila, je dospelý, svojpravny, mal celý život možnosť voľby a to, že je stále s ňou, je jeho voľba.
Ja mám veľmi podobného človeka v rodine a došlo mi, že jediný spôsob je prerusit kontakt. A to sa jej správanie mna ani zďaleka netýka tak, ako je to v tvojom prípade. Vidím, čo robí svojej rodine, všetko a všetci sú zlí, len ona je dokonalá a nevidí na sebe chybicku. Podrobnosti by boli na roman, ale zrelá na psychiatra. Neľutujem vôbec, že som prerušila kontakt, neskutočne sa mi uľavilo. Jediné čo ľutujem, sú jej malé deti. Budiť sa uprostred noci na matkine hulakanie po ich otcovi ....viem ako sa trápia, vidim aké sú vystresovane a napäté ako struny. Dúfam, že raz nájdu v sebe potrebnú silu.
Pane Boze!!Mama asi nie je uplne v poriadku!Toto nie je vonkoncom normalne.

Juuuuj tak to sa chová nepekne teda... Ale predsa len je to tvoja mama ktorá ta vychovala,dala ti zázemie. Nejdem ti písať ako sa máš alebo nemáš k nej správať to musíš vedieť ty sama. Pýtala si sa na radu ja som ti napísala. Ide o to ze aj moja mamka toto robí ona ale k nám chodí časti aj spať. Tiež povie ze slabo obliekam deti, že sa nezdravo stravujeme atď. Atď samozrejme nejdem porovnávať naše situlacie pretože je zrejmé že sú odlišné ja len ta Chcem povzbudiť aby si sa nevzdávala. Tvoja mama je evidentne ťažká povaha a to je všetko. Prajem tebe aj tvojej rodinke veľa síl s ňou drz sa🤟