icon

Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?

21. jún 2024

Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?

rorino
22. jún 2024

Nie si v poriadku,môj brat so ženou bývali u našich rodičov na poschodí vyše desať rokov a mama tam vždy šla ako kdekoľvek inde na návštevu.A ak neboli doma nikdy,čítaj s porozumením,nikdy,tam nešla,ak jej to vyslovene nepovedali.Respekt máš mať aj voči vlastnému dieťaťu a dupľom,keď ma už vlastnú rodinu.

rorino
22. jún 2024

A potom sa čudujeme ,že vznikali príspevky o svojrach🤦🤦🤦🤦.

nelka93
22. jún 2024

Dočítala som všetko a teda toto je naozaj svokra, ktorú by som nechcela ani zadarmo. Ze musia byť radi, keď im chceš dat svoj hnusný gauč, na ktorom robíš ktovieco? Akože haloo, my sme so snúbencov nedávno kupovali byt a zariadenie, dali si spraviť veľa veci na mieru a svokra len prišla a pochválila, doniesla kvetiny do domácnosti najedla sa s nami a nijako to nekomentovala. Sú to naše peniaze, nie jej. Keby sme ich spálili tak nemôže nič. Prestrihni pupocnu šnúru s deťmi a nechaj ich žiť. Oni si manželky vybrali sami,milujú ich majú vlastné rodiny. Manželka a deti sú pre nich teraz na prvom mieste, nie ty. Zapamätaj si to. Aj keď podľa tých tvojich komentárov nemám pocit ze si z toho niečo vezmeš, lebo ty chceš aby sa ti synovia vrátili domov a ty by si ich mohla komandovat, zamknúť v detských izbách a starať do života. Typická svokra -vegeta.

rorino
22. jún 2024

Cudzej žene?Prosím ta naberá smer psychiater🫣

rorino
22. jún 2024

Taraš,každá normálna matka vie,že dieťa neporodila na to,aby bola k nemu celý život pripútaná ako guľa na nohe.Deto máme na to,aby sme ich podľa svojich možností pripravili na život,a keď príde už čas s láskou im dovolili nech toztiahnu krídla a žijú svoj vlastný život Prosím ta utekaj za synom ,prestrihli pupočnú šnúru,a obom sa im ospravedln,že si ich nenechala žiť ich spoločný život

rorino
22. jún 2024

Preto im nicis ich vlastný život?

rorino
22. jún 2024

Daj sem číslo na syna a nevestu raz dva im vysvetlíme,že si toxická,nech sa rýchlo odsťahujú,bože žena,zobuď sa🙉🙊🙈

rorino
22. jún 2024

Tvoj syn je nesvojpravny?Alebo je to tak ,že šťastný myši byť,len keď sa ty rozhodneš.

rorino
22. jún 2024

@ddaassuullaa a už je aj tretí diel,o tej čo mužovi nedovolí rozprávať sa s inými ženami,iba od +50 rokov a+100kg,sleduje kedy si cipne do aj z práce,tam ho stráži jej ujo a ona nič nerobí,lebo ma kúsok vysunutý stavec a tetaniu.

rozculena
22. jún 2024
rorino
22. jún 2024

Možno,ale zatiaľ nič relevantné😂

rorino
22. jún 2024

Toto nie je láska matky,to je opica láska🙈🙊🙉

rorino
22. jún 2024

A my neveríme,že si skutočne taká pribrzdena

nikoleta1234
22. jún 2024

Ja pred svokrou nezatvaram, dokonca kludne tam chodi uspavat vnuca 🙂 nemam s tym problem vobec

rorino
22. jún 2024

Nie nie sú,je to jeho manželka je na RD s ich dieťaťom,takže je úplne normálne,že nosí on viac peňazí,a očividne nevieš čo chce,keďže jej kúpil ten darček s nápisom "najlepšej maminke.Ci aj k tomu ho ona donútila?

rorino
22. jún 2024

Ako sa na?Čiže sa majú nechať manipulovať tebou,aby si ty bola spokojná a oni nešťastní.Fakt radosť cista

rorino
22. jún 2024

Ty síce podľa teba nemáš dobru nevestu,ale tvoj syn má dobrú manželku a najlepšiu matku pre svoje dieťa a to je podstatné.

pikachu999
22. jún 2024

Pre mňa spálňa= súkromie
Ani na wcko nechávam otvorené keď je návšteva u mňa 😂 stačí dvere chodba kuchyňa obývačka čo viac treba vidieť akože 🙄

rorino
22. jún 2024

@viestta podľa mňa ju už odstrihli

viestta
22. jún 2024

@rorino myslim si, ze odstrihla sa sama. A tak jej treba

dididudu
22. jún 2024

Ja mám tiež spálňu vždy zatvorenu či je u nás návšteva či nieje.

zuzitko74
22. jún 2024

Autorka, pozri si tento krátky film...naozaj by si chcela niečo podobné pre svojich synov?

https://www.youtube.com/watch?v=kRwl6LWjsQo
sapa20
22. jún 2024

Popratať byt keď nie sú doma je vrchol.
Opíšem ti pocit nevesty.
Myslí si ,že to urobila ako výsmech voči nej,že si nevie upratať. Hrávala sú sa jej v skrini. Vrchol,že si tam vôbec vkročila keď neboli doma. Možno preto tie zatvorené dvere na spálni.

sapa20
22. jún 2024

@zuzuliennka1 naj komentár 👌

reddflowerlife
22. jún 2024

@sapa20 Ved to hovorim, mne tak raz svokra popratala, som sa isla prepadnut od hanby , ze ci si mysli ze ja nedokazem popratat a mam bordel?

lilitela
22. jún 2024

@sapa20 Smutne na tom je to, ze pani im spratala a este cakala ako jej podakuju, to uz o niecom svedci. No a ked sa tak neudialo a este jej zvynadali, tak mala ego urazene az po neviem kam. Tak potom jasne ze nema dobreho slova na nu. Lebo urcite ked synov obskakovala, tak jej vzdy podakovali, a radi si nechali spratat, tak nechape, kde je teraz problem.

elzu
22. jún 2024

Jsi na navsteve u sveho ditete a jeho zeny. Takze je treba respektovat oba dva. Taky zaviram pokoje, do kterych nechci, aby ostatni nakukovali. A kor dvere do loznice.

sapa20
22. jún 2024

@reddflowerlife mám podobnú skúsenosť. Od vtedy majú zákaz chodiť do domu keď tam nie sme.
Ešte aj dečky vyložila všade ktoré neznášam 😂
Bolo to už dávno.

sapa20
22. jún 2024

@lilitela úplne mylná predstava 🤷🏻‍♀️
Pani smer odborná pomoc.

natiblaskova
22. jún 2024

Ja som vďačná za svoju úžasnú svokru, ktorá nie je ako vy zakomplexovana 😉 aj keď mi poskladal šaty, čo sa mi nelubilo, na ňu sa hnevať nedá lebo u nej viem, že vždy vo všetkom sa snaží pomáhať. Nie len mne ale všetkým svojim blízkym.