icon

Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?

21. jún 2024

Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?

Strana
z20
cacianka
27. jún 2024

@sashulla presne,
ktorá nevesta by chcela mať takúto svokru ?
ktorá dcéra by chcela mať takúto mamu ?

majka879742
27. jún 2024

Mila @autorka, ja vám poviem príklad z druhej strany. Bývam s mužom u jeho rodičov. Postupne si prerabame ale vchod máme spolu a poviem vám, že mne je nepríjemné keď idem cez ich chodbu kde majú dvere do spálne a večne otvorené.... A este ich maju aj otvorené ked spia, čiže ked son chodila do prace skoro ráno a spali tak mi to bolo nepríjemné.... Pretože ja rozumiem, že spálňa je ich a nie je tam co ocumovat, je to ich sukromie...ja si dvere zavriem a úprimne tiež by som nebola rada, keby mi tam chodila a hlavne vtedy ked som bola niekde preč a ja by som jej tam tiež nešla keby nie je doma. Stane sa, že ked si tam zehli a deti za ňou prídu tak tam za nimi bežím ich zobrať ale to je asi všetko....

mariska1989
27. jún 2024

Nestarať sa do mladých . To určite nepotrebujeme keď sa od rodičov odstahujeme . Takže neriešiť to že má zavreté alebo nie je len ich vec. Tiež mám zavreté

gabsuska
6. júl 2024

😱👌👏🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

palicka
7. júl 2024

Och, ty si jedna príjemná svokra.. Ešteže tá moja chápe, že je len návšteva. Mne návštevy do spálne ani bežne o dome nechodia, a už vôbec nie do spálne. Návštevy mi prádlo neskladajú… možno práve preto máme taký dobrý vzťah. Ja jej tiež, v rodičovskom dome môjho manžela, do spálne neleziem…

renka30
16. júl 2024

Cela tato diskusia (teda pokiaľ nie je vymyslená) a hlavne komentare autorky svedci o tom, ze problem je uplne niekde inde ako v zatvorenych dverach do spalne...evidentne je nim opicia laska a neschopnost zmierit sa s tym, ze syn je zenaty a mama uz nie je na "prvom mieste", co je uplne prirodzene...

bu1bu
1. aug 2024

Dnes na mňa toto vybehlo, hned som si spomenula na túto diskusiu 😂

dariaaa
1. aug 2024

@bu1bu moja babka hovorili...kym ku vam chodia ludia,smej sa,lebo ta chcu vidiet,ked prestanu chodit,budeš plakat,lebo na teba zabudli.Tu sa ale prekrocilo pravidlo sukromia

pravdapravd
25. sep 2024

Ja mam do spalne vždy dvere zatvorene, aj keď som doma sam a nemam navštevu a nie lem cez deň keď tam niesom, ale aj cez noc keď idem spať zatvaram.

Strana
z20