Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?
Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?
Mila @autorka, ja vám poviem príklad z druhej strany. Bývam s mužom u jeho rodičov. Postupne si prerabame ale vchod máme spolu a poviem vám, že mne je nepríjemné keď idem cez ich chodbu kde majú dvere do spálne a večne otvorené.... A este ich maju aj otvorené ked spia, čiže ked son chodila do prace skoro ráno a spali tak mi to bolo nepríjemné.... Pretože ja rozumiem, že spálňa je ich a nie je tam co ocumovat, je to ich sukromie...ja si dvere zavriem a úprimne tiež by som nebola rada, keby mi tam chodila a hlavne vtedy ked som bola niekde preč a ja by som jej tam tiež nešla keby nie je doma. Stane sa, že ked si tam zehli a deti za ňou prídu tak tam za nimi bežím ich zobrať ale to je asi všetko....
Nestarať sa do mladých . To určite nepotrebujeme keď sa od rodičov odstahujeme . Takže neriešiť to že má zavreté alebo nie je len ich vec. Tiež mám zavreté
😱👌👏🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Och, ty si jedna príjemná svokra.. Ešteže tá moja chápe, že je len návšteva. Mne návštevy do spálne ani bežne o dome nechodia, a už vôbec nie do spálne. Návštevy mi prádlo neskladajú… možno práve preto máme taký dobrý vzťah. Ja jej tiež, v rodičovskom dome môjho manžela, do spálne neleziem…
Cela tato diskusia (teda pokiaľ nie je vymyslená) a hlavne komentare autorky svedci o tom, ze problem je uplne niekde inde ako v zatvorenych dverach do spalne...evidentne je nim opicia laska a neschopnost zmierit sa s tym, ze syn je zenaty a mama uz nie je na "prvom mieste", co je uplne prirodzene...
Ja mam do spalne vždy dvere zatvorene, aj keď som doma sam a nemam navštevu a nie lem cez deň keď tam niesom, ale aj cez noc keď idem spať zatvaram.

@sashulla presne,
ktorá nevesta by chcela mať takúto svokru ?
ktorá dcéra by chcela mať takúto mamu ?