icon

Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?

21. jún 2024

Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?

madla60
23. jún 2024

@viestta , súhlasím čo si napísala,mňa zarazila len tá veta ....

rorino
Autor odpoveď zmazal
1aduliatko1
24. jún 2024

Ja mam vzdy zavrete dvere na spalni...

jarmilaj
24. jún 2024

Čo chceš očumovať v ich spálni?!!!

katies0410
24. jún 2024

Prosím,popis nám prečo máš pocit,že manželstva oboch synov sú zle . Más pocit že sa majú zle? Čo presne chces docieliť? Pohybujes sa po veľmi tenkom ľade a ak toto všetko sú len tvoje domnienky a synovia sa majú dobre...? Môže sa kľudne stať,že prerušia kontakty s tebou.a neuvidís ich a ani svoje vnúčence. Ty si želáš aby sa rozviedli? Nemala by si si želať aby sa mali dobre spolu? Tak sa s nimi porozprávaj a povedz im to. Ak to nie je pravda. Normálne ti radím vyhľadaj psychológa, lebo máš problém...

mimik79
24. jún 2024

@katies0410 presne tak to vyzerá a asi aj je

matullienka
24. jún 2024

Úprimne urobila by si to u nás a kľúče by si hneď odovzdala, ty si tá stihackova svokra čo musí byť všade a všetci jej majú byť vďační lebo ona pomáha. Nikto ťa o pomoc nežiadal tak nemá byť prečo vďačný

matullienka
24. jún 2024

Ona nie je cudzia žena, je to jeho manželka a matka jeho detí prípadne budúcich detí. Svojím správaním sa môže stať, že ty budeš o chvíľu pre nich cudzia žena

mia781312
24. jún 2024

@selenka7 Amen 🙏🫶

matullienka
24. jún 2024

No ty máš nevesty zlaté a hlavne tolerantné, iné by s tebou dávno vyrazili dvere, to len oni vyhrali na úrovni starú semetriku čo im chce určovať čo je pre nič dobré a čo nie

hara_vara
24. jún 2024

nie-je to jej spálňa a jej súkromie 👍

lalu_sk111
24. jún 2024

zaujimave, pani mámo 🙂) takto vypada láska k synovi? ani zdaleka..chces ho mat poruke a nevadi ti nicit mu manzelstvo a jeho stastie..toto mu urcite stazuje zivot lebo musi zvadzat boje so svojou mamičkou.. Coskoro skoncis odstrihnuta a zasluzene.. netvar sa, ze si jedina matka na svete. Toto je modry konik, tu su skoro vsetky zeny matkamj

ddaassuullaa
24. jún 2024

Mila autorka, toto mi teraz prislo - to je pre teba ako vysite🤣🤣🤣🤣
PS: nie, nie som svokra✌️🤣

lauricka
24. jún 2024

Nemusíte všade strkať nos. Nechce mať otvorenú spálňu, nemá. Rešpektujte to. Asi nemáte čo riešiť, že riešite hovadiny.

sashulla
24. jún 2024

Nehnevajte sa na mňa , ale to už je čo ze skladať pradlo neveste? Ako súkromie vám nič nevravi? Nie, zásadne nechodím ludom do spalne, dcére tiež klopem. A aj svoju spalnu si zatvaram pred všetkými, pokym sama ich tam nepozvem. Ale inak zatvaram. Rovnako svokra zatvara. Ani by ma nenapadlo im vojsť ci len nakukat do spalne. Common sense

sashulla
25. jún 2024

Ja niesom za partnera vydatá, ale jeho ocko mi častokrát povie ze "ta je naša". Pouvazuj, ci nad otázkou koľko stal gauč by nebola lepšie otázka "ako sa ti darí? " môžete zmeniť svoj absolútne nepristojny postoj a aj ta cudzia žena bude možno milsia. Toto ani nie je láska k synovi, pretože v tom prípade by ste ho nedusili. Možno by bolo vhodne na Vašom ísť k terapeutovi. Syn má vlastnú rodinu. A mama je mama navzdy , ale žena ktorú miluje láskou k zene je len jedna , a to pre vás cudziu zenu. Buďte šťastná ze syn má niekoho .
Evidentne by mal syn diagnózy keby ho cudzia žena nezachranila. Buďte jej vďačná. Nechytajte sa jej oblecenia, nerypte do nich. Nechajte ich žiť. A potom vás aj sami pozvú, aj ta cudzia žena....ps. Viete pre koho som najlepšou matkou? Pre môjho partnera🤷‍♀️ pretože máme dieťa.

hrasocek12
25. jún 2024

Ďalšia chorá žiarlivá nedôverčivá svokra ,ktorá nevie a nechce pochopiť ,že každý má právo na súkromie ..musí byť radosť mať vás v rodine 😔 si myslíte že môžte všetko? Nie nemáte žiadny morálny nárok na ich súkromie a ja osobne pred svokrou tiež zatváram dvere do spálne ..lebo je to moja súkromná izba s mužom a netúžim po tom aby mi tam niekto snoril po šuflíkoch a sledoval moje spodné prádlo alebo podobne ..spálňa patrí len manželom nie vám ako svokre..nemáte nárok sa tam pozerať a ani právo sa do toho starať prečo zatvára dvere ..nie je to vaša vec ..chráni si súkromie pred vami ,lebo evidentne vie,že všade snoríte ..

dominique1
25. jún 2024

@simsalabim ja som rocnik 84...a tiez viem, ze ako rocna som chodila do jasliciek..bola som ale stale chora, vraj nas vychovavatelky nechavali sediet na studenom. Bolo nas tam kopec, nie ako dnesne jaslicky. Takze urcite max rok bola platena. Bracho je 89rocnik a myslim, ze on uz do jasiel nechodil. Ale 100% som si neni ista.

nat_alia
26. jún 2024

Nechapem preco sa tu niektore zeny rozhorcili akoby ste im zjedla veceru. Nepisete tu nic o prenasani veci a podobne, ani o zrade krvi😃len niektore tu zjavne rady dramatizuju...
Na 2.strane je to ich sukromie a urcite nemate pravo ich nejako konfrontovat.musite respektovat ze pridete k nim domov kde platia ich pravidla.

beronsche
26. jún 2024

Autorka - "Ďakujem za komentáre a verím že nebudete v situácii ako ja."
Tak tomu ver, že nebudem.
Mám síce syna, ale viem, čo je rešpekt. A keď si raz nájde partnerku, nebude to pre mňa cudzia žena. Bude to partnerka môjho syna a prip.matka môjho vnúčata.

A riešiť dookola zatvorene dvere, chcieť konfrontovat nevestu.. čo myslíš, že tam skrýva? Milenca?

Inak zaujímalo by ma, či si si z tohto celého niečo zobrala k srdcu.. či aspoň trochu chápeš, že tvoj postoj je naozaj chorý...
Že je načase pupočnú šnúru prestrihnut..
Takto len strpcujes život synovi a jeho rodine. Nechceš byť radšej lubenou súčasťou jeho rodiny (on, žena, ich dieťa)?

cacianka
26. jún 2024

@beronsche mám pocit, že teta od nervov že sme jej nepritakali, nenadávali na nevestu ale všetky jej slušne naložili na mozog zdrhla ako gáfor. zdutá a urazená ešte aj od žien z MK.
inak ten prvý odsek je top.

viestta
26. jún 2024

@cacianka presne, vsetky sme rovnake truby ako jej nevesta(y) a vobec nechapeme rozpolozenie mysle milujucej matky. V konecnom dosledku sme mrchy nevesty a este vacsie mrchy matky, pretoze dovolime svojim detom dychat samostatne, nie cez pupocnik

cacianka
26. jún 2024

@viestta my sme trúby, ok, ale ona je lietadlo....
ja mať takúto svokru či matku , tak sa odsťahujem aspoň 333 km, alebo ju dám na Cajlu. kľúče od bytu/domu dám iba nevyhnutne keby ideme preč na dlhšie (nie víkend), a to susedom.
na mieste jej nevesty, kompletne vymením kľúče, zámky aj elektriku pustím na zárubne
ži a nechaj žiť.

ddaassuullaa
26. jún 2024

@cacianka
@beronsche pani svokra je medzinarodnej konferencii a zrejme jej ukradli metlu, aby sa nemohla vratit

cacianka
26. jún 2024

@ddaassuullaa ja mám s metlou jednu radu, os.ratou svokru vyhnať z domu

eludka
26. jún 2024

to je ako vtip? ved je to jeho zena, preco by jej nemal kupovat darceky, Obycajne ziarlis na nevestu. A nevyziadana pomoc sa nepocita, ani u vlastneho dospeleho decka. Nemas naplneny vlastny zivot, tak sa ho snazis naplnat si mamickovanim pri dospelom synovi a dcere. Ale tak to nefunguje.

mimik79
26. jún 2024

,,Dufas že nikdy nebudeme v takej situácii" ....no ja si práve myslím že to je sen každej z nás aby naši synovia ako dospelí mali dobre manželky,s ktorými sú šťastní, spokojní,kupia im niekedy aj darček 💁🏻‍♀️,z lásky...manželka je na dovolenke 😁, síce materskej ale dovolenke,😁😁lebo maju zdravé dietatko,muž sa stará o rodinu,ale tá manželka má tiež nejaký príjem,chcú a môžu si kúpiť aj nieco nové do bytu, nielen použitý gauč 😁 a že my nebudeme také svokry ktoré tu budeme vyrábať konšpirácie a strpcovat im život!!!..... A hocikedy si zavrú dvere do spálne a nám to bude úplne jedno 🤣🤣

majorek
26. jún 2024

@zuzuliennka1 ja fakt neverim ze ktosi moze mat takuto svokru,fakt nie a ak je toto pravda tak zbohom....

denithestrange1993
26. jún 2024

Do spalne sa rodinne navstevy nepozyvaju

sashulla
27. jún 2024

@nat_alia prečítajte si všetky príspevky autorky..myslím, veľa ženám zdvihli tlak...