Kontrolovala som manželovi telefón
Ahojte ani neviem kde začať. Musela by som lovit veeelmi daleko. Skusim v skratke.Neviem co mam robit.Jedneho dna som skontrolovala manzelovi mobil. Nie spravy ale soc.siet to co som tam objavila ma zabilo. Bola som vtedy v osmom mes.tehu. Nasla som konverzaciu s,, kamarátkou,, o ktorej som vedela ze ma v priateloch no to co som si precitala ma paralizovalo...ani neviem ci to mam pisat ci nie zdviha sa mi este teraz zaludok.jednoducho nasla som konverzaciu podotykam,, len,, konverzaciu nakolko muz chodi z roboty rivno domov nechodi po krcmach ani podobne riadne sa stara o rodinu deti...kde snou riešil kde by ju co by ju ako by ju...ked som mu to vykricala bol zarazeny strasne ho to mrzelo hanbil sa za seba atd...aspon tak tvrdil... Samozrejme utrusil poznamku že co mal robit ked ja som nechcela....to ci som chcela ci nie o tom by sa dalo debatit vzdy sa vyhovoril ze nie ked uz je male tak velke atd. Kvôli deťom som mu odpustila no nezabudla... Obcas som mu to vyhodila na oci pripomenula atd. Nakoniec to vyvolavalo hadky tak som si povedala ze ak som mu to odpustila musim prestat s vycitkami a zit dalej...Po roku ked sa nás intim.zivot stiahol na raz za mesiac obcas aj raz za tri mesiace nastala chvila kedy mi diabol za uchom povedal pozri mu opat mobil.Ja som mu tam nasla dalsiu SUKU s ktorou si vypisoval podotykam dalsia dlhodoba,, kamaratka.. To ma uplne zabilo...moje city su ziadne je mi neprijemny a zivot manzelsky si neviem uz s nim predstavit.znechutil sa mi uplne...
@nevladzem ako si zavisla na muzovi? Financne? Citovo? Aj, aj? Toto si musis v hlave urovnat a potom zacat hladat riesenie. Lebo jednoduchsie je nadavat na tu druhu zenu(co mozno ani nema ponatia ze ty a deti existuju) ako si priznat, ze tvoj drahy je klamar a slaboch. Sorry, pre mna muz, co takto klame je totalny uboziak. Ak su problemy vo vztahu, treba ich riesit. Bohuzial pre urcity typ chlapov je "riesenim" hladkat si ego a dvihat si sebavedomie presne tak, ako si opisala, namiesto aby otvorene priznali, co im vadi/chyba/stve.
Viem ako to dopadne s vami, ty budes hladat vyhovorky a ospravedlnovat ho pred nami, a cakat ze my ti povieme, co chces pocut, a to ze neboj sa, on sa urcite zmeni/pouci/zacne vsetky tie veci co opisoval jej robit s tebou. A mozno to aj tak bude, na chvilku. A potom ti zacne cervik vrtat v hlave, ze co ak....a rychlo nakuknes do telefonu, len " pre istotu" a zase najdes nieco......
@jana_eyre vieš, ale ono to hrabanie sa v mobile, ublíži LEN tebe. Na skutočnosti, že ti muž klame to nič nezmení, len to, ze ty máš plnú hlavu detailov, ktoré k životu naozaj nepotrebuješ. Len sa budeš viac trápiť. A už som to tu spomenula, je to trestné. Aj keď si manželka 😉
@obsadenemeno ja by som zase z "tých druhých" žien nerobila bezprizorne chudatka 😉 Dnes si už hadam vedia zistiť všetko o ich objekte záujmu. Práve "obrúčka" je pre niektoré takéto chuderky strašne príťažlivá. Čím starostlivejsi, vernejsi, tým väčšia výzva (šak aj ja chcem také ako má tá jeho)... Len zabúdajú, že tá jeho si pri ňom odserinkala svoj mladý život, prala mu spodky, rodila deti a varila teplé večere... 😒
no sa čudujem, že koľko žien sa neodváži ani pozrieť na mužov mobil, nie to do neho ísť, ešte pácha aj trestný čin a treba ju na to upozorniť, aby si bola vedomá čo pácha.
Žena zvykne vycítiť, že sa niečo deje, keby sa ho spýtala, tak ju ešte označí za paranoidnú, že si vymýšľa ale ona má klamať seba naďalej a nehľadať dôkazy. Dá sa žiť aj v klamstve, ale to tiež musí byť na to povaha, že radšej nič neviem a nič vedieť nechcem a žiť v sladkej nevedomosti.
@maslenka47 jeej, ty si aká vľúdna psychologička 😵
@papricka33 tiez pravda, ano, najdu sa aj take, co im zadani chutia viac.... 😀 ja len ze vacsinou vsetky (aj manzelka ci zakonita druzka aj ta na druhom konci veria lebo chcu verit tomu fesakovi....a ono sa to tak dobre pocuva....) ja len tolko, ze by mala byt nastvana na oboch rovnako, ale nie, on sa hanbil, chudacik.... hey, hanbil sa, lebo mu na to prisla.... inak nema hanbu. a mne je vlastne luto takych zien, co si musia dokazovat svoju cenu tym, ze si lovia zadanych.... tam uz musi byt nie taka diagnoza 😠
@papricka33 nie, neublizi to mne viac ako to, ci sa budem zozierat ci mam pravdu, alebo nie, alebo to, ze sa mi prizna.. pretoze priznanie vobec nemusi prist a takto to je cierne na bielom, nezmazatelny dokaz o nevere, keby aj chcel zapierat..
co sa tyka trestneho cinu - trestne oznamenie vklude nech muzi podavaju, ak si myslia, ze sa im manzelka hrabe v mobile neopravnene 😉
sledovanie "nevernych sprav" je v tejto spolocnosti asi povazovane za horsi priestupok ako porusenie partnerskeho slubu akym je manzelstvo..
@mandala77 ty to voláš odvaha, ja neschopnosť komunikovať a ešte aj masochizmus k tomu. Ešte raz, v čom ti to pomôže? To, či mám problém vo vzťahu viem aj bez hrania sa na stíhačku. Tú energiu radšej venujem riešeniu problému. Hrabanie sa v mobile urobí zo mňa v očiach môjho muža ešte väčšiu chuderku závislú na jeho ... čomkoľvek. Ja som radšej za riešenie a prípadný odchod s hrdosťou. Ale chápem to, keď som bola mladšia, tiež som mala tendenciu šiť veci horúcou ihlou. Teraz som skôr za dýchanie zhlboka, priama otázka, priama odpoveď a po tých rokoch, čo som s mužom, vidím na ňom aj keď zabudne zavrieť záchodovú dosku 😉
@jana_eyre nájdeš správu, a povie ti, a čo? Tak sme si čosi písali. Ale nic s ňou nemám... A si tam kde si bola 🙂 Ako vravím, nič s tým nevyriešiš, len klesáš v jeho očiach ešte viac. Chceš dosiahnuť to, že mu dokážeš pravdu, alebo to, aby prestal? Lebo takto je veľká šanca, ze v jeho očiach si uz len ufnukana stíhačka ktora bez neho nemôže žiť. Aj keď by to bola pravda, tým si ho neudrzis. Práve naopak. .... a k tomu, aby si vedela, ze vzťah už za veľa nestojí, chceš odísť a odídes, takúto pravdu nepotrebuješ ...
@papricka33 aha, takze ja klesam v jeho ociach po prideni na neveru a to, ze on klesne v mojich to je ok a mam len cakat kym sa mu uraci priznat.. neviem ci len ja som taka nedoverciva, ale nemyslim si, ze kazdy muz ma gule na to, priznat si podvod voci manzelke ci priatelke.. a nie kazda zena na svojom muzovi vidi, ze zabudol zavriet zachodovu dosku..
nie, take keci ako su uvedene v prispevku pre mna nie je len to, ze chcem aby prestal.. "kde by ju co by ju ako by ju" nepovazujem len za "cosi sme si pisali"..
neveru netolerujem a keby som svojmu muzovi nasla nieco tak ocividne, tak mi je uz jedno ci prestane..
/v mojom pripade islo o trocha ine reci a muz mi ich vysvetlil dostatocne na to, aby som odchadzat nemusela, hoci dovera voci nemu je o dost nizsia ako bola predtym, a je si toho vedomy/
Zažila som si. Nechcela som uveriť. Nevedela som si predstaviť rozísť sa. Manželstvo sme mali v rovnakej kríze ako máte vaše. Keď som sa mu dostala do správ. To bola facka. Zistila som ze ma dva roky milenku. A predtým iné. Do týždňa som podala žiadosť o rozvod. Zatiaľ čakám na pojednávanie. Tri deti. Nový dom. Ale ja idem. Zrazu veci vidím inak. Viem ze to dáme. Na neho sa neviem pozrieť. Žijeme ešte stále spolu. No vôbec s ním nemám chuť niečo riešiť. Aj u teba raz pohár pretečie a povieš si dosť.
@nevladzem fuj, internetovi kur*vnici sú jeden z najhorších typov muža 😠 vobec sa ti nečudujem, že sa ti zhnusil..už po prvom raze by som robila cirkus humberto. Neviem prečo sa dnes ženy hrajú na také sofistikované....
chlap flirtuje s druhou, ale ticho trpim, lebo povedat mu, že mi to vadi je pod uroven.
cudzia zenska okázalo balí nášho manzela, ale zase som ticho, lebo poslat ju do riti je pod uroven.
muz si vypisuje s kadekym, ale božechrán mu pozriet do mobilu, alebo na fb, lebo aj to je pod uroven a este k tomu trestné..
chlap ma blbe narazky na kamaratku, ale opat ticho trpim, nech si nikto nemysli, ze som stihačka....a samozrejme, zase je to pod uroven... 😠 😠 😠
chlap chce sex v trojke, alebo swing, no ako mu to odmietnut, ked nechcem byt za konzervatívnu chuderu..
..atd, atd, atd...je tu toho plne forum.
takéto kvazi emancipovane pravidla spravania by sa pokojne uživili aj v hocijakom kalifate. ja teda asi nemam uroven, ale ked mi niečo vadi, rovno to vybalím...a s kym mam mat otvorenu komunikaciu, ak nie s vlastnym manzelom? moj nastastie nema taketo tendencie, ale ak sa v okoli vyskytne nepríjemne sa vtierajúci zjav, s prehladom mu oznamim, ze tak toto si nezelam, rovnako aj v opačnom garde.
..
virtuálna realita je často podcenovana..ved si len píše... to nie je skutočné...ale internet je realny, ludia čo nan prispievajú sú reálni..možeš ich stretnúť a spoznať, kamaratit sa, alebo s nimi začať vzťah, dokonca sa vziať...aj ja som spoznala manžela na facebooku, tiez sme si najskor len písali...a skončili sme spolu a to ani nie sme z tej istej krajiny.
Ked chlap niekomu z okolia píše, že s ním chce mať sex a ako a kde by ju pretiahol, je absolútne na mieste sa znepokojovať, aj keby si celý emancipovaný svet myslel, že som stíhačka.
radím ti nemat ziadne vycitky svedomia. to on je ten, čo sa správa ako hovado. nenechaj sa ututlat rečičkami o tom, ako je to v pohode....ak ti to vadí a ubližuje ti to, v poriadku to nie je.
@jana_eyre veď to, vysvetlil ti ich. A takto to dopadne vždy. Ty niečo nájdeš, on ti to vysvetlí, tvoja dôvera sa oslabí, ale napriek tomu ostavas. Keby si sa tam nehrabala, tvoja dôvera by bola taká ako predtým, a boli by ste tiez spolu. Presne o tom hovorím. V konečnom dôsledku si ublizis sama sebe...
Aby si to chápala správne, ja neospravedlňujem chlapov, v týchto veciach som zasadova. Ale ak vzťah klape, netreba sa v ňom vŕtať. A myslím, že každá žena musí aspoň trochu cítiť, že niečo vo vzťahu hapruje. Možno si to nechce priznať, ale cíti to... (ak sa samozrejme nebavíme o kategórii chronických kur...nikov)
Čo sa týka tej nevedomosti, je rozdiel tušiť, že s niekým si píše, ako čítať, aká je úžasná, ako by ju kde... týmto si to jedine komplikujes. A len TY sa trápiš. Ak by som sa fakt rozhodla niečo riešiť, idem radšej do toho súkromného očka, postavila chlapa pred hotovú vec a dotiahla veci pekne do konca.
ahojte,necitala som sice vsetky komentare ale nedami nevijadrit sa.....
myslim ze som si presla dost podobnou situaciou a prisla som nato nahodne aj bez sliedenia v telefone,raz si ma ex nechal mobil na stole a vyskocila mu tam konverzacia z wht a zaujala ma preto lebo bola pod muzskym menom a text tomu nenasvedcoval.
Pozrela som a pochopila som,vykricala a odpustila,spolocna dcera mala 4mesiace a viac som neriesila.Povedala som este raz a rozchod a tak sa aj stalo uz 3mesiac som sama,takyto chlapi sa nikdy nezmenia a len prinich stracame cas.
@tomiholjubavi si myslim ze sa presne vijadrila ako by sm chcela aj ja.......
internetovi kur..su ako realny je to len otazka casu kedy k tomu pride.
@papricka33 opomínaš jeden fakt a tou je ženská itntuícia. Tá sa nedá oklamať. Žena si skôr ublíži tým, že jej nebude veriť. Že sa nepozrie do toho mobilu, že mu nepresnorí počítač. Pre niekoho pod úroveň, pre mňa nie. Ak som to cítila, vždy tam aj niečo za tým bolo. Ubližovala by som sebe viac tým, že by som ten intuitívny pocit potláčala. Vypomstilo by sa mi to. A skôr či neskôr by sa to aj tak prevalilo.
@papricka33 ziadna normalna zena nejde do mobilu bez priciny, z nudy, ale z podozrenia, tak to bolo aj u nas..
chapem, ze nemas ziadne podrobnosti o mojom pripade, ale prave preto nerob zavery ake robis - pretoze vobec nevies o co islo.. jedinu informaciu co mas je ta, ze som mu pozerala do mobilu..
a nic si nekomplikujem pozretim sa do mobilu, len urychlim dianie.. a ja teda neviem, ale nezijeme v americkych filmoch aby som si najimala sukromne ocka - prave take sledovanie mi pride troska zvlastne, pokial by som mala jedine podozrenie svoju intuiciu.. /aky je rozdiel medzi citanim si pikantnych sprav a pozretim si fotiek ako dokazu od sukromneho ocka?/
ale tak ked niekto chce minat peniaze na ludi s fotoaparatmi nech sa paci.. ja radsej usetrim a pozriem sa na smsky.. ;)
@nevladzem ak ho máš rada a chceš zachrániť manželstvo, fajn! ale musí to chcieť zmeniť aj on, musí si priznať že má problém - a riešiť ho. Pokiaľ sa bude len kajať ospravedlňovať a čakať kedy ťa to prejde, ale nepozrie sa do zrkadla, neprizná si, že by mal riešiť hlavne seba - tak sa dočkáš ešte veľa takýchto sklamaní. Porozprávajte sa o tom, nie výčitky a krivdy, ale ČO môže on urobiť preto, aby sa to už nestalo, čo mu chýba v manželstve, ak mu nechýba nič, tak hľadať príčiny prečo má neustálu potrebu riešiť iné ženy.
@maslenka47 bistu co tak tvrdo na nu? 😀
@nevladzem ja sa len čudujem, čo sú to za hlupáci, ktorí robia tieto veci a ani si nedajú tú námahu mazať históriu. Chápem, že sa ti zhnusil a keďže to nie je prvý krát, načapala si ho znova a vyzerá to tak, že to bude robiť zas a zas...Poradiť neviem, ale držím palce, aby si to vyriešila tak, aby si bola ty a deti spokojné.
@mandala77 ale ja nehovorím ze ho máš potláčať
moja z vlastnej skusenosti ti poviem, ze kontroly su na skodu len tebe. Ked mu neveris, tak by ta odrovnala aj veta: ahoj ako sa mas?
radsej si s nim sadni a daj rec o tom, co vas tak rozdelilo a ci to vobec chcete riesit
@jana_eyre ...a že ti to vysvetlil, a že si ostala
@papricka33 ano to vies tiez, ale stale nevies aka komunikacia, s kym a ako mi to vysvetlil.. 😉 nebolo to ani z daleka take ocividne ako v tejto diskusii..
Jasne aj moj ex si "len" pisal...a ja zerem seno 🙂 🙂 🙂
Vidis? Pisem EX.... 🙂 🙂 🙂
@jana_eyre ...a tie sms ešte nič nedokazuju. Fotky in flagranti ale áno. A áno, aj na Slovensku si môžeš takéto služby prenajať. Ale to sa oplatí len v prípade, že ak sa to potvrdí chceš odísť. Ak si chceš ďalších 20 rokov nechať niečo vysvetľovať a ťahať medové motúzy pod nos, vyčítať a zostarnúť pri chronickom klamarovi... 🙂
@jana_eyre no pochopila som že taká komunikácia kvôli ktorej si začala žiarliť... ale vieš čo, to je tvoja vec, do toho má nič. O teba tu nejde, skôr som to hovorila všeobecne, ale očividne je ti to príliš bkizka téma, tak to zacinass brať osobne.
zena ma 6-ty zmysel.. ak nazrie do mt.. a najde relevantne sms.. foto.. iba sa utvrdi.. vela chlapov zvykne prekrucat situaciu a obvinovat zenuz niecoho.. ze to je vlastne ona na vine a on je stale v pohode.. tak co riesi? zena sa dokazom iba utvrdi, ze jej podozrenie boli spravne.. 🙂

Pozri sa, aj ja mam dve deti ale keby mi toto priateľ spravil tak balím svestky, po rozvode sa môže s deťmi stretávať tak ako urvi súd a ty kým si mladá si nájdeš lepšieho vernejsieho. Alebo zostaň s ním , rozvod AJ TAK bude tomu ver, keď s ním nevieš žiť intímne ak skôr či neskôr k tomu dôjde keďže sa z virtuálnych stanú už ozajstné a bude lepšie rozvod o 10-20 rokov? Keď zničená zosuverena od nervov ostaneš sama na ocot do smrti? Porozmyslaj nad tým