icon

Kontrolujete si s partnerom vzájomné e-maily?

jankaat.
4. mar 2010

ahojte, mozno trochu zvlastna tema ale predsa.. odkedy sme s mojim partnerom spolu tak on vie moje heslo na e-mail ja jeho.. a taksi kedykolvek studujeme e-maily spravy a tak dalej.. doteraz bolo vsetko v poriadku.. ale v poslednom case mi akosi zacali miznut e-maily mozno chyba siete alebo neivem co ale mam pocit ze ich maze on... paru krat som skusala si zmenit heslo ale stale bola z toho len hadka a nic viac:-/..
preto by som rada vedela ci je taketo kontrolovanie bezne aj v inych vztahoch..

kristi
4. mar 2010

ja myslim,ze urcita mira tajemnosti a tajnosti je pritazliva...... 🙂

tak tak, ja uz mam heslo zmeneno vickrat, preventivne

gs208
4. mar 2010

promin, ale tohle je úplně hloupá otázka. ne, nekontrolujeme, nemáme potřebu, protože si věříme a navíc respektujeme soukromí toho druhého

ivett
4. mar 2010

jako beru, když se ti dva teda shodnou na tom, že si do mejlů lézt budou, je to jejich věc, ale pokud to pak překročí tu mez v podobě mazání mejlů, tak to už je moc a myslím, že to už není moc o důvěře, rozhodně bych to být zakladatelkou tématu s manželem probrala, tohle bych si teda líbit nenechala...

lenkabu
4. mar 2010

Na mail si nelezem hesla ke kartám neznáme,společný účet bych v životě nechtěla, mobily si neberem,jen když ho k tomu vyzvu a předtím se zeptám kdo volá. Je to naše soukromí a přijde nám důležité si ho zachovat...........jsme pořád dvě samostatné osobnosti i jako manželé a ani nechci vědět o každém jeho slově,pohybu,útratě...........na FB ho teda jako přítele mám 🙂

Přijde mi to podobné jako že před sebou neprdíme a nerada bych před ním chodila na záchod............prostě jsou věci na kt. si ráda ponechám soukromí.

skarolina
4. mar 2010

Já nevim, je to prostě takový divný, mě to fakt nezajímá, co má manžel v mailu, at jsme rodina nebo ne. Nechápu, co bych si četla v jeho mailech, nevím, co by mě zajímalo a na druhou stranu, nevidím, co by on viděl na mé korespondenci, kde s kamarádkama rozebíráme kdejakou blbinu...Ale proti gustu, když Vás to baví a pocitujete to jako vylepšní rodinných vztahů ... každý to máme jinak 🙂

ivett
4. mar 2010

lenkabu škoda že tu není smajlík se zvednutým palcem, dala bych ti ho sem...takhle přesně to máme i my... 😉

kristi
4. mar 2010

Leni, asi tak.....i kdyz teda ja kdyz musim tak musim 😉 😀 😀 😀

lenkabu
4. mar 2010

kristi my máme wc a koupelnu zvlášť,asi jediný dobrý na starým bytě 😀

kristi
4. mar 2010

Leni, jasny 😉

ivett
4. mar 2010

no tak na wc bych před manžou taky nešla 😀 to už je fakt moc, naštěstí máme wc v bytě dvě, tak se to dá vyřšit...i když teda na tom druhým je věčně zima 😀

beruska2x
4. mar 2010

kazdopadne to musi byt u obou stejne nastavene, pokud mu to vadi ze si zmenis heslo, tak at si ho zmeni taky ale kdyz to bude brat jako neduveru tak je problem, takze bych si opravdu dobre overila jestli ty emaily maze nebo je to jinde....

jinak my pred sebou klidne si prdneme ( prece neprasknu 😀 😀 😀 😀 ) i tampony mi uz musel jit koupit 😀

kristi
4. mar 2010

jako ja myslela, ze kdyz musim tak jdu, i kdyz je muz nekde v byte, samo, ze se mnou neni na wc 😀

len
4. mar 2010

Pofidérního proto, že mi to podstatný stejně nakonec vyklopí 😉

Ale jinak - kdyby mazal nebo cokoli měnil, tak by to teda bylo na dost vážnou debatu 😒 A pokud by cítil morální právo vědět, co v mailu mám, tak bych se taky hluboce zamyslela 😝 Pokud se dva lidi rozhodnou spolu něco sdílet, tak fajn, je to jejich rozhodnutí, ale mezi sdílení rozhodně nepočítám mazání emailů (to je jak kdyby přede mnou schovával poštu).

Jo, telefon klidně zvednu, to jo - pokud vidím, že volá někdo, koho znám, a chlap je třeba ve sprše nebo na záchodě. Protože to zvednu, představím se a zeptám, jestli dotyčný chce mluvit přímo s manželem (pak doporučím zavolat za chvíli) nebo chce předat vzkaz. Kupodivu dost často se dozvím, že účelem hovoru bylo mluvit se mnou 😀 Ale prostě - zvednout telefon pro mě není narušení soukromí, protože když protistrana nechce "tajemství" se nedozví. No a to, že dotyčný volal, stejně vidím na displeji 😀

skarolina
4. mar 2010

Kristi souhlas, přece jenom v tom bytě některé zvuky člověk stoprocentně neutají 😨
Ale teda trochu odbočka, co se týče soukromí, naše dvouletá malá prostě nechápe, že na tom záchodě (máme společný s koupelmnou)chci být sama. A smrad nesmrad prostě se mi tam nacpe a když už ji vytlačim ven, tak otevře dveře dokořán a sedne si na chodbu a hlídá mě ... To asi takhle nemá být, ale co mám dělat, klíč není 😖

lenkabu
4. mar 2010

No čekat než odejde abych mohla na wc to jako fakt ne 😀

ivett
4. mar 2010

kristi já tě pochopila, ale zmátla mě trochu lenkabu 😀

len píšeš to hrozně hezky a rozumně 😉 a máš recht...

lenkavano
4. mar 2010

tak aby mi manžel mazal mejly to bych taky nestrpěla,zrovna tak by to nenapadlo ani mě,jinak máme to úplně stejné jako u berušky a nevidíme na tom fakt nic zvláštního ani úchylnýho.

kristi
4. mar 2010

no dyk joooo, at si to kazdej ma podle svyho.....

beruska2x
4. mar 2010

vite co me zarazi? ze prdnou pred sebou ne ale u porodu asi vetsina manzu mela a tam je to prece mazec, tak to uz pak nejaky jemnocit jde stranou ne 😉

kristi
4. mar 2010

beru, minule jsem cetla manzelovi clanek o porodech a mimochodem jsem se ptala, jeslti videl a rikal, ze nevidel nic, co nechtel....takze ono jde o to, jak se k tomu postavis....

lenkabu
4. mar 2010

Porod je přece po vzájemné dohodě, manžel předpokládá že může lecos vidět,prdění je o lidský slušnosti.

ivett
4. mar 2010

já bych upřímně manžu u porodu klidně oželela, ale on tam chce, tak mu bránit nebudu, nicméně myslím, že nějaké "nehezké" věci co tam uvidí, jdou tak nějak mimo ně a nezaměřují se na ně, tam jde o to narození toho děcka, ne o to koukat jakou paseku u toho nadělalo 😀

ale to už jsme absolutně mimo téma...

ivett
4. mar 2010

lenkabu souhlas...

kristi
4. mar 2010

jj, jsme off

beruska2x
4. mar 2010

to jsme fakt mimo 😀

kazdopadne jaky si to udelas takovy to mas 😀

lenkavano
4. mar 2010

kristi ale k tomu proč to nechtěl vidět měl určitě důvod,takže to znamená nepodívám se na mejl,protože se bojím co tam uvidím?

len
4. mar 2010

Takže koukám, jak je to všecko individuální a asi jsme ujetý zcela nejvíc, protože my před sebou na záchod klidně (malej byt a malá koupelna spojená s WC, v ranní špičce se tomu člověk občas nevyhne, zvykli jsme si), zato SMS a poštu si nečteme 😀

(aneb byla bych moc ráda, kdyby se manžel nikdy nedozvěděl, že na veřejným fóru píšu, jak jsme na tom se záchodem 😉 )

len
4. mar 2010

Lenko, já to vidím - nepodívám se na mail, protože mu nechci upříd tu poslední trochu soukromí (intimnosti při porodu, když mi nebude čučet přímo mezi nohy?). Ale to jsme zase na začátku, prostě každej to má nastavený jinak a když jim to vyhovuje oběma, tak není co řešit 😉

babulina
4. mar 2010

hesla si navzajom pozname, ale nechodime si citat maily jeden druheho, ked chce aby som videla nejaky mail tak mi ho preposle, to iste plati o sms, aj ked telefonuje tak nespiclujem s kym vola, pride mi to minimalne zachovanie slusnosti a dovery medzi nami

lenkabu
4. mar 2010

len 😀 😀 😀