Kontrolujete si s partnerom vzájomné e-maily?
ahojte, mozno trochu zvlastna tema ale predsa.. odkedy sme s mojim partnerom spolu tak on vie moje heslo na e-mail ja jeho.. a taksi kedykolvek studujeme e-maily spravy a tak dalej.. doteraz bolo vsetko v poriadku.. ale v poslednom case mi akosi zacali miznut e-maily mozno chyba siete alebo neivem co ale mam pocit ze ich maze on... paru krat som skusala si zmenit heslo ale stale bola z toho len hadka a nic viac:-/..
preto by som rada vedela ci je taketo kontrolovanie bezne aj v inych vztahoch..
Nekontrolujeme si ani maily, ani mobily, někdy když jsem z dosahu mobilu, tak prostě říkám manželovi, že kdyby mi někdo volal, tak ať to klidně vezme, že mi to prostě nevadí, nemám co skrývat, manžel taky ne, tedy snad 😀 😀 Nepídím se 😅
trochu smyslu pro humor a nadsázky rimmel 😉...my, které nejsme dokonalé se běžně s kamarádkami o svých chlapech bavíme 😵.
tak mi koukame jeden druhemu na email i mobili si prohlizime a vsechno kde se jen da se koukame si navzajem 😀 😀 😀 😀
Myslím, že všechno je o lidech. Měla jsem víc partnerů a s každým nastaveno jinak. Někdo hold dozor nepotřeboval a každej měl svoje soukromí. Můj muž ho potřebuje a mám od něj přikázané, otevírat mu poštu, mít dispoziční právo k jeho účtu a vládnout mu na počítači a nemít "soukromí" z bezpečnostních důvodů naší rodiny. Myslím, že by si můj muž neuměl ani změnit heslo, které jsem mu nastavila např. v poště. Ale pokud se to naučí, je mně to jedno. Nemám potřebu mu chodit ma mail, když by k němu přišlo něco i pro mě, není problém to přeci přeposlat. Ale jelikož oba asi máme mom. čisté svědomí, klidně máme otevřený schránky, povalujeme všude mobily a klidně ať se druhej podívá...ale neděláme to. Však máme huby a řekneme si to důležitý ne? Každopádně můj muž moje hesla, nicky nezná. Nikdy se neptal a já nemám důvod mu to sdělovat, když mu to stejně k ničemu není. Pošta mně chodí na outlook, má ji přístupnou, kdyby měl zájem.
Až mě manžel bude nevěrný, alespoň to poznám brzo, když si najednou začne děsně hlídat mobil, Pc aj. ....
jankaat.: každopádně tvůj partner dle mého žárlí, a proto má potřebu ti prohlížet soukromí. Což by mě teda děsně štavlo a prostě bych měla všechno zaheslovaný ...
Sme s partnerom 5 rokov...svoje heslá vieme, napriek tomu sme nikdy neporušili súkromie toho druhého...rovnako tak si nečítame esemesky, a podobné veci...takéto narušenie súkromia považuje za dosť veľký prúser vo vzťahu...každý potrebuje priestor sám pre seba, na ktorom si rieši vlastné veci...
Nekontrolujeme. Co je to za zvyk? Už to slovo "kontrolovat", to je děs... Je to jeho (moje) pošta a tomu druhému do ní nic není. Pokud mi chce (nebo já jemu) nějakej email ukázat, tak mi ho prostě přepošle (přepošli). Heslo neznám, on nezná moje.
Dopisy si taky neotvíráme.
Do mobilu si též nelezeme, není důvod, každej má svůj.
Rimmel, jsi ty vůbec člověk? Působíš dojmem, že nemáš žádnou špatnou vlastnost, ani ty, ani tvůj drahý, a nezlob se, ale člověka člověkem dělá právě ten mix pozitivních a negativních vlastností, a neznám nic lepšího a víc osvobozujícího než si občas na chlapa zanadávat kamarádkám - neříkám všem, ale mám dobře tři kterým kdykoliv můžu cokoliv říct a vím že H. si na mě taky takhle občas postěžuje, a není to pomlouvání, ani náhodou ne! Já si zanadávám, on taky, ale přitom dobře víme že bychom toho druhýho nedali za nic na světě....
Děvče děvče, růžový brýle na očích jsou krásná věc, ale poněkud zkreslující.
😕 pepibubu ale ked ja nemam naco nadavat 😒
a aj kebyze mam, urcite ho nikde neohovaram, nato ho priliz respektujem a viem ako on take veci neznasal.
ps.sorry ze posobim takym dojmom 😕 ☹
ja to mam zase naopak, muz je moj naj.kamarat ktoremu hovorim vsetko, su veci kt.kamoske nepoviem,ale jemu ano.
a neboj sa je mi jasne ze kazdy clovek ma neg.aj poz.vlastnosti, no to ze moj muz je napriklad niekedy zabudlivy, to neznamena ze mi to vadi alebo ze sa nato potrebujem stazovat.
to bys zrejme nepochopila 😉 ale bud v klidu, da se s tim docela dobre zit
v necem urcite lze, o to nepochybuji, to je spis tim, ze se lide meni a vyviji, nektery veci se projevi mnohem pozdeji...rozcarovani prijde
my s manželom sme "vyšší level" 😀 my máme všade jedno a to isté heslo 😕 😅 ale to neznamená, že mu "leziem" do mailu alebo on mne za účelom niečo vysnoriť 🙂 nie je čo.... Mobil si nekotrolujeme, to mi príde divné 😅
jasne ludia sa menia ale ich charakter a srdce nie 😉
no nevim, o tom bych i docela diskutovala 😉
jako co? ze se lide meni? to nebylo mysleno konkretne, to je holej fakt
rimmel člověka někdy dostatečně nepoznáš ani za 20 let, natož za pouhé 2 😉
myslím, že exisutjí určité věci, které prostě ženské radši řeší s kámoškama než s manželem, a nemusí jim na něm nic vadit, prostě je to jen chlap a některé věci jsou čistě holčičí a chceme to řešit s kámoškama, nežijeme ve vakuu, kde bysme byli jen já a manžel, máme přátele a kamarády a já jsem za to ráda, protože kdybych všešchno všecičko říkala jen manželovi, nebylo by nic, co by o mě nevěděl a i když před ním nic neskrývám a skrývat nechci, jsou prostě věci, které chci mít sama pro sebe, případě řešit s kamarádkama...totéž předpokládám z jeho strany a jsme všichni spokojení...
a když se na to mrknu z druhé strany, manžel by mi samozřejmě asi nějak neodporoval a rád by se mnou řešil všechno, ale už ho vidím, jak je celý unešený z debaty o kosmetice a která je lepší apod., když jí třeba vůbec nerozumí a vzheldem k tomu, že nemám jen kámošky, se kterýma můžu být denně ve styku, jsme schopny přes mejl debatit o kosmetice i půl dne 😀 uvedeno jako příklad, kecáme o všem možném samozřejmě...
a lidé se mění, to je prostě pravda...
rimmel proto jsem to uvedla jako příklad 😉 😀 ty to očividně nechceš pochopit, jak to myslím, takže nemá cenu to dál rozebírat...to, že s manželem neřeším každý svůj pohyb, počin, nápad, myšlenku neznamená, že ho i přesto neznám a naopak 😉
závisí to na vztahu, to máš pravdu, ale holt někdo potřebuje pro fungující vztah říct tomu druhému absolutně všechno a někdo holt ne, halvní je, že spokojení jsou ti, kterých se to týká 😉
zaznamenala jsem, že často u svých názorů používáš slovíčko "nikdy" - ty bys nikdy tamto a hento...přeju ti, abys to "nikdy" nemusela nikdy přehodnotit... 😵
suhlas. 😉
a dakujem za prianie 😉
tuzby,pocity a obavy beru....stejne jako nazory na vsechno,co se tech dvou tyka...ale bavit se s mym muzem o tom, co nosim na hlave, nebo zda se necham opet potetovat, to je proste jen a jen moje vec
no nic,kazdej to ma jinak, ja ti Rimmel preju, aby te to stale bavilo, az toho sveho poznas fakt dokonale a nebude co objevovat..no nic, clovek se ma furt nechat prekvapovat a prekvapovat i okoli.....

my si tiez nekontrolujeme...nemame tajnosti, ani nic, co by sme si pred sebou skryvali