icon

Kontrolujete si s partnerom vzájomné e-maily?

jankaat.
4. mar 2010

ahojte, mozno trochu zvlastna tema ale predsa.. odkedy sme s mojim partnerom spolu tak on vie moje heslo na e-mail ja jeho.. a taksi kedykolvek studujeme e-maily spravy a tak dalej.. doteraz bolo vsetko v poriadku.. ale v poslednom case mi akosi zacali miznut e-maily mozno chyba siete alebo neivem co ale mam pocit ze ich maze on... paru krat som skusala si zmenit heslo ale stale bola z toho len hadka a nic viac:-/..
preto by som rada vedela ci je taketo kontrolovanie bezne aj v inych vztahoch..

vevusiatko
Odpoveď bola odstránená
mircalla
10. mar 2010

ja poznam par, ktory je total extrem...on ju stale kontroluje (nema dovod), musi mu ukazovat maily, ked jej pipne sms, musi mu ju dat precitat...nemozem jej poslat ani sms ci zavolat, hned ju zacne upodozrievat, maily jej bez jej vedomia prehladal nie raz....tiez bez neho nemoze nikam chodit ani na krok...a uz ju nakolko nainfikovat, ze on drzi krok a toleruje to, pomaly zacina mat reci, ze to je normalne....

tym chcem povedat, ze je ok, ak si partneri dovoruju a poznaju hesla, ak tomu druhemu dovolia si pozriet jeho mail, ci mobil. ale su aj pripady, ked je niekto ziarlivy a paranoidny, a neustale sa toho dozaduje. nechcem bozechran povrdat, ze niekto z nas....ale v takom pripade je to urcite neprijemne a som proti

rimmel
Odpoveď bola odstránená
monkula
Odpoveď bola odstránená
kristi
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
kristi
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
monkula
Odpoveď bola odstránená
kristi
Odpoveď bola odstránená
monkula
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
ivett
Odpoveď bola odstránená
ivett
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
ivett
Odpoveď bola odstránená
kristi
Odpoveď bola odstránená
ivett
Odpoveď bola odstránená
bodka13
10. mar 2010

k téme ...moja emailová schránka a telefón je"moje súkromie" 😉 ani ja nesledujem čo tam príde mužovi,ani obsah jeho telefónu ma nezaujíma 😉

rimmel
Odpoveď bola odstránená
kristi
Odpoveď bola odstránená
monkula
Odpoveď bola odstránená
bodka13
Odpoveď bola odstránená
henikav1
10. mar 2010

My mame kazdy svoj pc a kazdy svoj mail, ale nechavam hesla v pamati pocitaca, takze keby moj manzel chcel, moze si ist popozerat, ale nemyslim ze by ho to bavilo. Takisto ja. Ak je nieco co chcem aby si pozrel, tak mu to preposlem. Takisto mobil, mame kazdy svoj, ale neskryvame si ich pred sebou, ked potrebujem zavolat, vezmem si ten co mi prvy pride pod ruku. To bude tym, ze si asi nemame co skryvat. Mozno keby sa zacal odhlasovat a skryvat mobil by som zbystrila pozornost a zacala sliedit. Ale doverujeme si, takze kontroly mi pridu zbytocne. Myslim si ze je predsa len dobre ked ma kazdy aj trosku svojho sukromia, aj ked je to len o kecani s kamoskami 😉

a nehadajte sa pls 😵 😵 😵
kazdemu vyhovuje nieco ine, diskusia je o tom porovnat si rozdielne nazory 😉

monkula
Odpoveď bola odstránená