Kontrolujete svojím manželom mobil????
Ked je mimo manžel ,napr,sa sprchuje a mobil má položeny na stole neláka vas sa v nom poprehabavať???
pane boze nie,ved preco by som mala 😝
jasne, ze nie., Tu ho ma na stole polozeny a on uspava malu. Kludne sa mozem pozriet, ale nepozeram, nezaujima ma to....Doverujem mu na 110%. Dokonca tu ma polozeny cely pocitac a ani ten si nepozriem. Casto sa ma aj pyta, kde ho odlozil a vobec mu ho nekontrolujem....Keby si ho zacal velmi schovavat, robit tajne veci, heslovat pc, tak vtedy by som si asi pozrela, co je vo veci
Nie, nikdy mi to nenapadlo.
nie,nemam dovod.... ked si poznas dobre manžela a si vsimava, tak v pripade, ze sa nieco deje ho prezradi celkovo jeho spravanie
nie, kazdy ma narok na aspon troska sukromia. Ale aj keby som velmi chcela, tak do tej jeho super namakanej masinky by som sa nevedela dostat 😀
ja tiez nie, nikdy ma to ani nenapadlo.. takisto ked mu niekto vola a nie je na blizku, je mi trapne to zdvihnut, lebo ked niekto vola jemu tak asi sa nechce rozpravat so mnou 🙂.. a takisto ma vobec nezaujima co v tom mobile ma 🙂
Co mobil! Ani vrecka na gatach pred pranim nneoverujem. Da oprat aj s hodinkami a klucami. Operiem. Je to jeho chyba. Neotvaram jeho postu okrem vypisu zo spolocneho uctu a posty z SBD.
Zastavam nazor, ze aspon sa nedopatram k nejakemu neprijemneho prekvapenia. 😉 To iste vyzadujem aj od neho, aj ked to zo zaciatku nechapal. 😒 A to iste plati aj pre moje deti, oni nasu, my ich postu.
Určite nie, manželstvo je o dôvere a nie len manželstvo ale akýkoľvek vzťah. Bez dôvery to nemá význam. Zas druhá vec je, že mne manžel na nedôveru, či pochybnosti nedáva najmenšiu zámienku.
Nie
Sem tam sa pozriem, nevidím na tom nič hrozné...
nekontrolujem, ale pozeram do neho a volam z neho. cize ho pouzivam 😀 😀
ja ani nie ale on mne z radosťou
nekontrolujem, nepouzivam ho, z casu na cas zdvihnem ak viem ze mozem ak je v sprche a podobne. necitam spravy nic podobne, na oplatku ani on mne, tusim ho nevie ani odblokovat. mobil povazujem za vysostne intimnu zalezitost, maily a spravy na FB podobne.
Tie čo tvrdíte, že manželov a partnerov mobil nekontrolujete, lebo vzťah je o dôvere a nepatrí sa to, tak sa ich ani nepýtajte kde boli, a kam idú, ved je to o dôvere, či nie??
Nie, nekontrolujem. Zatiaľ nemám dôvod 🙂
Haha dobrá téma. Ja som to robila, ale teraz už nie.. 🙂 i ked nevyhýbam sa tomu mobilu 🙂))
Ja som sa pozrela a zistila,ze ma strasne dlhy a kopec poziciek.... 😠 😠 (potom som ho vyhodila 😝 ) podla mna z casu na cas nezaskodi mrknut.... 😎 😎
ja som to nerobievala, ale bežne som ho používala /telefonovala, internet,hry.../ ale raz keď som sa s ním hrala, tak mu prišla sms, že nemá zaplatenú splátku z pôžičky. A to bolo prekvapenie, pretože dovtedy som žila s vedomím, že žiadne pôžičky nemáme. odvtedy kontrolujeme pravidelne.
Nie neláka... Predtým áno, ale teraz som si uvedomila,že ani ja by som nechcela aby sa mi hrabal na facebooku alebo v mobile... Nie preto, že by som tam niečo mala, len vo vzťahu by mali byť isté hranice a súkromie... Okrem toho neverím, že by bol taký sprostý aby si sms podivného charakteru ukladal 😀
Dobry den, prave vcera som sa o tomto s manzelkou strasne pohadal. Vecer len tak z nudy si vypytala moj telefon, tak som jej ho dal, lebo obcas si chce nieco pozriet nieco v nejakej mojej appke, ale pozriet fotky, co som odfotil ked som bol s dcerou von alebo podobne... po chvilke som zistil, ze si na drzo cita moje spravy rad radom a povedal som jej, ze nechcem aby to robila. Ona si bez slova pozerala dalej, tak som sa postavil a telefon jej zobral z ruky. Na zaklade toho zacala naznacovat ze mam pred nou nejake tajomstva a odovodnovala to tym, ze keby som nemal tak ju to necham citat. To ma naozaj hlboko ranilo, lebo po 5 rokoch co sme spolu, som si myslel ze si doverujeme. Nikdy som si pred nou telefon neschovaval, pozivame jeden laptop, cez ktory sa vie lahko dostat na moj facebook, ale nikdy som to neriesil, lebo som jej doveroval, ze by to neurobila. Cely svoj volny cas venujem rodine (manzelka a dcera), ine zeny ma absolutne nezaujimaju, nerobim ziadne problemove veci poza jej chrbat (ani peniaze, ani alkohol, ani drogy, skratka nic) ... Nechcel som aby si citala moje spravy, pretoze to povazujem za extremny zasah do sukromia. Nevidim dovod, preco by mala mat neobmedzeny pristup do mojich sprav, v ktorych napriklad mozem mat spravu o darceku, ktory pre nu chystam alebo nieco podobne. Najhorsie na tom je, ze mi nedoveruje, aj ked som jej k tomu nedal ziadny podnet. Ženy, prosim vas, nerobte to. To, že mate manzela este neznamena ze ten clovek je vasim majetkom a ze si mozete dovolit takyto zasah do sukromia. Ak vas podvadza, tak to bude robit aj tak a ked ma ciste svedomie tak bude z vasej nedovery akurat tak pekne zhnuseny a sklamany ako som dnes ja. Poviem vam narovinu, ze keby sme nemali dceru, tak po vcerajsom zazitku by som zvazoval rozchod, lebo to povazujem za prejav choreho, majetnickeho vztahu.
Nijako, bola hadka, ta presla, skludnili sme sa a ideme dalej. Ak ste manzelovi citali spravy, tak mu povedzte, ze to robit nebudete. To by malo stacit.
Môj priateľ a ja mame všetko od Applu a keďže je na to antitalent mame jeden účet keďže on nevie čo to znamená mám presný prehľad aké forky si sťahuje s kim si čo píše takze keď som zistila že si sťahoval fotky bab urobila som cirkus a je klud

nekontrolujem nikdy,manzel ma neveru povolenu 😀 a takto ho to nelaka 😀