icon

Kontrolujete svojím manželom mobil????

veralka
9. dec 2010

Ked je mimo manžel ,napr,sa sprchuje a mobil má položeny na stole neláka vas sa v nom poprehabavať???

santerra
19. sep 2012

Ano, pravidelne 🙂 Doveruj, ale preveruj. Žiaden chlap nieje anjel....rovnako ako žiadna žena 😀

malinkaaninka
19. sep 2012

nie.ani pri podozrení by som to nespravila.rovno by som sa opýtala.

nasta197
19. sep 2012

ja si pozrem ale zatial som nenasla nič zaujimave.... on si kuka tiež moj a nevadi mi to

csikike
19. sep 2012

moja odpoved je: nie
plne mu verim, nemam preco nedoverovat, mame pritom k dispozicii svoje telefony neobmedzene

zelinka32
21. sep 2012

keď treba tak treba🙂...ale fakt sa treba riadiť rozumom...ja som dospela do fáze kedy už manželovi do mobilu nepôjdem bez jeho vedomia, lebo mu to vadí a vie si to obhájiť, ale mail v pohode...aj facebook navštívim🙂

dejnas
21. sep 2012

úprimne som sa pobavila... NIE, nekontrolujem... a tiež máme naše mobily k dispozícii neobmedzene, napr. voláme z toho, ktorý je po ruke .... ale špeciálne snoriť a hľadať niečo "podozrivé", by ma pravdupovediac nenapadlo

nicky182
27. sep 2012

nie nekontrolujem, nic tam nema, nie je predsa taky tupak, ze by si tam nechaval "nieco" co by som nemala vidiet 😀

zuzka1008
27. sep 2012

ja ano, dvoveruj,ale preveruj, nie stale ale občas hej

labakam
8. okt 2012

to by som nerobil,mobilom to začne a neskor mu budes kontrolovat aj oblecenie či tam nema iný vlas než tvoj

swarovski
8. okt 2012

ani nahodou. v zivote by som sa tak neponizila.

prdelinka12
8. okt 2012

ja som mu ho kontrolovala najskor potajomky,teraz sa dohno ani nekuknem...vyvolavali mu osoby,ktore mali vlastnych frajerov a otravovali toho mojho,tak som mu to zatrhla a bolo....

vavrenka
8. okt 2012

nie, ale sme spolu kratko, 2 roky. ale nedam za seba ruku do ohna, ze to v buducnosti nespravim, nikto nie je dokonaly, ani ja 😀 😝

dhaarma
8. okt 2012

Hocikedy..no nikdy tam nehladam neveru, skor sa zaujimam kto co pise, kedze mame spolocnych priatelov. Muz o tom vie, oba nase mobily su len tak pohodene a pristupne kazdemu..vobec to neriesime..mame skor spolocne sukromie ako osobitne..obom nam to tak vyhovuje 😉

trish31
9. okt 2012

Nie.Ked nic nehladas,nic neriesis.Ak nieco najdes,automaticky zacnes riesit aj ked si akokolvek silna zena.

elize
11. okt 2012

kazda, co tu pise ze NIE, nikdy nemusela riesit napr. preco sa jej muz zrazu sprava inak, preco si zrazu berie mobil aj na wc, preco su jeho odchody z domu a stretnutia s kamaratmi castejsie ako inokedy, preco odmieta sex ...
Ja som 13 rokov do jeho mobilu nemala dovod pozerat ... az raz prislo obdobie, kedy som to "musela" urobit ... ale povedala som mu to, aj to prečo som to urobila 😅

hajajanka
11. okt 2012

Nie, preco by som to robila? Nemam dovod a bola by som nerada, keby sa niekto prehrabaval v mojom mobile alebo v mailoch (aj ked tam teda nic tajne nemam 🙂 ).

sherynkamalinka
11. okt 2012

nie lebo s nim neviem narabat 😀 a ani sa mi to nechce ucit 😖

atreyu
11. okt 2012

ked sme spolu chodili tak som mu mobil sem-tam skontrolovala,ale teraz popravde nemam na to ani nahodou cas...minule sa ma uz aj muzik pytal preco ho uz nekontrolujem, ci mu uz tak doverujem...tak som povedala ano doverujem, a ak mu to stoji za to ma podvadzat nech skusi 😉

skor ci neskor sa pride na kazdu neveru a podla mna to boli rovnako 😉

evuska32
11. okt 2012

súhlasím s názorom, že ženu nenapadne mužovi kontrolovať mobil, kým nemá nejaké podozrenie. Veriím, že aj tie, čo kričia NIE by to urobili, pokiaľ by im šiesty zmysel vravel, že niečo nie je v poriadku 😉 Pravda je však taká, že muž pokiaľ chce Vás podvádzať, spôsob si nájde. Otázne je, ako dobre vie klamať a zatĺkať. Ale božie mlyny melú pomaly a spravodlivo - jedného dňa to vyjde najavo (väčšinou náhodou alebo omylom). No a potom si povieme "sladká nevedomosť" alebo "neistota je lepšia ako vodomosť, lebo v neistote je aspoň kúsok nádeje". Ja som ho sem tam kontrolovala, len teraz má zablokovanú klávesnicu kvôli malej dcére, takže sa do neho už nedostanem. Osobne nič podozrivé som tam nikdy nenašla 🙂

lillika
11. okt 2012

U nas sms precita ten,kto ma po ruke mobil a je jedno,koho je 🙂 ,rovnako aj maily,skontroluje ten,kto je pri pocitaci 🙂

ajkuska
11. okt 2012

nie nezvyknem, to skôr môj manžel sem tam skontroluje môj ale len tak pre zaujímavosť 🙂

katkarv
11. okt 2012

nie,pretoze mu verim a on mne tiez nekontroluje.Kedy som mala podozrenie urcite by som pozrela,natolko sa poznam 😀

katarinka_brnka
11. okt 2012

mobil NIKDY je to jeho sukromnie ale minule mi dal heslo na pokec a povedal aby som si precitala konverzaciu s jednou babou....plakala som....tak pekne o mne pisal ze by ma nevymenil ze som vynimocna a pod. Potesilo ale urcite to opakovat nebudem je to jeho sukromie 🙂 a hlavne VERIM MU :*

silviavivien
11. okt 2012

nekontrolujem,ale keby hej tak mu to nevadi 😝

karamel
11. okt 2012

NIE 😉

mangel_ka
28. okt 2013

Mobil nie...ale raz ostal na PC prihlásený na facebooku a šiel si kúpiť cigarety. Ja som sa šla prihlásiť na svoj, no ale jasné - ženská zvedavosť, kuknem nie? No ale nemala som to robiť, lebo to čo som tam našla..no nedokázala som sa na ňho pozrieť. Nehovorila som mu nič, lebo to nie je podvádzanie ale neviem či viete o takej funkcii čo je na Facebooku - keď si kliknete profil na ktorý ste prihlásená tak tam máte že "Záznam o činnosti" no a keď na to kliknete a zaškrtnete aj možnosť "Zahrnúť činnosti, ktoré vidím iba Ja" tak vám tam vyskočí celá história toho čo si kedy na fb napr. váš manžel vyhľadával. No môžem povedať že mi ostali riadne zle, všetky tie nahé mladé 16-tky a rôzne iné stránky no nebolo mi všetko jedno. ale tak, neriešila som, nepodvádza ma, ale ranilo ma to riadne. bola tam toho kopa ☹

maria1989
28. okt 2013

už radšej nie 😠

iveta71
5. nov 2013

Ja som to urobila a skončila som na ARO - totálne som sa zosypala. Odvtedy ani za svet! Je pravda, že kto sa veľa pýta, tak sa veľa dozvie. Neodporúčam.

pragmaticka
5. nov 2013

Nie nekontrolujem.

m_ij_ka
5. nov 2013

nie