icon

Krásne ženy a o deti nie je postarané

7. máj 2023

Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno

mrva
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
8. máj 2023

Takže ešte aj za vypisovanie tvojho či iného muža môže ona.. aha...

bože stredovek neskončil, stredovek trvá.. možno má aj znamienko na bruchu, bude to čarodejnica.. 🤢

rebellefleur
8. máj 2023

Ja by som velmi chcela vidiet ako vypadas ty, nemozem si pomoct 😁

autor
8. máj 2023

Dnes večer mužovi dám ultimátum buď si kúpime dom na dedine kde nebýva úplne nikto alebo idem s detmi k mojim rodičom.

martinkachrustikova
8. máj 2023

Autorka, pisem ti v dobrom. Ak chces pokojne mi mozes napisat aj spravu. Skus sa zamysliet a pomenuj svoj problem - temu si sice venovala susedke, ale skusme rozobrat tvoje pocity - co citis TY ked ju vidis? Vadi ti ona, ok to je v poriadku, nemoze nam byt kazdy sympaticky, ale skus ist do hlbky, co konkretne ti vadi? Farba pleti? Ze ma umyte vlasy a ty si to opat nestihla, lebo si si sla radsej pospat? Ze je stihlejsia ako ty? Ze je modernejsie oblecena ako ty? Toto su vsetko veci, ktore pramenia z nasich vlastnych komplexov, ale vies co? Spravnym naplanovanim dna si vies bez problemov postihat vsetko co si len zaumienis, ak nechces ist do sprchy vecer tak chod spat bez vycitiek a chod do sprchy rano, je to o tvojich vlastnych prioritach, neexistuje ze sa nieco neda, vzdy sa najde sposob ako to zvladnut, pretoze aj tvoj den ma "iba" 24hodin rovnako ako jej den, rozumies? Rob to co ta spravi stastnou, lebo ak budes TY stastna a sama so sebou spokojna, budes to vyzarovat okolo seba... nehladaj len same negativa, lebo presne preto si dostala taky naklad v tejto diskusi, pretoze co davas to aj dostanes... neries klebety, zi a nechaj zit, neries so susedkami cudzich chlapov co pisu hockomu na insta, ries si sama toho svojho - pisala si vyssie nieco o tom, aky pekny ma ta susedka vztah s muzom, ze z nich ide harmonia a z teba a tvojho muza ide na prechadzke len stres... ZMEN TO... pokojne to spomen aj manzelovi, nie so ziarlivostou, ale vramci rozhovoru, ze pozri, nasi susedia su zase na prechadzke, taka harmonia z nich ide, chytme sa aj my za ruky a chvilu neriesme len ten kolotoc okolo deti a domacnosti... komunikujte spolu... nepouzivaj napriklad vseobecnu otazku aky si mal den, opytaj sa ho konkretnu otazku, napriklad co sa ti dnes v praci pacilo/podarilo/potesilo/nahnevalo... komunikacia je zakladom vztahu... komunikujte o sebe, nie o susede 🙈 nikto iny nemoze zmenit tvoj vztah, len ty a tvoj muz. Spomen si, preco si sa donho zalubila. Nehladaj na nom negativa, skus najst pozitiva. Bud vdacna, ze ho mas, ze ta neopustil, ze nie si vdova, ze nechodi po krcmach ale ide s vami von... Urcite ti aj pomaha vsak? Podakuj sa mu za to, a usmej sa nanho za kazdym ked s niecim pomoze, ci uz su to smeti alebo nakup alebo cokolvek ine... nepremyslaj o tom, ze je to aj jeho domacnost, aj jeho deti atd, ale ked on uvidi, ze ty si mu vdacna a ze si vsimas co pre teba alebo pre vas ako rodinu robi, bude to robit s laskou a rad... bude ovela radsej travit s tebou cas, ked to bude aj z jeho vole, a nie len nasilu, lebo "musi" rozumies? Ak bude medzi vami harmonia, bude vsetko krajsie, ale v prvom rade musis zacat od seba...

ivik4
8. máj 2023

Chvalabohu ze mu to ultimatum das
Mozno Ta kopne do riti 😇

martinkachrustikova
8. máj 2023

Rataj s tym, ze ak mu das ultimatum, je to zaciatok konca 🙈

viestta
8. máj 2023

Pani vysokoškolsky vzdelaná nevie, že dedina kde nikto iný nebýva sa vola lazy, a ty so svojím nastavením o výzore budeš hanbu robiť aj ako laznicka.
Chudák tvoj muž, troma deťmi si si ho uviazla za nohu. Keby ich nebolo, už je za horami za dolami.

ibrunova
8. máj 2023

Prosím ťa, ako si vlastne prišla na to, že o tie deti nie je postarané?

dadis
8. máj 2023

Ona dava muzovi ultimata, pritom na zaciatku to vyzeralo, ze ma uprimny zaujem o zdravie a vyvoj susedinych deti 😂😂😂😂

viestta
8. máj 2023

@dadis presne, taka milá vludna starostlivá, trápil ju život cudzích deti a potom zistíme, že o tie deti tu vôbec nejde, ide len o jej chlapa, ktorý sa za tým cudzím zadockom ako dva cesnaky otočil.

sella38
8. máj 2023

Vyhladaj psychologa (mozno lepsie psychiatra) a zacni sa liecit na extremnu ziarlivost. Tvoj pan manzel bude zrejme jedneho dna vyhlaseny za svateho, ze to s tebou zvlada...
A ako tu uz bolo pisane, aj mne je ta vlastne luto,pretoze si chora.

doriiis
8. máj 2023

😂.....minule som čítala článok o najziarlivejsej žene na svete.Autorka,ty líška jedna...priznaj sa,že ju chces predbehnúť🤣

kamatopo
8. máj 2023

@rebekamarcusko bože ona ešte aj synovi bude organizovať život. Dosť že spravila peklo zo života mužovi🤦

h2
8. máj 2023

Autorka, mám pre teba skvelý tip: na Sibíri vraj rozdávajú pozemky zadarmo, tuším až hektár, takže keby si aj náhodou mala nejakú fešnú susedku, bude v bezpečnej vzdialenosti.

kamatopo
8. máj 2023

Ty sa veru presťahuj na tú dedinu a najlepšie kde je farma sliepok. Tam budeš medzi svojimi a žiadna iná ťa nezatieni ani neprevyši. A kľudne môj koment zmažte ako nevhodný no nedalo mi napísať ho🤣🤣🤣🤣

babulkomale
8. máj 2023

@mrva aky mas lak? mne schne dlho aj rychloschnuci, do tej miery aby sa neposkodil a zvladol napor domacnosti a zahrady ( nosim vsade rukavice ale tlak je aj cez ne)

ibrunova
8. máj 2023

@babulkomale dievčatá no fuj, vy tu lak riešite a o deti máte postarané?? 😂😂

elmivelmi
8. máj 2023

ty jej este ,tej chudinke z ktorej mas komplexy menejcenosti ,nenarob problemy,tak ze ju znicis vymyslami a ohovaranim po celej dedine,Si normalna?Za to ze si skareda nevin ostatne ,pekne zeny,onibsa mozu na inych chlapov vies co,aj na tvojho s amoze ta kocka na ktoru ziarlis vytoto.Akurat ty svojimi konspiraciami mozes zapricinit nezhody uplne nevinnej osobe.Ty si naozaj nie normalna,

babulkomale
8. máj 2023

@ibrunova jedno sa hojda na lustri ako vzdy a jedno majstruje v dielni 😃

lalenka33
8. máj 2023

Keď sú tie tvoje susedy také čistotné a neupravené, ako ty, tak sa nečudujem, že ich chlapi sa po nej pozerajú a dokonca jej píšu. Tiež sa ako žena pozriem na ulici na pekného, navoňaného upraveného muža a nie na takého s mastnými vlasmi, fľakmi od potu vo velkosti mora a chlpi čo mu z nosa visia až po bradu.
Najlepšie, čo môžeš urobiť je odísť s deťmi preč lebo, keď sa tvoj muž pred tebou pozrie na susedu, tak v robote, kde niesi iste kláti každú peknú, čistú a upravenú kolegyňu.

viestta
8. máj 2023

@lalenka33 daj pokoj, lebo sa v správach dozvieme, že nejaká manželovi verrcajg ufikla a oči vylupla. Pre istotu

ibrunova
8. máj 2023

@babulkomale a tretie sa hrá so zápalkami 😂😂

bejbypd
8. máj 2023

Inak aj mne deti jedno rube drevo ,druhé vari a tretie sa samo kŕmi a ja som u kadernícky aby som balila chlapov ženám, ktoré sa nevedia osprchovať lebo sa im nechce🙂

dadis
8. máj 2023

@babulkomale a pouzivam Essie, vrchny tiez priesvitny Essie s gel efektom a super drzi.. aj 5-6 dni

babulkomale
8. máj 2023

@dadis skusim 👍 vdaka

mrva
Autor odpoveď zmazal
babulkomale
8. máj 2023

@mrva na nechty som vcelku expert, tak som dufala ze je nejaka finta fň co nepoznam 😃 ja pijem kavu hodinu rano, dve za sebou, ale nechty robim vzdy vecer, netrufam si cez den, lebo stale nieco treba.

lalenka33
8. máj 2023

@viestta 🤣

viestta
8. máj 2023

@ibrunova @babulkomale dufam, ze s tymi zapalkami sa hra v senniku, inac to nema vyznam taka zabava 😀