Krásne ženy a o deti nie je postarané
Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno
@viestta sennik este nemame, ale postavime mu, nech je plne vybaveny 😃
@ibrunova boze, my sme tam ako deti hadzali so susedkou petardy 🤦♀️ vo velkom obecnom senniku.
Božeee 😳 ešte tu je táto "téma" 😂😂😂
Poctivo teda hlásim, ráno som vstala o 6.00 🙋♀️ osprchovala sa, zobudila dieťa, nalíčila sa, medzi tým muž urobil raňajky, a 8.00 už na burze predávala, pekne zarobila, navarila, upratala, teraz ide práčka, idem robiť večeru, vyvesím prádlo, najeme sa, pôjdeme všetci do sprchy kukneme s mužom film, urobím si nechty, pomilujem muža pôjdem do sprchy....krásny deň 😃☺️
@bruneta880 3x za den sprcha?Tak bud troska mila k prirode toez,neprehanaj,nestaci 1x za den????
@bruneta880 kiež by sme boli všetky take šikovné 😁
Rýchlo som si prešla celú diskusiu, len jednej veci nerozumiem, ako dokáže toto z jednej mamičky vypadnúť. Odporúčam terapiu zameranú na žiarlivosť, závisť. Keď už máš problém, pracuj na ňom, nezaoberaj sa susedmi, ale svojím vzťahom s manželom. Povrchné nie je to, že sa ženy upravia, ale to že v diskusii ohovaraju susedky a súdia podľa zovňajšku...
Halooo to prečo ste prestali ? Ja som si išla už robiť pukance sakra 😀
Ale nie ☺️ slečna alebo pani autorka prajem ti aby si našla svoju vnútornú pohodu aby si sa začala na veci pozerať inak ako v stredoveku. Žijeme v 21.storočí to,že je žena matkou automaticky neznamená,ze jej skončil život alebo,ze sa ma o seba prestať starať..je to úplne prirodzene ze žena je pekne upravená,vonia a cíti sa dobre.. a prosím tá neohanaj sa tu titulom z VŠ tým sa len viac strápňuješ pretože titul neznazornuje to kým si ale len to čo si vyštudovala 😊
Začni sa viac pozerať na seba..ale pokial si zatrpknutá len na to,že žena ktorá ma deti sa nemôže upravovať a starať sa o seba tak mi je ťa úprimne ľúto 🥹
Ja si zasa neviem predstaviť sa nenamalovat,neupravit sa pekne sa o obliecť brrr veď by som vyzerala ako bezdomovec.
Ale také ženy si aj všímam teda vždy som si všímala aj keď som dieťa nemala..proste ženy fúrie ktoré sa o seba nestarajú a všetok čas venuju len detom a domácnosti,mastné vlasy,nenalíčene,oblečenie z roku pána.
Autorka skús si nájsť čas na seba a uvidíš ze sa ti bude lepšie dýchať a nebudeš už tak pozerať na iné ženy 🙂
@martinkachrustikova Veľmi pekný komentár. Úplne súhlasím. Tiež prajem autorke, aby sa jej podarilo sa zmeniť. Odporúčam kúpiť si nejakú dobrú knihu o zdravom sebavedomí.
Celý jej problém je najhorší hriech ľudstva a ten sa volá Závisť. Zo závisti pramení všetko ostatné zlo okolo nás.
Poznám jednu, ktorej vadí ešte aj to, ak žena chodí s deťmi von na ihrisko, že ona nemala nikdy čas chodiť von s deťmi, vždy varila a upratovala. Tak isto neupravená, všetky sú zlé len ona je v poriadku. Celý jej problém bol v jej závisti. Že ona toto nedokáže. Nájsť si čas pre seba a pre rodinu, tráviť s ňou čas vonku.
A tak isto som sa strašne čudovala ženám, ktoré si pamätám aké chodili vymaľované na diskotéku keď sme mali 17-18 rokov , omnoho viac make-upu na sebe mali ako ja a hneď po svadbe nič, akoby skončil život. Ja som sa za celé roky maľovala a maľujem ešte aj keď nikam nejdem, upravím sa. Proste nechápem tu náhlu zmenu, že už som vydatá, už sa nemusím upraviť.
🤣🤣🤣.....no ako autorka? Idete bývať na lazy? Si buchla po stole a povedala: buď ja alebo namaľovaná, osprchovana suseda!".Už sa rozhodol pán manžel?
@elmivelmi tak ja som veľmi "milá" k prírode, máme čističku odpadových vôd a na splachovanie wc používame vodu zo svojej studne 🙂
@bruneta880 no neviem,3 x za den,to je poriadne vela,jeeine ak by si sa potila ako tur ,by som chapala.
@elmivelmi tak večer mi to príde ako samozrejmosť po celom dni, po sexe tiež, a ráno po zobudení tiež, ty sa koľko krát sprchuješ?Raz za deň?To si zase ja neviem predstaviť...ale každá to máme inak.
@bruneta880 a to nevies sa umyt razom po sexe?Ako naozaj zbyticne minas vodu,smutne ze nemyslis na ekologiu.
@bruneta880
@bruneta880 a ano ja len 1x za den,nepotim sa tak aby som potrebovala minat vodu,elektriku az 3x za den.A skus aj ty mysliet rwcionalnejsie ale ak mas vyrazny pot alebo zdrav problem ok

@viestta presne tak to kdesi bolo.. Tu máš sirky, bež si hrát do stohu 😂