Krásne ženy a o deti nie je postarané
Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno
Ale ake zanedbane deti maju skarede tristokilove socky, potetovane kreatury s umelymi nechtami a mastnymi vlasmi! Nemaju zuby, nemaju plachty na postele, vsade bordel, nevedia varit, deti nevedia rozpravat, su zanedbane, spinave a prepadaju v skole.
Ich smart hodinky maju vyssie IQ ako ony.
Ale nejaka ci uz fiktivna alebo skutocna pizda za oknom sa navaza do upravenej zeny 😃
@viestta ty si oznacena nebola,sama si sa zaplietla do debaty o pocte sprch za den.Pre kazdeho to je individualne,ako pre mnohe je nepripustne sa aspon raz za den nesprchovat,pre mnohe zasa je 3-5x denne sprcha mrhanie.A neprehanaj,radsej by si sa nad potrebou 5 x za den mala naozaj zamysliet.
@elmivelmi sice nevidim najmensi dovod obhajovat svoju potrebu piatich sprch za den, ale aj tak ti to napisem, snad to konecne pochopis, pretoze som to napisala aj tam kde som to spominala. 5x denne sa nesprchujem 365 dni do roka, raz za cas, ked sa zo mna leje ako z prasata na zabijacke sa osprchujem aj 5x za den, pretoze nebudem chodit zaliata a smradlava. Pre mna to je otazka hygieny a osobneho konfortu. Ano, som si vedoma, ze ja som ta, ktora sposobi nedostatok vody v prirode, ale aspon som cista a nesmrdim.
@mirkava som rada, ze uz sa neprebera ta suseda, ktora sa tu ani nemoze branit, takze ano, budeme riesit ci je normalne sa pri menzese osprchovat 5x za den alebo je vhodnejsie chodit polepena a smradlava. No a aby bolo o com, tak davam na znamost, ze miesto toaletaku pouzivame obcas aj bidetovu sprchu po velkej potrebe
@viestta Chid si dat radsej sprchu,co mas abstak? mne to je jedno nerozumies?Ze pointa bola inde?Vysmievate sa tu a pritom na vysmech ste vy,preroze naozaj si neuvedomujete ze 5x sprcha za den je cista debilta,ci robis chirurgicku pri zavaznych ,zivotu ohrozujucich operaciach?Ak ano,potom beriem vsetko spat,ale ak len mrhas vodou tak si na hlavu ty,a nie autorka!
@elmivelmi vrat sa k podstate problemu. Je normalne, ze nejaka zenstina obhajuje zanedbavanie starostlivosti o seba tym, ze ma tri deti? Je normalne, ze odsudzuje nejaku dalsiu, ktora sa o seba stara zo zanedbavania deti?
Moje sprchovanie neries, pretoze to zjavne nepochopis ani keby som ti to nakreslila.
@elmivelmi verím ze
@viestta sa 5 x nesprchuje každý boží deň. Bolo aj u nás tak, že v lete bola sprcha aj 5 x a ešte keď máš "svoje dni" ak to duplom. To aj v zime dávam aj ráno aj vecer. A ved nech sa každý sprchuje ako mu vedomie a svedomie káže. Môj muž bol taky trochu spindir že mu stacilo raz za dva dni, no ale to som ho hneď zrušila, že sprcha musí byť minimálne raz do dňa. Večer ženiem chlapov do sprchy treba ich trošku vychovať 😁
No osobne nerozumiem ,kam sa pohla táto eko diskusia. No ja mávam tak silnú menštruáciu, že sa kľudne osprchujem aj 5 krát denne ,keď treba . A aby ma niekto kvôli tomu nazýval ekoteroristkou, ďakujem je mi to úprimne jedno .
Nie som nečistotne prasa a príde mi absolútne absurdné sprchovat sa raz do týždňa pre prírodu..
Ďalej a ešte ako rada si doprajem kúpeľ, so sviečkami, pohárom vína a dostatočne dlho pre seba ..
Inak separujem odpad ,využívam neplytvanie potravinami ,lietadlom som nikdy neletela a poväčšine všade chodím peši
.aj deti ..
Takže to ,že nie som necistotna ako chvalabohu väčšina žien tu ,mne osobne slúži ku cti a mnohým ďalším, nevidím dôvod sa nad tým pohorsovat ..
Takže všetky Grety, skúste hľadať širšie poškodzovanie a ubližovanie prírody ako je hygiena ..
@bejbypd 👏
Kks ,koho uz len zaujima kolko x sa sprchuju cudzie zenske 🙄
A nie nie som posadnutá baktériami, dokonca ani doma nemám vylesteny byt, to naozaj nie ..ale medzi prvými vecami ,čo ma naučili, bolo umyť si ruky po potrebách aj malej aj veľkej, aj keď prídem, z vonku ,byt čistá, čiže minimálne raz denne keď aj čistou vodou bez sprchacu si umyť genitálie, keď už to mám takto povedať, a to isté učím svoje deti ..sú to základy ako prosím, ďakujem,dobrý deň, dovidenia a prepáč..
Cez niektoré veci vlak proste nejde a nepôjde..
@eva112014 Hádam si nemyslíš, že tam naozaj bola? Veď to by musela nechať deti bez jej dozoru, nezaopatrené, chudiatka. Ona sa predsa nezníži na úroveň tej hnusnej upravenej a spokojnej susedy.
A to s tými kolegyňami si jej nemala písať, to ešte len začne peklo! To tú susedu má aspoň pod dohľadom. 😂
Úprimne. Veľmi, ale naozaj veľmi ťa ľutujem. To naozaj každá žena musí vyzerať strhane, s mastnými vlasmi, kruhmi pod očami? Toto naozaj nemôžeš myslieť vážne....
Tak ty si iný mentalny atlét, kokos 🤦♂️
A prečo si vlastne autorka myslí že tá vydatá pekná žena chce zviesť všetkých mužov v dedine? Len preto že je pekná?
@tomikejt lebo zakomplexovaná škaredá žena kadejako nakyda na ostatné krajšie od nej len aby sa ona sama cítila lepšie. Keď tej peknej susede napísal nejaký iný chlap aj to je chyba tej peknej susedy, lebo normálnym a poctivým ženám predsa ini chlapi nepíšu. Jednoducho čistý stredovek 🤦♀️
@seahorse27 milujem! Hlásim sa 🤣🤣🤣🤚

@doriiis nič si z toho nerob, možno tu niekoho aj roztrha od jedu ale ja mam na dvore aj bazén napusteny. A keď sa potrebujem osprchovať, tak je mi jedno ak aj 5 krát za deň.