Krásne ženy a o deti nie je postarané
Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno
@viestta par hodin dozadu som to pisala v diskusii. Ze neprecenujme VŠ. Vid Kotleba 🤦
Zúfalí ľudia robia zúfalé činy... To je svätá pravda. Zamysli sa, prosím Ta, či nie je ten tvoj zúfalý tak trochu z teba, keď sa obracia za inou 🤔
Nikdy v živote som si nemyslela že ženské tejto hnusnej… sa sem prisťahujú preto som tu chcela bývať a založiť si rodinu lebo tu bývajú SLUŠNÍ ľudia. A nie takéto mrchy. A že normálny vzdelaný zabezpečený muž si takéto niečo vezme… je mi zle
@doriiis no prepáč že sa mi už pomaly trasu ruky a neviem poriadne písať
@bessie12 viem že sa nestará o svoje deti lebo ináč by takto vyzerať nemohla
Ano áno. Ty všetko o nej vieš, lebo s nimi aj žiješ však?
@bessie12 Asi ste to nepochopili. Žiadna žena nie je škaredá ! Naozaj žiadna. Je to len o tom či chce byt pekná alebo bude radšej bahnit v svojej lenivosti niečo pre to urobiť. Takých žien je miliarda … oni budú radšej závidieť a ohovárať ako by sa mali nakopnúť a byt pekne pre seba a svojho muža. Bohužiaľ.
@autor....je mi ťa ľúto autorka.Musis byť veľmi smutný a zlomený človek.
@sheila121 normálne ženy makeup nepotrebujú
@babulkomale ja to mam tiez tak nejako odpozorovane, ale nebudem to tvrdit ako vseobecnu pravdu pravducu…preto mi hned napadol taky vyskum, ktory by podla mojich ocakavani zrejme vyvratil autorkino presvedcenie 😃
sa smejem 🤣🤣🤣 ved si z vas s prepacenim pi*u robi 🤣🤣 hroti kazdy koment vo vaš prospech a vy to vyuzijete aby ste ukazali ako sa o seba starate 😂😂😂 ale no tak nezivte trolla len aby ste ego dvihli
Bože žena ty si inak vyhorena....inak ťa neviem nazvať. Ak toto je reálna téma a nie vymyslená tak ty máš vážny problém. Žena s VS ktorá je inteligentná a študovana by sa nikdy nedala vyviesť z mieri žiadnou ženou. Svojim IQ by stála nad každodennými životnými skúškami. Nemala by rasistické poznámky na inú bytosť a verila by svojmu mužovi ktorého si vybrala ako otca svojich detí. Spamätaj sa lebo skončíš na psychiatrii. Ty už neveríš sama sebe a hľadáš dôvody za ospravedlnenie svojho vzhľadu a zmýšľania niekde kde problém nieje. On je v tebe.
Ináč za mlada som sa aj ja licila a obliekala a chodila do fitka atd. Ale teraz na to nemám potrebu lebo som sa rozhodla mat deti o ktoré sa chcem starať správne. Táto žena si dala jeden cieľ a to je zviesť chlapov a asi ich aj okradnúť
Mila autorka, vyse hodiny tu prskas jedovatu slinu na susedu. Za ten cas si mohla byt osprchovana, mohla si uz hodinu zvadzat svojho zakoniteho, mohla si si uzivat krasne chvile. On mozno za tu hodinu 3x vylestil bambus snivajuc o peknej upravenej susede.
Alebo je tu druha moznost, si Katarina Ocelova a zas sa ti ten tvoj niekde poflakuje na teambuidingu a ty tu vymyslas dalsiu debatu ake su zeny fuchtle, lebo len zadanych chlapov zvadzaju. Na kazdom kroku, v kazdej minute zivota nemyslia na nic ine, len ako by nejakeho zadaneho klofli.
O tretej moznosti by sme tiez mohli pouvazovat, v cvokarni sa prevalilo heslo na wifinu a pacienti santia
Ja som typ pohodlny na tieto veci, takze sa nemalujem a obliekam sa bežne, akurat nenosim teplaky. Moja sestra bez mejkapu nevystrci nohu von, maluje sa pre seba , a vstava o to skor kym vsetci spia aby stihla dat seba do poriadku ,keby mala kvoli tomu vstavat o 3h rano tak vstane o 3h rano lebo chce byt pre seba pekná.
Ja take zeny obdivujem 👏
Pozri, ja som nestíhala sprchu prvych par týždňov čo sme prišli z pôrodnice, kojila som a kým sme sa dostali do nejakého rytmu tak to bolo o hubu. Potom sa to nejako upratalo. Jasné že som pri novorodencovi nemala dlhé nalakované nechty, ale kaderníčka, pedikúra to bol a je môj relax, takže to bol čas kedy musel zaskočiť otecko. Tiež raz do týždňa maska na tvár, to buď mala spala, alebo tatko bral kočík. Ja sa nelicim, ale keď sme išli niekam tak maskara a lesk alebo rúž to sú dve minúty. Ak chce muž mať doma upravenú ženu, tak tiež musí priložiť ruku k dielu😊
Toto síce musí byť fejk téma, ale ja ako knedľa, čo si radšej pozrie seriál a vypne hlavu, vôbec nezávidím matkám co sa namiesto toho upravia.😅
neverim ze tu stale vylievate zivotne pribehy trollovi 🤣🤣💩💩
@domak2 ďakujem

@autor.....ja som nepovedala,že si zlá.Ja som povedala že si sprostá.A to je rozdiel.Ty s VS by si mohla vedieť aky