Krásne ženy a o deti nie je postarané
Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno
@jana_eyre_2 toto sa mi už nechce čítať, ale smajliky som stihla 😉, áno tie milujem 😁😊😘
No a k veci.. V mojom okolí baby, ktoré sa maľovali a dali si záležať na tom, ako vyzerajú, si rovnako dajú na tom záležať, aj keď majú deti. Nepoznám ani jednu, ktorá bola po pôrode zrazu fuchtľa 😂 ja som sa napríklad doma na MD nemaľovala, ani sa nemaľujem, keď nikam nejdem, lebo sa mi nechce. Ale vlasy, obočie, zuby a osprchovaná vždy, to je hádam samozrejmosť. Tá upravená suseda k tomu vedie určite ak svoje deti, a k čomu ich vedieš ty, keď sama máš problém so sprchou? Ale tiež myslím, že vymyslená téma..
Raz sa mi stalo, že som sa prechádzala s kočiarom po dedine. Bola som úplne bežne oblečená, upravená ano žiadne mastné vlasy a rozťahané tepláky. Ja sa stihnem dať ráno dokopy a som ok celý deň. Tak som sa tak prechádzala, spokojná vyrovnaná matka užívajúca si pekný deň a zrazu som zbadala, že oproti ide manžel s kamarátom, tak som im šla oproti, pokecali sme a tak.
Potom mu doma hovorím, že sa mi ten kamoš zdal troska taký zvláštny a v tom mi manžel povedal, že keď som ešte bola ďalej a vlastne nevedeli o koho ide, tak mu ten kamoš hovorí:,, ty kokos pozri aká šupa tam ide s tým kočiarom “ a keď prišla bližšie a zistili že som to ja tak sa mužovi ospravedlňoval, že sory ale že nevedel o koho ide 😅😀 ale manžela to potešilo, že jeho ženu pochvália aj iní.
Takže mila autorka, naozaj som nesla vtedy von s tým baliť iných chlapov, ale ak si so sebou spokojná tak to vyžarujes ďalej. Ty zrejme vyzarujes len závisť a zlost, tak sa potom nečudujem že tvoj muz pochváli spokojní susedu.
Toto musí byť troll, však? 😅 Akože ja sa normálne o seba starám, make-up, nechty, vlasy (mám po pás, takže obvykle si ich len nejako začešem alebo zapletiem), dám si nejaké šperky a pekne sa oblečiem - netrvá mi to všetko ani 20 minút a vieš čo, autorka? Nerobím to, aby som zvádzala iných, ale pre svojho muža. Lebo jemu sa chcem páčiť, či už doma alebo keď niekam ideme.
Mala by si asi popracovať na svojom sebavedomí a prestať závidieť. Závisť je jedna z najhorších ľudských vlastností 😉
Autorka sa vyspala,už to možno nevidí tak pesimisticky.Autorka dnes je štátny sviatok,tak aspoň dnes sprav niečo pre seba.Daj si sprchu konečne,trošku sa uprav.🤭
Inak ty si dobre za opicami ked mas nazor ze zenske sa upravuju lebo maju potrebu aby po nich počumovali zadany muzi. Ja nepoznam zenu ktora by to robila z tohto dovodu. Vsetky to robia kvoli sebe, aby sa citili ony dobre
@mirkava my ju samozrejme polutijeme a prejavime obrovsku davku empatie s jej negativnymi emociam, ktore tu na neznamu susedu vyplula. Ano, budeme ju lutovat, lebo chudera zije s chlapom, ktory sa musi obzerat za inymi. Budeme lutovat dospelu zenu, ktora nie je schopna pochopit, ze niekde sa stala chyba, ked jej muz taktne naznacuje, ze sa zanedbava. A to nie je o malovani, ona zanedbava aj zakladnu hygienu, ked sa nesprchuje lebo "nestiha".
Keby autorka mala trosku sebareflexie, tak by jej po tej muzivej poznamke docvaklo, ze "Ejha, idem daco so sebou robit" a to neznamena, ze nabehne do drogerky nakupit malovatka. Pritazliva a upravena moze byt hociktora zena a nepotrebuje k tomu nanasat denne omietku. Miesto toho v nej ta poznamka, mozno dobre mienena ale dost nejapne podana, vyvola burku negativnych emoci, zavist, osocovanie, sebalutost. Ano, taku zenu treba polutovat. Je chudera vo svojej podstate.
@dadis keby autorka príspevku aj bola troll, tak mi príde šokujúce že mirkava sa toho zastáva.. ale možné že si mylim zase nick..
Ak ta muž miluje a aj rodinu tak ho žiadna "kočka"neodvlecie ....
Ak je problém vo vzťahu tak aj "socka"by ho odvliekla...
Čiže zbytocne nás averziu na pekne,upravené ženy.
Ja som momentálne na MD s mesačným bábätkom a 2 pubertacky.....
Mame lepšie a horšie chvíľky. Ja som si síce nikdy nepotrpela "vyzerať.",no ak by som veľmi chcela ten čas tam je ...
Je to len o tom čomu dáš prednosť. Ja oddychu,ale nezavidim a neziarlim ná zeny ,ktore sa radšej upravia.
Nastav sa inak. A bude sa ti lepšie žiť.
Možno nejde ani tak o susedu, ale aj tu je minimálne jedna mamina, má tri deti, stále upravená a jej to asi kole oči 😂😂
Joj ženy... choďte od prvej strany a čítajte len autorku. Hneď na druhej strane vám bude jasné, že sa tu niekto na vás skvelé baví. Ale aspoň som sa pobavila 🙂
Dnes ráno som ju videla zase a je mi zle na cely deň.. strašne som spala a ráno sme sa z mužom pohádali kvôli tej včerajšiej akcii
Ved Ti vravim daj si do poriadku muza,nie cudzie pekne zeny
No keď túto tému a názory myslíš vážne, milá autorka, tak potrebuješ vyhľadať odbornú pomoc čím skôr. Už včera bolo neskoro
Áno vymyslená téma všetko je vymyslene 🙄 nechajte ma na pokoji keď som aj tak na dne..
Je mi ťa ľúto autorka
Samej sebe si komplikujes a dovolím si tvrdiť aj ničis život takýmto nastavenim mysle a správaním.Je to veľmi smutne
To najhoršie je že jej muž vyzerá tak spokojne a keď sú spolu vonku vyzerajú harmonicky.. pritom on je biely a ona má úplne inú kultúru.. a aj my mame take male deti ale keď sme spolu vonku ako rodina tak je len stres a nie ako oni..
@doriiis teraz nedávno som telefonovala s mojou mamou a dala mi pravdu že keď ona bola mladá žena s malými detmi takéto ženy a páry neexistovali takze tak a aj viaceré pod prispevkom mi dali pravdu
@autor.....opakujem sa.Je mi ťa veľmi ľúto.Za to,že si psychicky na dne si môžeš iba ty sama.Nikto iný.Ani manžel,ani suseda ani nikto.A môžeš okolo seba kopať,chrliť nenávisť,byť rasisticka a obviňovať všetkých.Mozes si zato sama.
A tvojmu mužovi sa ani nečudujem.Zit s tak zakomplexovaný osobou musí byť za trest.
Autorka je učebnicovou ukážkou toho,že keď je mindset zlý,tak nebude fungovať nič.
Ty kokos ty si ináč zatrpknutý človek. A zrejme aj tvoja matka. Predstav si ano existujú šťastne harmonické a pekne pary/rodiny. To že ty nie si schopná byť mila usmiata upravená neznamená že iné ženy, ktorým sa to darí musia automaticky zanedbávať svoje deti. Uprimne ta lutujem
Zjavne si to pani Rómka vedela zariadiť lepšie ako ty. Prestaň závidieť a začneš sa mať dobré aj ty.
Ty si ma normálne nasrala.....že prečo majú také ženy decká .....mám 3 ročnú dcéru a ročného syna prosím pekne a nechodím s prepáčením ako vyrigana rezanka ....to už sa žena nemôže ani upraviť lebo je zla matka hneď a nestará sa o deti ? Za 10 minút som namaľovaná a ešte keď mi večer deti zaspia cvičím !! Ty len závidíš takým ženám

@mirkava prepáč za úprimnosť, si týmito smajlíkmi trocha silene trápna.. ja napríklad nemám vysoké sebavedomie a viem to o sebe.. ale zato nepotrebujem si ho zvyšovať na druhých, ohovárať ich po modrom koniku a obviňovať že nie sú dobrí rodičia len preto že sú upraveni..
Akú dávku neempatie je potrebné k tomu aby človek dokázal vidieť zlého rodiča v niekom kto vyzerá dobre? To už musíš vedieť ty sama keďže tak vehementne obhajujes takéto konanie..