Krásne ženy a o deti nie je postarané
Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno
Ja zase nechápem akp to niekto stíhať nemôže. Mam tri deti 5r, 3r a 1,5r. Nalicena a upravená som každý deň, neviem čo je to mať mastné vlasy alebo neoholene nohy. Starám sa o seba. Popracuj nasa time managemente - ja ho mam neskromne veľmi dobrý. O deti je maximalne postarané. Ráno vstávam skor ako oni a stiham so sebou urobiť čo potrebujem. Večer maju večierku o 19:30 a do polnoci máme čas s mužom len pre seba 🙂 a do ostatnych činnosti dpma ved zapajaj aj deti vsetko ide,kedže,sa,chce. Aktuálne nerobím ale popri dvoch deťoch som pracovala aj študovala a keby nemám time manažment by som to nedala. A samozrejme, treba toto cele prediskutovať s manželom, moj je otec rpvnako ako ja mama čiže po praci lietq okolo detí rovnako ako ja 💕Takze zhrnula by som to tak že ak nestihas, rob so sebou niečo a,nesud ženy lebo im závidíš🌼
Anna Záborská, si to ty? Vlastne asi nie, tá si zvykne omietku hodiť na seba...ale ste minimálne sesternice podľa zmýšľania

Moja zlata,očividne susede závidíš tak miesto týchto kktin čo tu vypisuješ sa môžeš namaľovať aj ty..lebo keď si nájdeš čas na toto,vieš si nájsť čas aj na sprchu atď..teraz si môžeme my myslieť že sa nestaras o svoje dieťa/deti 🤣 to že je žena na materskej neznamená,že máš chodiť ako matoha ale jasne môžeš keď chces😄 suseda si to vie časovo zariadiť,tak sleduj a uc sa aj ty 😘