Kríza v manželstve
Ahojte maminky...neviem ako začať svoj príbeh ale som veľmi nešťastná...
Žijem z manželom už 17 rokov ale ešte nebolo to čo prežívam za ten mesiac.Veľmi sa ku mne zmenil a ja neviem čo mám ja zmeniť na sebe aby bolo dobre...
Počas nášho manželstva som mu dopriala ked chcel ísť niekam von od nás odreagovať sa tak išiel.pustila som ho a verila som mu.
Ale teraz sa všetko zmenilo..je iný ku mne.Aj zajtra napr.ide do telocvičny,v piatok s kamarátmi von zase.
Verím mu žeby ma nepodviedol lebo sme sa dohodli že ak niekoho bude mať tak mi to povie...Neviem či nerobím chybu tým že žiarlim na neho že ide preč...ale ked on mi to robí tak ako by ma provokoval.
Som veľmi nešťastná a neviem čo mám robiť...mám ho strašne rada a on povedal že ma má rad.ale neviem...bojím sa...
A ešte akoby toho nebolo dosť tak,keď sa vadíme tak mi vykrikuje jakých mám rodičov ktorý mi vôbec nepomohli. Som vďačná jeho rodičom ktorý nám kúpili byt.
Poradte mi ako mám na všetko reagovat,veľmi ho ľubim a nechcem ho stratiť.
ďakujem
@adulka56 som spravne pochopila ze nemas kamaratky???? ak ano, to je zle.....
vies moj muz je velmi spolocensky a casto chodi si sadnut s kamosmi...zo zaciatku som chodila aj ja, ale nie vzdy sa mi chce...potom som sa hnevala, ze je stale vonku a ja doma s detmi...chyba, treba to zmenit..ked si doma, myslis na blbosti, mucis ziarlivostou len samu seba...zi....nesed doma...baby ti dobre radia, chod von aj ty...ja ked som to zacala praktizovat, muzicek sa neboj vypytoval :"kde si bola? a s kym? o com ste kecali?"....treba mat zaujmy...nie len deti ci cakat kedy muz pride z roboty..takto si len pochovas sama manzelstvo...
@adulka56 ja si ymslim, ze ked su vo vzathu rpobelmy, ze za to mozu obaja, vo velmi malo priapdoch len jeden z partnerov (napr. tyranie, zenuzivanie atp), zrejme za vase hadky nemozes iba ty. nikto nie je dokonaly ani ty ani tvoj manzel a ak by sa rozhodol od teba odist , tak si dovod najde. ale mozno nechce odist, mozno mate napatu situaciu, pisala si, ze maldisa dcerka ma ist na operaciu, to nie je sranda, mozno ste z toho napati a bojite sa obaja a kazdy to riesite inym sposobom. ty ho ptrebuejs mat pri sebe blizsie a viac ako zvycajne a onsa potrebuje utiahnut a byt sam.. co myslis? ci trepem? 😉
@adulka56 😀 😀 ale nie si, len si zrejme zaplavena pocitmi a uz nevies kde je sever a kde je juh, to by chcelo si vyvetrat hlavu, len teraz, ked cakate na tu operaciu, tak to ide asi tazko 😉 , skus riesenie vasho vztahu odlozit po operacii malej. to je naozaj zataz pre rodicov a hlavne pre matku.. vies, zvalsnut to postupne. riesit naraz strach z operacie malej dcerky a strach z opustenie to je ina citova naloz 😉 ,a ni by som sa nedivila, keby si v tomto obdobi vytrahal muzovi vlasy a vynadala mu ako malemu chlapcovi 😀 ..
Tak Adulka, určite si bude vedomá aj svojej vlastnej ceny. Muža nič viac neodradí ako žena bez sebavedomia. Viem o čom hovorím.
Už žijem v manželstve šťastných 25 rokov. Zato mojej sestre sa manželstvo rozpadlo minulý rok po 24 rokoch.
Ona mala z nízkym sebavedomím večný problém a môj exšvagrík si bol ňou taký istý ,že nemal najmenší dôvod o ňu mať obavy.
Za to ho ale ženské pohlavie vždy zaujímalo, len sestra si bola istá, že je doma všetko OK.
No našla sa jedna šikulka z Oravy a chlap je fuč.
Určite si nemyslím,že žúrky s kámoškami niečo vyriešia. Skôr nastane ešte väčšie odcudzenie . To som už tiež v rodine zažila a manželstvo sa skončilo ešte rýchlejšie. Nakoniec si bude každý chodiť z vlastnou partiou, ale to netvorí rodinu.
Určite treba skúsiť skôr stavať na dobrých spomienkach a hlavne spolu. zájsť na miesta z minulosti , zaspomínať pri fotkách a videách a vyzdvihnúť všetko pekné z tých 17 rokov života.
Prežiť welnes víkend vo dvojici a plánovať aj spoločný program aspon po kvapkách
ŽIADNE SCÉNY T O MUŽI NENÁVIDIA.!!!!
Držím palce , ale maj rada aj seba. Tvoja hodnota nie je závislá len od toho ako ťa vníma tvoj manžel. !!!! Dokáž mu to!!!

@adulka56
Čo konkrétne?