Čo robiť, keď manželstvo spája len sex a financie?
Čaute kocky,
sme stále mladí s manželom,manžel nikdy nechcel deti. Tak sme sa dohodli. S manželom nás spája len kvalitný sex a nič iné. Naozaj veľmi kvalitný sex, ktorý som s nikým predtým nezažila a je ťažké takého druhého najst. V tom sme si vždy rozumeli. Od začiatku vzťahu. No ja som manžela milovala. No on je taký podivin vcelku. Ale už počas svadby som nejak podvedome cítila, že robím chybu. A všetci mi aj vraveli, že nas nič iné nespája. Keďže zijeme na dedine a dost ďaleko od možnosti veľkého mesta a práce, tak som roky pracovala len z Ho. Mala som eshop. Neskôr to nešlo. Tak som ostala bez príjmu. A k tomu sa mi podarilo šikovne zlomiť si nohu, tak som invalid. Mam rehabky ale je nešťastne zlomená. Mavam hrozne migreny a depresie. Liečim sa, ale napomáha mi to.
Manžel zarába. To nás spája ešte jedno. Ale myslím, že ja ho stále kdesi lubim. No nás vzťah si prešiel hroznými problemami kvôli manželovom chybám, klamstvam, nevere, strašne veci. A tie hádky, nedostatok komunikácie a prakticky otrasná komunikácia z jeho strany, resp
Nulová. Len Vreskot stale a za všetko. Vzdy som bola. Ja zla, ja sa nesnazim, som blba, som taká onaka, zachádza to do urážok na moju osobu. K rodičom sa vracat nechcem. Každý máme svoje. Nikdy sme nejako nevychádzali.
@anonym_autor Skráťme to. Ty si neschopná sama sa uživiť a potrebuješ ho. On ťa má v paží, takých ako ty sú plné zoznamky aj reálny život. Má ťa za nič, nepotrebuje ťa, city tam nie sú a možno ani nikdy neboli.
Toto sa casom skončí a zle pre Teba.
zacni pracovat na tom aby si tarabala odteraz aj ty, inak sa nepihnes
@martinmmartin kvôli migrenam a nohe momentálne nemôžem. Ako písem.
@anonym_autor Skráťme to. Ty si neschopná sama sa uživiť a potrebuješ ho. On ťa má v paží, takých ako ty sú plné zoznamky aj reálny život. Má ťa za nič, nepotrebuje ťa, city tam nie sú a možno ani nikdy neboli.
Toto sa casom skončí a zle pre Teba.
@anonym_be6dd6 no a toto je to najsmutnejsie. že má nemá za nič. Pričom ja som z oveľa lepšej rodiny ako on. A taktiež mam oveľa vyššie vzdelanie ako on. A ano. Nemá má za nič. Pravda. Nepotrebuje má. A si je toho vedomý. Momentalne som na dlhodobej PN. Avšak on sa správa úplne katastrofálne. Az sa hanbit musim zanho
nemozem ti nepomoze, budes musiet... daj sa co najskor dokopi... nazad k rodicom neni hanba
@anonym_autor zlomena noha a migrény nie sú smrteľná choroba. Si sama, bez detí a keby si naozaj chcela, dokážeš sa o seba postarať. Zrejme ale asi až tak moc nechceš. Je to len na tebe ako naložiš so svojím životom.
@anonym_autor zlomena noha a migrény nie sú smrteľná choroba. Si sama, bez detí a keby si naozaj chcela, dokážeš sa o seba postarať. Zrejme ale asi až tak moc nechceš. Je to len na tebe ako naložiš so svojím životom.
@anonym_c37345 asi nevies čo sú záväzné migrény pre kt. Som. On
@anonym_c37345 pn
ten prvy krok je strasne strasidelny, ale vazne chces ako mlada baba este takto sa nechat ponizovat a urazat a mat za nic? Chod naspat k rodicom ak sa da, alebo zacni riadne setrit, predavat co sa da (kabelky, oblecenie, knihy cokolvek) a pripravovat sa na zivot po svojej kolaji. Skus najst komunitu zien, ktore si presli podobnym, urcite take su. Drzim palce, zvladnes to, nakoniec z toho vyjdes ako silny clovek, ver mi.
@anonym_be6dd6 no a toto je to najsmutnejsie. že má nemá za nič. Pričom ja som z oveľa lepšej rodiny ako on. A taktiež mam oveľa vyššie vzdelanie ako on. A ano. Nemá má za nič. Pravda. Nepotrebuje má. A si je toho vedomý. Momentalne som na dlhodobej PN. Avšak on sa správa úplne katastrofálne. Az sa hanbit musim zanho
@anonym_autor si z ovela lepsej rodiny ako on - to je prosim ta aka “hodnota” do vztahu? A ani sa k tej uzasnej rodine nemozes vratit, lebo spolu nevychadzate. Takze este raz - v com je tvoja rodina lepsia a aku to ma hodnotu?
Mam vyssie vzdelanie - a co z toho, ked ta to realne nikdy nezivilo a ocividne ani zivit nebude a si zavisla na peniazoch svojho “nevzdelaneho” manzela??
Sprava sa k tebe tak ako sa sprava, lebo moze. Si zavisla na jeho prachoch a 🍆.
Ani zlomená noha, ani migrény, ani depresie nie sú dôvodom na to, aby si bola doma. A to hovorím ako človek, ktorí sa lieči na depresie 20r a mám také migrény, že končím na centrálnom príjme, kde ma dávajú dokopy. Ale pracujem, fungujem, žijem.
@anonym_autor a čo z toho mas, že si z lepšej rodiny a mas lepšie vzdelanie, keď si nevieš zarobiť ani ma chleba?
Že kvalitný sex🤭 s chlapom, ktorý po tebe vrieska, považuje ta za blbu a uráža ťa. Ty nie si v poriadku, robiť sa ti nechce, lezies mu ma nervy, lebo si prizivnicka, čoskoro ťa vykopne. Zacni pracovať a hľadať vlastnú dôstojnosť. Aj menej namyslenosti by ti prospelo.
no ako dievčatá bude realistky, kto zoberie do práce človeka so zlomenou nohou? ako má asi dochádzať do práce? ak teda máš reálne sádru? našetrené nemáš pravdepodobne nič...
Že kvalitný sex🤭 s chlapom, ktorý po tebe vrieska, považuje ta za blbu a uráža ťa. Ty nie si v poriadku, robiť sa ti nechce, lezies mu ma nervy, lebo si prizivnicka, čoskoro ťa vykopne. Zacni pracovať a hľadať vlastnú dôstojnosť. Aj menej namyslenosti by ti prospelo.
@aurelia2000 a ešte pritom kvalitnom sexe má ona migrény, dochrámanú nohu a popri tom depresie. Toť kvalitný sex.
no ako dievčatá bude realistky, kto zoberie do práce človeka so zlomenou nohou? ako má asi dochádzať do práce? ak teda máš reálne sádru? našetrené nemáš pravdepodobne nič...
@anonym_8f8ba7 ostala bez príjmu ešte predtým ako si zlomila nohu. Takže asi tak. Ta zlomená noha to je najmenej podstatné
Keď takto žiješ ani ti tie terapie nemôžu pomôcť. Toto je už iba na tebe. Či prekonas zavislost na dobrom sexe a zlom vzťahu a začneš žiť alebo sa takto postupbe znicis. Toto nie je žiadna láska len pohodlnost a zavislost. Manžel nechcel deti tak ste sa dohodli že nebudú. Nedohodli. Ustupujes a robíš čo chce on aby si ho nestratila. Ale takto vzťah vyzerať nemá. Už aj telo ti dáva najavo že sa v tomto necitis dobre. Ale prvý krok musis urobiť ty.
@anonym_autor prepác ale ty ho potrebujes skrz peniaze on teba zrejme na sex...ai pre neho rohozka ale k rodicom sa vratit nechces 🤣tak predajte dom dajte peniaze na polovicu a kup si jednoizbak.Inak robis z domu a zo zlomenou nohou to nejde
@anonym_autor hanbi sa hlavne za seba že toto považuješ za vzťah a že ľúbiš niekoho kto sa k tebe chová zle. Je fuk aké mas vzdelanie a z akej si rodiny. Ma ta za nič lebo ti stačí dobrý sex a môže s tebou robiť čo chce lebo ta živý a má za rohožku ktora k životu nepotrebuje nič stačí že má chlapa.
@anonym_c37345 pn
@anonym_autor aspoň si skús poriešiť keď len malý ID na začiatok popri tom nejakú brigádu hocico ty si uplne rezignovala
určite sa zamestnať. Inak sa nepohneš. budeš mu na krku, z jeho bim*asa nevyžiješ.
@anonym_c37345 asi nevies čo sú záväzné migrény pre kt. Som. On
@anonym_autor psychická pohoda je kameňom úrazu viacerých ťažkosti. Keď budeš takto žiť, tak sa tých migrén určite nezbavís. Nemáš žiadnu radosť zo života, predpokladám ze si mladá žena ale pôsobíš ako 60nička pred dôchodkom, ktorá má už všetko za sebou...
@anonym_autor No a co chces vlastne. Ved si zrejme nikdy nehladala skutocnu lasku, ked si videla ze on je taky podivin a i tak si si ho zobrala. tvoje slobodne rozhodnutie. Nuz niekde zas klape vsetko ostatne len ten sex je nefunkcny, to mas tak. 100% nebude mat nikde nikdy s nikym.
@anonym_autor tak ked len vidis ako sa to neda, lebo ty mas migrenu a ine, tak cakaj kym sa od neho niecim nakazis, alebo kym ta on nevyhodi.
@anonym_autor ako môžeš mať kvalitný sex s osobou, ktorá ťa podvádza, ziape, a od začiatku vieš, že si sa nemala vydať za neho? Neskutočná znôška bludov, zlý príbeh si si vymyslela. Riešenie? Rozvod, rozdelenie majetku a čau. Či ten neskutočne kvalitný sex by ti chýbal, keď ostatné v živote je na bode 0???
Ak toto neni troll tak mne je ta velmi luto. Takto vztah vyzerat nema. On ta nelubi a mate to cele nejake divne a myslim si ze vas nespaja nic.
a este vas spaja ten sex? chcete spolu spat po takom spravani?
@hederamonstera pani je fajnšmeker, ináč si to neviem vysvetliť 🤦♀️
A? Vráť sa pekne k rodičom, nájdi si prácu keď si taká vzdelaná a ži ako chceš.

zacni pracovat na tom aby si tarabala odteraz aj ty, inak sa nepihnes