Krst a hádky v rodine
Ahojte. Potrebovala by som radu a uprimny nazor.
Pred dvoma rokmi mi zomrela babka. Mala som s nou pekny vztah bola mi ako druha mamka. Zial nestihli sme sa rozlucit. Ked zomrela zacala sa hadka v rodine. Babka zanechala istu sumu na svoj pohreb ale nevedel o tom nikto. Samozrejme rodina obvinila mna ze som peniaze ukradla. Mala som jedno stastie ze stale pri mne mama a nasli sa schovane na istom mieste.
A teraz vlastne ide o to ze jedna dotycna osoba ktora zacala obvinenie nepytala odo mna ani ospravedlnenie ale ja som to nechala tak bavime sa dalej ako keby sa nic nestalo a ked som otehotnela poziadala som ju ci by nesla za krstnu mojmu dietatu. Co by ste robili vy nechali by ste to uz tak pre pokoj v rodine alebo by ste sa vysrali
s prepacenim za vyraz jej na hlavu?
kvoli nej sa mi obratila cela rodina chrbtom cest vynimkam. Neprisla mi ani zagratulovat na svadbu :(
Este by som sa rozpisala ale nechcem otvarat stare bolave rany.
dakujem za rady
@nini1010 s odstupom času ma nervy na svoju sestru, lebo sa chová ignorantsky. Naposledy som mu povedala, že pri druhom ju už nechcem mať za krsnu.
Je to smutne, lebo rodina by si mala pomáhať, ale často krát si viac závidia a ohovárajú sa medzi sebou ako cudzí. Čo už, aj takí sú ľudia. Základ je, si ich nepripúšťať, nech si sami žijú v tom ich chorom svete.
A ci chces teraz urobit?Povedat jej ze sorry,rozmyslela som si to?
@nini1010 mame plan s manzelom teda ak to vyjde ze jeho sestra sa da pokrstit aj ostatne sviatosti by si urobila a isla by ona s priatelom aj tak sa planuju zobrat a ak by jej to nevyslo s tym krstom isiel by za krstneho jej priatel a tej dotycnej by sa povedalo ze som dala ich jak ju poznam ona to aj tak zrusi alebo si daco vymysli
@katkami123 presne tak
Chces radu....teda nech sa paci,najlepsi liek na bolavu otvorenu ranu je LASKA.Odpust jej ,ak mas v srdci hnev....snaz sa utuzit vztah a uvidis potom,prajem ti pokoj❤
Ani keby mi prilozili pistol k hlave ju ako krstnu mamu by som nedala. Tvoja babka nekruti hlavou ze nemas hrdost,no skor ze nemas rozum. Takuto osobu by som davno vyhodila zo zivota (a to som mierumilovny clovek ktory neznasa konfrontacie).
@lavender273 tak ako som pisala nastastie da sa to este zmenit ja som len chcela zakopat sekeru ale to co mi urobili to sa neda zabudnut len tak
A preco led ta takto zradila a nebola ti na svadbe ma.ist za krstnu??? Nikdy by som takuto osobu nechcela mat vo ziadnom vztahu a nie to este s mojim dietatom
no dorobit si krst a sviatosti nie je bleskovka.dospeli sa na krst normalne pripravuju dva roky.
@janetinka27 tak bude mat iba krstneho
Stačí iba jeden krstný rodič, nemusia byt dvaja
@pieksamaki tak to je ozaj pekne, to sa mi paci 🙂 aj si s tymi krstnymi v nejakom kontakte?
pre mna osobne je toto taka formalita, mojimi krstnymi je maminina sestra a kedze byvame daleko, velmi nejaky blizky vztah nemame, ale vtedy sa to tak robilo, ze za krstneho isiel niekto z blizkej rodiny...
no a v konecnom dosledku si myslim, ze je skutocne jedno, ci je niekto veriaci alebo nie, moj nebohy dedko nechodil nikdy do kostola a bol to rovnejsi chlap ako cela ich kostolova sebranka v dedine dokopy (cest vynimkam).
@nairia
Ano...navstevovali sme sa....uz sa to rokmi starostami zriedilo....uz su starsi maju nad 75....

@katkami123 niekedy cudzi ludia viac pomozu ako rodina 🙂