icon

Krstní rodičia

xcom123
16. júl 2022

Potrebujem poradiť.. mám taký problém s rodinou s manželkinej strany.
Jej sestra a muž krstný rodičia našich deti … mi už dlhodobo robia vrásky na cele … a hľadám východisko a riešenie … Bol som vždy rad keď ku nám chodili a prestavali u nás a tak vždy bolo všetko Ok. No len ako to povedať nikdy to nebolo spôsobom tým ze raz vy u nás potom raz my u vás… Dlho som to neriešil až raz má to teda dostalo a začal som si to viac všímať… hneď na začiatok napíšem že nie sú to ľudia čo nemajú a trpia nedostatkom… teda k veci… oslava narodenín deti … kým sa snažíme pre naše aj ich deti robiť maximum čo sa aj detských osláv týka … tak oni tie svoje oslavy buď odignorujú alebo urobia to ze svokor keď má oslavu narodenín tak si povedia ze to tam u neho oslávia tiež (malého narodeniny )stym ze samozrejme nič neriešia .. lebo všetko je hotové a veď z toho gulášu sa predsa naje každý.. keď mame my Hody dostanú pozvanie a prídu ale keď majú oni tak pozvanie nikdy nebolo už cca. 10 rokov nič … deti oblievať krstnú neboli lebo krstná robí vodiča manželovi v tento deň… čiže neviem možno som pomileny ale takto som si nepredstavoval ideálne vzťahy … aký máte nato názor možno len zbytočne prereagujem veci a zle to vidím neviem

Strana
z3
lija22
16. júl 2022

@xcom123 vies preco je to tak. lebo u vas je lepsie ;) vyser sa na to. Ak ste kamosi, da sa s nimi zabavit, ci kamosit tak ich teda pohosti. Ale prespavacky by som zrusila

viestta
16. júl 2022

@lija22 myslím, že debata skončila po tom lapsuse. Ja som stihla prečítať co mi tento dvojjediny. pan napísal. Teraz sa bude zozierať nielen tým, že všetci sa zabávajú na chate a jeho nechali doma ale aj tým, že v tej nasr*tosti sa pozabudol

xcom123
autor
16. júl 2022

@viestta drahá pani … viem že máte dosť ťažký život a moje kvázi problémi vám pripadajú že smiešne ./. Tak sa zabávajte … dúfam že Vám to vylepšilo deň… možno ste mi otvorili v niečom oči ale stále si myslím len jedno v dnešnej dobe ospravedlnite aj masového vraha za jeho správanie

viestta
17. júl 2022

@xcom123 áno, ľudia čo riešia malichrnosti ako najväčší problém sveta sú pre mňa nepochopitelni

Strana
z3