icon

Krstní rodičia našej malej

lilianna123
16. máj 2014

Ahojte mamicky,kazda mamka je na svoje deti hakliva,preto vam rozpisem aspon v skratke,nasu situaciu a budem vdacna za vase nezaujate postrehy..

Mame 5 rocnu Leusku, a za jej krtnych rodicov sme si zvolili dovtedajsich dobrych kamaratov.. subezne aj Hanka- kmotra cakala babo a ked sme sa ich spytali, ci pojdu za kmotrovcov, vyzerali milo dojati a aj s kmotrom- Dodom suhlasili..s tym,ze oni nas nebudu volat za krstnych ich malej Hanusky..( dovody na dlhsie pisanie, ona chcela svoju sestru,uplne to akceptujeme,..)

Vsetko bolo ok,len casom ( ja osobne tusim,cim to nastartovalo) sa zacali menit..su k nam neuprimni, ozyvali sa nam, len ked nieco potrebovali ( napr. sli na vylet a mala nemala topanky, ci poziciame..) nikdy nezavolali,ked bola nasa mala-ich krstna chore, ako sa ma.. ked ma nasa narodeninky, horko tazko napisu SMS, alebo len mail..pritom sme obe rodiny z jedneho mesta.. strasne vela kixov narobili, roztrhany darcek, darceky z ktorych mala nema ziaden uzitok, neprisli na jej oslavu narodenin, lebo sli na navstevu, na Mikulasa jej priniesli ovocie,ktore som celeee musela hodit do kosa,lebo bolo nadhnite.. ..pomaly sa to hromadi,zial nemam taku odvahu povedat im to do oci..my k ich detom nie sme lakomi,a myslim ze kupujem hodnotne/ nemyslim len conovo hodnotne/ vecicky..(neni su ani oni na tom financen zle.. to len ak by boli take otazky)
Na nasich takmer dokonalych detoch,hladaju chybicky..preco nas maly ma medzi obocim taky fliacik.. to bola 4 krat polozena otazka, ako sme sa stretali..
Nikdy sa neponukli, ze malu niekam vezmu, napr.len do parku, nemaju o nu zaujem..

Taka podotazka, mate za krstnych vasich deti aj nerodinu a ako sa k vasim detom spravaju??
nerada aj ja citavam nazor len jednej strany..mozno oni na nas vidia chyby.. ale troska aj varovanie, koho si pripustame do “ rodiny”..

Strana
z5
jeennyv
30. dec 2015

@nadezdah neviem o akej zlatej retiazke vravia baby, ale ja by si najprv vycistila vzduch cize poriesila vztahy a tie nestastne darceky a potom riesila nieco...ako som ti vravela, ze dohodnut sa a tak...ja nevidim dovod na take obdarovavanie a ocakavanie ak su vase vztahy jasne nastrbene...

cacianka
4. jan 2016

@natalym takmer som dala Páči sa mi to, ale platí to len a iba na 1. a 2.vetu a začiatok poslednej ...
@nadezdah - odstrihni sa od nich, aj keby si darovala hodinky s vodotryskom tak sa jednej hamižnej rodine a pubertálnemu decku nezavďačíš. rieš si len svoju rodinu a blízkych, a energiu venuj ľuďom ktorí za to a o to stoja.

kristina1jhdben
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5