icon

Kto je, resp. kto bol vaša najväčšia láska?

19. okt 2022
Strana
z2
winki13
19. okt 2022

Mam muža a s ním dve deti, milujem ho, ale moja fakt najvacsia láska je môj ex...prvý chalan a prvý vzťah.....10 rokov sme riesili vztah a tozchod a vztah a volný vztah.....až sme každý niekde inde, ale tie pocity čo som mala pri ňom mi už asi nikto nedá. Bola to chemia, ale bohuzial na trvalý vzťah sme boli mladý a sprostí

winki13
19. okt 2022

@dadka_bb starí....no zostarli rovnako ako aj mi.....ja u nich kvitujem, že aj napriek rokom a rozpadom sa zas dali dokopy a ide im to.

brembo
19. okt 2022

Suzuki TL1000R
Suzuki TL1000S

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
20. okt 2022
radacak
20. okt 2022

Môj manžel...bol môj úplne prvý ,vo všetkom ,milujem ho najviac ,a neviem si predstaviť niekoho iného po svojom boku🥰❤️sme spolu 14 rokov,7 ako manželia ♥️
A aj keď som nebola ja jeho prvá, verím že budem posledná 🤗
Niekde som čítala, že muž túži byť pravou láskou ženy a žena poslednou láskou muža ❤️🤗

denda007
20. okt 2022

@dadka_bb aj moja ale zatial iba platonicka😀

saxana000
20. okt 2022

Najvacsia laska bol byvaly pred muzom lebo som bola mlada sprosta a naivna vasniva impulzivna a nezrela.a tak mi to ostane v pamati donkonca zivota.ze to bolo take intenzivne a on ma strasne osral ale v tej dobe by som pre neho isla aj na kraj sveta.svojho muza milujem inou laskou pokojnou rozvaznou lebo som dospela uklidnena a teraz prevazia uz ine hodnoty.aky je manzel aky otec hoci nebola to laska na prvy pohlad ale lubim ho kazdy den viac a viac.

domca1408
20. okt 2022

no manžela zatiaľ nemám ale ked si to vezmem spätne tak najväčšia láska je môj ex spred 8 rokov...odvtedy boli aj iné vzťahy...dokonca s jedným sme sa bavili už aj o svadbe...ale skrátka tento ex je hlboko v mojom srdci....našťastie ho nestretávam často...ale ak sa stretneme a začujem jeho hlas, vidím úsmev tak je všetko nazad a neviem ani súvislú vetu zo seba dať...keby mi zajtra zavolali, že potrebuje obličku tak letím na testy či môžem byť darca...skrátka si neviem predstaviť tento svet bez neho aj ked spolu nie sme....dúfam, že sa nájde niekto nad neho ale zatiaľ veru nie...

minenkas
20. okt 2022

Ja

moonlight1210
20. okt 2022

Najvacsia laska neznamena vzdy, ze je to aj najlepsia volba.

Kolkokrat najvacsia laska znamena len najvacsiu zavislost na niekom, odpustanie a tolerovanie netolerovatelneho (“len aby ma neopustil/nevymenil”) a na konci trpke sklamanie (a to opustenie, ktoreho sa zena tak bala).

Ale ked to vyjde, a najvacsia laska sa sklbi s manzelstvom/trvalym partnerstvom, je to super.

U mna to vyslo. 🙂 Takze u mna mm. Tolko sa snazil, az sa nou stal. 🙂

autor
20. okt 2022

@radacak Ako to myslíš že si nebola prvá... Myslíš prvá manželka či...Meno napríklad toto vadilo u bývalého že som nebola v ničom prvá jedine v zaváraní spoločnom ináč v ničom a tak strašne mi to vadilo že som ho musela opustiť...Mal 22 ročný vzťah takže asi aj preto

elam1234
23. okt 2022

Môj bývalý , lenže sme sa stretli príliš neskoro.

domca1408
24. okt 2022

@elam1234 prečo neskoro? je už ženatý a ty vydatá či?

Strana
z2