icon

Kto má pravdu: svokra alebo nevesta?

6. okt 2025

Žienky rada si prečítam vaše názory.Chcem iba vedieť či som divná ja alebo moja nevesta.Já som bola tak zvyknutá pri deťoch,že keď sa už ochladilo letné veci išli dozadu a zimné a teplejšie dopredu,na jar zas opačne.Moja nevesta dáva deťom v zime členkové ponožky,vnučke silonové šaty a o tom že tielka nikdy nenosili ani nehovorím.Raz bola vnučka prechladnutá my tam prídeme a ona silinové šaty bez rukávov bol január v dome sa kúrili.Tak som sa nahnevala a povedala som že by som nevestu do ri...nakopala ako tie deti oblieka.Vy by ste sa nato urazili?Urazila sa a nekomunikuje so mnou.

Strana
z5
doriiis
6. okt 2025

Si divná ty. Nechaj mladých žiť.Ja by som sa neurazila.Ale by som ti povedala také,že by si sa na 100% urazila ty.😄

anonym_467e57
6. okt 2025

Necudujem sa jej ze sa urazila. Su to jej deti a po dalsie ked sa aj v dome kurilo, nevidim problem ...

katkaseiner
6. okt 2025

Akoze tiez sa necudujem ze s tebou nekomunikuje ked sa takto vyjadris...
Skus ubrat, niekedy je menej viac.
To, ako bude mat ulozenu skrinu, je snad jej vec....
Co sa tyka oblecenia... Stalo sa mi ze neschovala som po zime snehule a dcera isla v aprili von na prechadzku v 25 stupnoch v snehulach... co ty vies ci to nebolo rovnako aj so satami a silonkami? Dieta si ich v skrini naslo a oblieklo... co tam potom ze je januar a kuri sa? Fakt v tom nevidim ziadny problem

minenkaa
6. okt 2025

@anonym_autor ach tie tielka

biba_18
6. okt 2025

no ... a máme tu svokru ako z predchádzajúcej diskusie 😂

anonym_e3e70c
6. okt 2025

Musíš byť doma s jej chorým dieťaťom ty? Či kvôli čomu ťa to tak sakra štve?

bomba36
6. okt 2025

Nekŕmte trolla 🤦

laskonkaa1
6. okt 2025

Keby mi niekto povie, že ma nakope do riti, pomyslím si niečo o jeho inteligencii a preruším alebo obmedzím kontakt. Rešpekt voči žene tvojho syna, matke tvojich vnúčat ti nič nehovorí?

jennky13
6. okt 2025

moja zlata, tvojou uloha vo vychove uz skoncila. Tebe by malo byt uplne jedno ako ma tvoja nevesta upratanu skrinu a ako oblieka deti. Tak skus riest to co babkam prislucha-, pomoct ked ta poprosia, povbud, ke to potrebuju.....a hlavne zi si svoj zivot a nie ich .

mysicka36
6. okt 2025

A moje deti chodili zásadne bosé po byte aj v zime. Tvoje naobliekané deti nikdy neprechladli? Ja totiž nemám rada ak je dieťa naobliekané a upotí sa pri hre.

ivik4
6. okt 2025

Ak si realna tak sa nestaraj. Ty si si svoje deti vychovala a tvoj nazor ju nezaujima.Jej deti, jej problemy

anonym_3ea724
6. okt 2025

Staráš sa do vecí, do ktorých ťa nič nie je. Ako má usporiadanú skriňu je čisto jej vec. Letné veci nie je potrebné odkladať, stačí k nim pridať v zime ďalšiu vrstvu. Tielka sú už dávno nepotrebné, všade sa kúri. Prechladnuté dieťa vo vykúrenej miestnosti nemusí byť naobliekané ako cibuľa, Neveste sa vôbec nečudujem, že sa urazila. Ja som tolerantná, tak by som to vzala jedným uchom dnu a druhým von, neurazila by som, ale robila by som si po svojom.

danica2711
6. okt 2025

milá svokra, ty si si už svoje deti vychovala. Toto nie sú tvoje deti, len vnúčatá, nemáš právo rozhodovať. Poslala by som ťa tam, kam si ty chcela nevestu nakopať

jana_eyre_2
6. okt 2025

Toto sú také evidentne vymyslené témy, že fakt nerozumiem či je taký problém vymyslieť uveritelnejsiu verziu.. alebo len takéto extrémne blbosti dokážu rozhadat ženy natoľko aby reklama ficala?

Každá svokra svoje deti už vychovala, nevesta zase vychováva tie svoje..

galganka
6. okt 2025

Slovník máš jak pravá svokra z vtipov. Gratulujem. Ty siich zjavne zaslúžiš každý jeden.

januska12323
6. okt 2025

Zavri sa do tej skrine a ostaň tam do jari.

sticker
anonym_0dad43
6. okt 2025
anonym_c8e8e7
6. okt 2025

@anonym_autor a čo, že nenosia tielka? Toto tiež moja svokra horekovala, že deti nenosia tielka 😱 v živote som tielka nenosila ani ako dieťa, ani pančuchy pod nohavice. Nemôžem za to, že svokra ide zamrznúť aj keď je vonku cez 30°C. To je jej problém, nie môj. Ale teda, že by si nevestu kopla do niekam? To čo je za vyjadrenie? Aby nekopla nevesta niekam teba a už Ťa obliekanie vnúčat nebude trápiť vôbec.

evcagabi
6. okt 2025

Staraj sa do seba

autor
6. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor ach tie tielka

@minenkaa náhodou druhá nevesta tielko malému dáva,už teraz nosí a to je u mňa starostlivá mama

marhulka13
6. okt 2025

Ach, tieto vymyslene témy na rozprudenie vášní

majamat
6. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa náhodou druhá nevesta tielko malému dáva,už teraz nosí a to je u mňa starostlivá mama

@anonym_autor dcere som tielka sice davala,a le v zasade ani netusim, na aky ucel sluzia je to dalsia vrstva oblecenia, ktoru moze ahraidt aj tricko. nevidim v tielkach nijaky extra vyznam.
nehvoriac o tom, ze akekolvek tricka, ci tielka som dcere kupovala, bud boli kratke, alebo ked som kupila dlhsie, tka vôemi siroke. uplne nanic to bolo.

biba_18
6. okt 2025

@marhulka13 po poslednej odpovedi áno, jedna a tá istá tu vypisuje ...

zuzana76
6. okt 2025

@anonym_autor silonove saty su hrozne na pokozku, polyester, ok, obliekanie mozno nie uplne ok, ale ty nemozes s tym nic. Su to jej deti a ano, urazila by som sa, keby sa svokra rozpravala takym stylom. Otrasne spravanie mas.

anonym_3ea724
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Starostlivosť mamy sa nehodnotí podľa tielka, to hádam ako matka minimálne dvoch detí vieš. Tielko a neprimerané obliekanie deťom viac škodí ako prospieva. Nie je nič horšie ako spotené prehriate dieťa, to je najlepšia cesta k prechladnutiu. O budovaní imunity ani nehovorím.

zuzana76
6. okt 2025

a ukladanie veci v skrini nekomentujem, mozes jej poradit, ukazat, ale ked na to "nema bunky", tak to tak robit nebude ani ked sa na trvalu ondulaciu postavis.

anonym_4e8a0c
6. okt 2025

pravdu máš ty.
nevestu máš hotové čudo. deti treba obliekať aspoň troška podľa počasia.

tetapetra
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor moje dieťa nemalo na sebe nikdy tielko 🤔

bashka80
6. okt 2025

Nejde o to, kto má pravdu, ale o to, že pcháš svoj nos do vecí, do ktorých ťa nič nie je. Keby ku mne prišiel niekto na návštevu a ešte by si ma mňa ústa drzo otváral, tak by som s ním vyrazila dvere. Chceš sa neveste starať do výchovy, pritom je očividné, že ty sama si bohvieakú výchovu od rodičov nedostala. Tak na základe čoho chces rozdávať rozumy, keď sa ani nevieš normálne správať, keď k niekomu prídeš do domu?

ddaassuullaa
6. okt 2025
Strana
z5