icon

Kto má pravdu: svokra alebo nevesta?

6. okt 2025

Žienky rada si prečítam vaše názory.Chcem iba vedieť či som divná ja alebo moja nevesta.Já som bola tak zvyknutá pri deťoch,že keď sa už ochladilo letné veci išli dozadu a zimné a teplejšie dopredu,na jar zas opačne.Moja nevesta dáva deťom v zime členkové ponožky,vnučke silonové šaty a o tom že tielka nikdy nenosili ani nehovorím.Raz bola vnučka prechladnutá my tam prídeme a ona silinové šaty bez rukávov bol január v dome sa kúrili.Tak som sa nahnevala a povedala som že by som nevestu do ri...nakopala ako tie deti oblieka.Vy by ste sa nato urazili?Urazila sa a nekomunikuje so mnou.

autor
6. okt 2025
@anonym_4e8a0c

pravdu máš ty.
nevestu máš hotové čudo. deti treba obliekať aspoň troška podľa počasia.

@anonym_4e8a0c Čudo to presne vystihuje moju nevestu

dskjhfdlkdjhl
6. okt 2025

@anonym_autor Mala si nevestu prehnut cez koleno a po holej nacapat😀 A na buduce vymysli nejaku lepsiu temu, toto je pomerne trapne, nemyslis?

mandzula
6. okt 2025

Dufam, ze ty mas "puncosky" aj kombinetku.

anonym_fb8929
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_4e8a0c Čudo to presne vystihuje moju nevestu

@anonym_autor skor to vystihuje teba, aka si primitivna

zuzap33
6. okt 2025
@tetapetra

@anonym_autor moje dieťa nemalo na sebe nikdy tielko 🤔

@tetapetra ani moje nikdy nenosili tielka 🤣

zuzinka888
6. okt 2025

Ano, urazila. Ty nemas ziadne pravo ani lwn komentovat co maju tvoje vnucata oblwcene. Ani ja nedavam tielka ani ciapku, a nosia kotnikove ponozky a to byvam na Orave. Takze ja bt som ta ppslala do pu*e. A bolo by mi fuk ci si sa urazila.

anonym_c5908b
6. okt 2025

@anonym_autor to nakopanie do riti si si mohla fakt odpustiť.
Inak čakám vlnu hejtov, ze nestaraj sa a pod. Tak sa fakt nestaraj. A ked sa náhodou bude sťažovať, tak jej povedz, že čo čaká, keď ma dieta polonahe.

lindayaaa
6. okt 2025

@anonym_autor co sa do nich staras? Raz to povedat normalne je ok. Ale nie ze taku nevestu by do riti nakopala. By som ti fliasla jednu

katkaseiner
6. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa náhodou druhá nevesta tielko malému dáva,už teraz nosí a to je u mňa starostlivá mama

@anonym_autor z duse som nenavidela tielka pod veci... zato ani svoje deti nenutim... ale co uz, v tvojich ociach som za toto zla mama

betulinka1
6. okt 2025

@anonym_autor co ked sa mala akurat hrala na princeznú alebo sa hádzala o zem a nevesta nemala silu s nou bojovať, tak jej ich dala. Moj maly od mala miloval kostýmové hry, mali sme ich asi 20. Jasne, ze sem tam behal v tom aj v zime. Ved na to kurim. Plus deti stale pobehujú. Im nie je tak zima ako nam. Cize tvoja reakcia nebola primeraná. Mala si chytit male ruky a podla toho by si vedela, ze ci je studena alebo tepla. Nie hned do nevesty. Tvoja reakcia nebola spravna. Neveste zavolaj, ospravedln sa a povedz jej, ze si mala iba strach aby nebola mala chora. Preto si tak blbo reagovala. Okrem toho pred detmi na ich matku si nechaj taketo poznamky pre seba.

minenkaa
6. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa náhodou druhá nevesta tielko malému dáva,už teraz nosí a to je u mňa starostlivá mama

@anonym_autor samozrejme ,tielko určuje kvalitu matky

anonym_7ae504
6. okt 2025

Aj moja ex.svokra si myslela, že má patent na výchovu. Nepáčilo sa jej nič, ani meno, ktoré sme vybrali. Kritizovala ma za všetko, aj za to, že som 4-mesačnej nechcela dať z kapustnice a čučoriedok. Až som jej raz povedala, že mala možnosť realizovať svoje predstavy o výchove pri svojich dvoch deťoch. Moje dieťa si vychovám podľa mojich predstáv. Tiež sa urazila, a to som ju ani do riti neposlala, ako ty svoju nevestu. Trochu rešpektu voči nám by vám nezaškodilo.

viestta
6. okt 2025

@anonym_autor
Ty si presne ten typ svokry, ktoru by bolo treba den po svadbe syna humanne utratit, a to netvrdim, ze treba tak spravit s kazdou svokrou

lauruska_sumienka
6. okt 2025

vobec sa necudujem, ze takto sa zachovala. miesas sa do jej domacnosti, starostlivosti a vychovy a to neznesie ziadna zena. ty si pre nu cudzi clovek, co ju buzeruje a napada jej system v jej domacnosti. ty si babka, ty mozes vnucata rozmaznavat a nie buzerovat a nadavat ich mame, aj ked mas svoj vek. Je to jej rodina, jej domacnost, a ty si tam navsteva, aj ked tam zije tvoj syn. nevyziadane rady? o tie tiez nema nikto zaujem.

Mozes byt rada, ze ona sa len urazila, ale za take reci by ta ina rovno vyhodila z jej domu.

Ze ty mas nejaky zvyk ukladania oblecenia, to este neznamena ze teraz to tak ma robit kazdy. kazdy si z domu nosi to svoje, ktore povazuje za spravne. Trochu respektu by nezaskodilo.
mam kamaratku co jej dcerka tiez chcela nosit princeznovske saty aj v -15. jej bolo jedno ze vonku mrzne ona CHCE TAKE SATY a kamoska sa mohla aj pokrajat, nepohla s nou.

to co budu mat jej deti oblecene je jej starost, jej zodpovednost. tvoj problem by to bol vtedy, ak by od teba chcela aby si ty bola doma s tymi chorymi detmi.

ddaassuullaa
6. okt 2025

Ja by som sa neurazila, ale ty by si uz nikdy nemala sancu chovat sa u mna ako .....🤣

memma
6. okt 2025

@anonym_autor moje deti nenosia tielka ani pancusky v zime. Teraz sú už v puberte, ale nenosili ani ked boli male..Pancusky nosili v zime iba k satam. Sú zdravšie ako deti mojej svagriny, ktoré nosia tielka často aj lete

anonym_b0e26f
6. okt 2025

A potom taketo svokry vyplakavaju, ze malo vidia svoje vnucatka.
Ak je toto pravdiva tema, tak mila svokra o par rokov budes zakladat temu nie o tielku, ale o tom, ze preco mam taku smolu, ze ma moje vnucatka ani nepoznaju.

anonym_54ca5c
6. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor samozrejme ,tielko určuje kvalitu matky

@minenkaa fakt? Do kelu, to som nevedela, teraz čo, keď tielko ani doma nemáme? Ale ani chorí nebývame, dokonca dieťa ani v škôlke nebývalo choré a bez tielka 😀

anonym_54ca5c
6. okt 2025
@bomba36

Nekŕmte trolla 🤦

@bomba36 nás to baví

aurora33
6. okt 2025

@anonym_autor a tvoj synacik nevie dať svojim deťom tielko? Či on ani nevie kde ho má v skrini pohľadať,?

minenkaa
6. okt 2025
@anonym_54ca5c

@minenkaa fakt? Do kelu, to som nevedela, teraz čo, keď tielko ani doma nemáme? Ale ani chorí nebývame, dokonca dieťa ani v škôlke nebývalo choré a bez tielka 😀

@anonym_54ca5c no musíš riesit s autorkou ako to je

anonym_e16b8c
6. okt 2025

Presne takéto p****y hovorila svokra aj mne 😀 odkedy som jej vysvetlila kde mám jej názor tak pochopila.. takže nemusí to byt troll, takýto chorí ľudia naozaj existujú 😀

tiezjedna
6. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor ach tie tielka

@minenkaa tak. Kto nenosí povinne tielko, akoby nežil😖
@anonym_autor mne príde, že ty si potrebovala mať nohy v teple a obklad na čele... Vyjadruješ sa ako buran, navyše k veciam, ktoré sa ťa netýkajú, a ešte nechápeš, že sa urazila??? Asi iba z úcty k manželovi ťa tiež neposlala do riti...

anonym_54ca5c
6. okt 2025
@tiezjedna

@minenkaa tak. Kto nenosí povinne tielko, akoby nežil😖
@anonym_autor mne príde, že ty si potrebovala mať nohy v teple a obklad na čele... Vyjadruješ sa ako buran, navyše k veciam, ktoré sa ťa netýkajú, a ešte nechápeš, že sa urazila??? Asi iba z úcty k manželovi ťa tiež neposlala do riti...

@minenkaa že by som zbehla kúpiť?
@tiezjedna kto nenosí tielka, akoby nežil 😂 skoro som si cvrkla

autor
6. okt 2025
@lauruska_sumienka

vobec sa necudujem, ze takto sa zachovala. miesas sa do jej domacnosti, starostlivosti a vychovy a to neznesie ziadna zena. ty si pre nu cudzi clovek, co ju buzeruje a napada jej system v jej domacnosti. ty si babka, ty mozes vnucata rozmaznavat a nie buzerovat a nadavat ich mame, aj ked mas svoj vek. Je to jej rodina, jej domacnost, a ty si tam navsteva, aj ked tam zije tvoj syn. nevyziadane rady? o tie tiez nema nikto zaujem.

Mozes byt rada, ze ona sa len urazila, ale za take reci by ta ina rovno vyhodila z jej domu.

Ze ty mas nejaky zvyk ukladania oblecenia, to este neznamena ze teraz to tak ma robit kazdy. kazdy si z domu nosi to svoje, ktore povazuje za spravne. Trochu respektu by nezaskodilo.
mam kamaratku co jej dcerka tiez chcela nosit princeznovske saty aj v -15. jej bolo jedno ze vonku mrzne ona CHCE TAKE SATY a kamoska sa mohla aj pokrajat, nepohla s nou.

to co budu mat jej deti oblecene je jej starost, jej zodpovednost. tvoj problem by to bol vtedy, ak by od teba chcela aby si ty bola doma s tymi chorymi detmi.

@lauruska_sumienka a pozor ten dom nieje jej je to aj dom mojho syna takže vyhadzovanie nehrozí to by som sa nato pozrela

magduska2
6. okt 2025

vysnívaná svokra ❤️🥰🥰❤️
🤣🤣🤣🤣

nikaeli
6. okt 2025

V našej rodine nosím tielko iba ja a moja mamka. Manžel, deti, brat, ocko ani v mrazoch. A pančušky tiež nie. Mamka silonky, ja legíny pod nohavice. Deti nie, lebo ich 'kušú'. Radšej vezmú podšité nohavice.

Ešte že aspoň doma kúria, keď už tie chúdence neoblečú.....

anonym_c53a25
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Mám tri deti a ani jedno nenosilo tielko. Jarné a jesenné bundy nenosia iba mikiny. Nechaj nevestu nech si deti oblieka ako chce.

tetapetra
6. okt 2025
@anonym_autor

@lauruska_sumienka a pozor ten dom nieje jej je to aj dom mojho syna takže vyhadzovanie nehrozí to by som sa nato pozrela

@anonym_autor nikto nepíše o dome, ale o domácnosti. Takže pozor aj ty.

anonym_54ca5c
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keď čítam tie tvoje riadky, ešte viac si vážim moju zlatú svokru a viem, že nikdy nechcem byť takou svokrou, ako si ty