Kto má ustúpiť prvý?
Žienky, prosím si názor. Sme s priateľom spolu len krátko. Je odo mňa starší o 8 rokov. Ide o to, že on je trochu konzervatívnejsi, bez jeho súhlasu som dala na soc.siet jeho súkromné fotky, ktoré boli určené len pre mňa. Samozrejme, že bol album zabezpečený, súkromný, viditeľný len pre mňa a neho, čiže nik iný ich nemal šancu ani len vidieť. Bolo to len preto, že som mala plnú pamäť v mobile a tak som ich prvoplanovo uložila tam, miesto PC, prišlo mi to rýchlejšie. Krátko na to mi písal, čo robia jeho fotky na soc.sieti, že on by si nič také nedovolil a napriek môjmu vysvetleniu napísal, že soc.sietam neveri a každý lepší programátor sa k nim v pohode dostane ak chce. Ok, tak som hneď album zmazala, aj mu to napísala, ale bol dosť naštvany, tak som sa naštvala aj ja, že z toho robi takú vedu, ospravedlnila som sa, a viac dom neodpísala. To bolo včera večer. Napísal mi potom, ze ma ľúbi. Na to som nereagovala a v noci došla sprava iba "dobrú nocku prajem". Trucovala som. Takže som neodpísala. Lenže odvtedy mlčí aj on. Je síce mimo nášho mesta, je rozvedený a šiel k svojim rodičom na víkend, aj za dcérkou, takže viem ze sa jej venuje celý víkend a užíva si chvíle s nou, keďže je s ňou menej a miluje ju nadovšetko. Ale tak čakala som, že sa ozve... A on nič. Ja som nahnevaná... Za iných okolností by som sa ozvala prvá, áno urobila som chybu. Ale ja som sa ospravedlnila, a on tiež mohol reagovať inak a nie sa hneď naštvať a on sa mi za hlúpe poznámky keď sa naštval neospravedlnil. Tiež by mohol... Takže teraz mlčíme obaja. Štve ma to, cely deň čumím na mobil. Chyba mi a ľúbim ho. Ale proste nie som schopná urobiť prvý krok, mam pocit, že by mal on, keďže tak reagovať vôbec hneď nemusel a mohol sa tiež ospravedlniť... Zajtra večer sa vráti, mali sme sa vidieť.. Ale takto :/ co si myslite vy, kto má urobiť teraz prvý krok?
Strasne si nanom zavisla....toto nedopadne dobre. Nie si vyzreta na vztah alebo ho tak velmi chces- viac ako on Teba....neviem, nieco mi tam nesedi
toto vyzera na vymysel baby. Poodle linkov co davate sa bracek narodil v 2013 a v 2015 mal dva mesiace....hmmmm
sorry beriem spat, zle som to pozrela 🙂 🙂
@katarinnak ono je to v konecnom dolsedku jedno, podla mna dospela zena, ktora si presla rozvodom, rozchodom sa takto v cerstvom, novom vztahu nechova, nebezi na konika hladat rady a takym stylom, zeby sa to dalo prirovnat 15.rocnej, co jej este stoji hrebienok hore a nevie co je zivot, svet jej lezi pri nohach a chlapi skacu ako sa trucuje....a este to aj hodit na verejne forum...no na dospelu zenu, matku po rozchode mi to nesedi, ale kazdy sme iny, hlavne, ze su pokope, vsetky infosky sa priebezne nahadzuju na verejnu stranku, dotcny priatel by sa veeelmi tesil....Mna by teda aj v zatemneni mysle nenapdlo pomaly kopirovat ich smskovanie atd....Ale tak mozno je osamotena, nema kamosky, decka su u otca a priatel za horami a este ani to trucovanie nepomohlo
@henikav fotka torty? nepochválila si sa nou niekde na MK, že by si ju niekto stiahol proste? Niekto z tvojich priatelov. Či to si ju mala uzamknutú v albume a nikto ju nikdy nevidel? Stačilo ju nachvílku sprístupniť čo i len priatelom a už ju mohol niekto proste stiahnut, nemusel sa ti hned nabúrať do profilu. Skôr by ma zaujímalo, ako si zistila, že niekto stiahol celú tvoju komunikáciu. To ti potom niekto oznámil?
Vôbec mi nejde o to ťa tu z niečoho podozrievať, proste mi to príde nedôveryhodné, čo tvrdíš. Neriešim vôbec tvoj vek, 🙂
@henikav kontakty? Bud si otvorila nejaký mail, čo si nemala, alebo si si nainštovala aplikáciu, čo ti to urobila. To nie je nabúranie v tom slova zmysle, že sa ti niekto nabúra a číta si tvoje emaily. To zas nie je také jednoduché, pokial človek sám neurobí zásadné chyby. Áno, dá sa zistiť aj heslo do konta, ale ked dá niekto heslo 1234, tak nech sa ani nečuduje 🙂 Tým som nemyslela teba, u teba šlo podla mna vírus cez mail, ktorý si prijala. K fotkám sa ti to dostať nemohlo, iba ak si ich mala pre priatelov, alebo verejné. Ak iba pre seba, tak to nie je také jednoduché.
@radkanika nebudem sa vraciat na zaitok tejto temy, lebo tvoj povodny problem je vyrieseny, ale napadlo mi pri citani tejto diskusie niekolko myslienok a otazok...
prva vec, tvoj priatel ma s tym internetom pravdu, napr facebook nevymazava so svojich serverov nic - cize ak tam raz das fotku, zmezes ju a mas dobry pocit ze ju nik neuvidi, tak na serveroch stale je jej kopia. to iste plati o gmaily a inych googlovskych veciach, ked je niekto sikovny vytiahne si na zaklade tvojej emailovej adresy kludne aj z tohto fora (ak mas nick registrovany na dany email) detaily o tebe napr telefone cislo ak si ho aspon raz niekde napisala a tak. na jednej strane tebe to mozno nevadi, ale niekomu ano. to len k moznostiam dnesnej doby. pri tom mi napada otazka, priatel vie ze sem chodis? totiz si myslim, ze by nebol nadseny, ze ho tu rozoberas, najma ak vieme ake ma na tieto veci nazor. nabuduce asi ozaj radsej zavolaj kamoske. nie ze by ti ine zeny rady neporadili, su tu take ktore to stale myslia dobre, len skus popremyslat este raz ty nad jeho postojom. to ze nieco o vas vyzvonis jednej kamoske je pre vacsinu chlapov az az.
a moja druha otazka je, preco ste nesli do Tatier spolu? Teda za jeho rodinou... to mi len tak napadlo 🙂 nemusis odpovedat.

@radkanika no bud sa rychlo uvedom a zacni sa chovat ako dospela, alebo mu daj rovno pokoj. Nemala si co davat sukromne fotky na soc. siet. On ma pravo byt urazeny a nie ty. On ti napisal 2 sms, ktore si ty odignorovala lebo si urazena. Co cakas, ze sa ti dokedy bude tlacit do zadku. Chovanie 13 rocnej...