icon

Kto nemá rodičov?

tinkaronko0710
16. júl 2013

Kto nema rodicov? A nema ziadnu pomoc od nich?A je zavystli,len od chlapa?

Strana
z2
tinkaronko0710
autor
17. júl 2013

@terezka1947 no to verim. Mne chyba mama a to velmi,bol to clovek s velkym Č. A mama s velkym M.

tinkaronko0710
autor
17. júl 2013

@ivanka.7 ja nemam kopec kamaratok,ktore su na tom rovnako. Stretavam sa s par ludmi,to nehovorim,ze nemam kamaratky,mam ich vela,ale to hovorim o tom,ze sa stretavam s babami,ktore maju deti alebo dieta,tak ako ja,lebo uz s tymi babami,ktore nemaju deti,ci dieta si tak nemame co povedat,a hlavne nechcu chodit ku nam kvoli mojmu priatelovi,ktoreho moc nemaju radi. Ale mam dobrych ludi okolo seba. Som spokojna.🙂 Ale stale tam chyba,to nieco na co som bola zvyknuta a to bolo pohladenie, objatie a velky opora,ktoru ja nemam. ☹ takze to chyba. a velmi.

tinkaronko0710
autor
17. júl 2013

@ella555 presne tak isto. mam kamaratky,ktore poznam 30 rokov a mam kamaratky ktore poznam s materskej dvolenky a su uzasne. Ako keby sme sa poznali 100 rokov. ale predsa je tam to,ze nie kazdy ma rad pocuvat problemy inych ludi.

tinkaronko0710
autor
17. júl 2013

@masinka moja manzel sa musi venovat praci a nema cas chodit s nami von kocikovat deti. Vies niekdo nema taku moznost. Moj muz musi zarabat korunky na to,aby sme mohli byt doma 3 roky s detmi. Vies.

tinkaronko0710
autor
17. júl 2013

@digysa presne tak a maloktora kamaratka ti pomoze ked to potrebujes,lebo ti napise,alebo povie,ze vies nemam cas budem s muzom doma a atd... kamaratstva vymieraju a tie zeny su neni niektore normalne,lebo muz odide a potom zistia,ze nemaju kamaratky,ale hlavne,ze boli s muzmi doma nalepene na nich doma. Presne tak.

tinkaronko0710
autor
17. júl 2013

@ella555 presne tak.

tinkaronko0710
autor
17. júl 2013

@digysa nemas pravdu,dnes to uz tak nefunguje vzdy. Ja od kedy nemam mamu vidim veci trosku inak a vsimam si ludi viac akí su a ako sa spravaju. Kamaratky nepomozu vzdy,len ked sa im chce,alebo ked mozu,to je aj normalne,ale uz niesu take priatelstva ako boli kedysi. To nech nikdo nerozprava taketo hovadiny. zeny su falosne niektore a je mi s niektorych ludi naozaj zle.

digysa
17. júl 2013

@tinkaronko0710 hmmmmmmmmmmmmmm...podla seba sudim seba?

Strasne sa to cita.....Ty asi ozajstne kamaratky nemas......

Nazorny priklad kamaratstva:

Moj manzel a ja sme sami (bez oboch rodin). Po prvom synovi som mala dost vazny potrat...povezme tomu, skoro som neprezila....Na jednotku intenzivnej starostlivosti deti nepustia, manzel syna nemal kam dat a samu v nemocnici ma tiez nechcel nechat.......
Manzel zavolal kamaratom, ktori syna zobrali na 2 dni k sebe- dali najset, okupali, prezliekli, zaopatrili ako sa patri..... No nemat ich, tak mi syn zostane na ulici.

Kamaratka podobne:
Isli na svadbu a cela rodina bola v tom case mimo....nemali kam dat deti (svadba bola len pre dospelych). Deti priniesli na celu noc ku mne (2-och chlapcov) a problem bol vybaveny...

Ja ta chapem, ze mama je len jedna a rodina je nadovsetko. Ale co chces teraz robit? Mama je prec.....mama uz nepride.......zivot ide dalej........myslim, ze inu moznost ako dobrych priatelov nemas...

Ak ak si presvedcena, ze kazda zena falosna a zakerna a ze skutocne priatelstva uz nie su, tak ziadne priatelstvo takymto stylom nevybudujes....

mimka11111
17. júl 2013

@tinkaronko0710 ako čítam "moja", ty máš zjavne,ale asi iný problém,že???!!!! čo také premúdrelé píšem v mojom príspevku???!!!!! toto je verejné forum, a ja som napísala len svoj názor......nikde v ňom neodsudzujem tvoje konanie,ani nič podobné....tebe ale zjavne ide o niečo iné...ved si zariad svoj život ,ako ty uznáš za vhodné 😠 ...len tak mimochodom, aj človek, ktorý má vlastný byt,môže byť závislý na niekom inom, takže sklidni svoje hormony a láskavo sa tu do mňa nenavážaj! HOUK!

babulik10
18. júl 2013

Ja a zavidim tym ktore maju rodicou!!!! Lebo viem ze s nimi sa lahsie dycha!!! Ja som kolko krat vo velkej beznadeje sama uprostred nicoho!!!

tinkaronko0710
autor
23. júl 2013

@mimka11111 Ok pekny den prajem a dakujem za prispevok.

tinkaronko0710
autor
23. júl 2013

@babulik10 no poznam ten pocit.

tinkaronko0710
autor
2. aug 2013

@babulik10 no to velmi dobre poznam ten pocit. mam to podobne.

Strana
z2