Kto s tým žije?
Mile mamičky nemámicky pisem rychlo s chybami kym mi spia deticky. Prosim mate niekto v rodine človeka ja napriklad mojho oca, ktory cim je starai tym je horsi? Uzavrel sa do seba, nik ho nepotrebuje, stale nieco. Vyčíta, nevie sa rozpravat stale rype do niekoho,. Ale to ma fazy. Rza je dobre chodi týždeň za detmi hra sa s. Nimi... Potom zrazu hop a nikde nejde nepride uzavrie sa nerpzprava sa. Byvali sme i nasich n appschodi ale sme sa presthovali 5minut od nich mozu byt radi ze 5 minut od. Nich ved sme. Mohli byt 300km daleko.
Ze by to. Nevedel zniest, co zmenit co robit o munpomct. To je uz n apsychiatra... Nie
@bejkidielko a zenu ma? Teda tvoju mamu. Pokial nezije sam a takto sa sprava tak je to zvlastne. Keby byval sam, tak by bolo pochopitelne ze je depresivny, ale ak su dvaja, tak naozaj nerozumiem.
@bejkidielko áno máme to v rodine a najhoršie to je pre jeho manželku. Tiež nemá rád návštevy, ale pomáhať by mu mal každý. My tam chodíme, kvôli jeho žene, lebo ináč by bola úplne sama. On má svoj svet kde mu každý ubližuje a potom sa k ľuďom tak správa. Deti by najradšej vyhnal z domu, tak tie poodchadzali hneď ako sa dalo. Ak aj prídu, tak sa len sťažuje na toho kto tam nie je. Ak mu niekto povie pravdu priamo, chce ho dostať do hrobu. A čím je starší, tým je to horšie.
Susedkin otec je taký. Čím starší tým horšie. Neustále na všetko frfle, nič mu nie je dobré, nemá čo robiť, nič ho nebaví, neustále nahnevaný na celý svet a teda čo mi spomínala tak nebol taký. Až keď ostal doma na invalidnom dôchodku a že nemal čo celé dni robiť, tak sa to na neho asi zrútilo.
Nebere dake lieky ? Neurol alebo tak ?
Ja mám takého bratranca, keď má dobre dni je samá sranda. Milý spoločenský. No zo sekundy na sekundu mu prepne, naraz odíde a nerozpráva sa s nami týždeň kým ho to neprejde. Dlho trvalo kým sme si na to zvykli. Stále niesme s tým stotožnení ale už to tak neprezivame. Pripisujeme to tomu že je to blizenec s dvomi tvárami 🙄🤔
@mauduska dakujem ale. Neni v dôchodku ma 53
@brita7777 nie
@angel993 presne
@angel993 ano. Ano

Muzom zvykne “prepnut” ked idu do dochodku a nemaju svojho konicka. Cely zivot chodili do prace a teraz sa zrazu citia nepotrebni. Sedia pred televizorom, max skocia na pivo, kde tiez stretavaju takych muzov, co nevedia co so zivotom, alebo prestanu chodit medzi ludi. Vela z nich ochorie, lebo sa opustia. Pozorovali sme to na viacerych muzoch v okoli.