Kto sa už pohádal s mužom?
Ruku na srdce, prvý deň Vianoc. Kto sa už stuhol pohádať s mužom? 🤦🏻♀️🙋🏻♀️
PS vianočná nálada
My sme to stihli ešte včera, ale je to už také pravidlo 😂 ale aspoň mam svätý pokoj, nikto odo mňa nič nechce keď sa so mnou nebaví 😂
No my sme sa už nejako udobrili samozrejme že z hádky o šaláte od svokry bola nakoniec hádka o zmysle života od sovietskej okupácie až po vodu na Marse :D asi to už na mna doľahlo cele 😂😂😂😂 Vianoce no 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
@malinoismum my sme spolu 22 rokov a tiež si nepamätám, že by sme boli pohádaní 🙂 ja síce občas kričím, ale on je ticho, nechá ma kričať a o chvíľu sa už obaja rehoceme
@hruska91 nehádame sa, sme obaja flegmatici, ja by som môj šalát poslala svokre, že je lepší ako ten jej 😎 Ale včera ma pobavil, keď podotkol, že tento predvianočný čas je pre neho stresujúci 😍 a ja márne rozmýšľam prečo...
My sme sa dnes pochytili za to, že za všetko môže moja rodina. Moja rodina, ktorá vo všetkom pomáha, ale jeho je svätá. Aj to len pretože o nás nejaví záujem, muzovho brata sme videli naposledy pred 2 rokmi, a sestry jednu pred 7 a druhú pred 4.
Moj muz mà 100% talianske 🧬 Takze to sa neda obcas zaobist bez burlivej vymeny nazorou.
@goodidea a vedel si, že ten sex sa dá aj bez toho, aby ste sa predtým pohádali?
@hruska91 my sme sa 21. stihli, a poriadne. Ségra mi pripomenula že aj presne pred rokom sme sa tak, no vtedy sme sa nebavili do štedrého dňa. Tento rok sme sa pozvoľna začali už v utorok. Ale bolo toho už veľa na oboch i na neho ale hlavne na mňa. Dúfam že sa tak skoro nepovadime.
ja keď vás tu čítam, tak premýšľam, že som asi jedna z mála z Marsu.... A na čom sa vlastne hádate, resp. aká je príčina hádok? Ja tomu celkom nerozumiem 😀 Ja som sa na Vianoce nehádala nikdy s nikým a vlastne ani so mnou. Ako dieťa som to občas vídavala doma a povedala som si, že nikdy. A tak to aj ostalo. Veď pohoda, klídek, tabáček.... Idú vianoce, nie vojna, treba sa tešiť a odpočívať a nie sa drndoliť po byte s nervami, čo som ešte nestihla. Robota neutečie, nie je zajac 🙂
Zeny, na vsetky hadky je najlepsi sex, proste aj ked som predtym nemala pravdu, ked je sex, mozem mu potom aj po hlave skakat, je ako taka pokojna ovecka a vsetko co poviem, je svate
My sa ale zvykneme pohadat az po Novom roku, prazdniny, my doma, vonku vietor alebo pustna burka, ja chcem vypadnut niekam na dovcu, on nemoze, do toho pridu kramy.....no koneeeec. Toto je kazdy rok pravidelne
@hruska91 kazda by sa pohadala, ked si nachysta robot na mletie orechov a zisti, ze fitness muz zozral kilo vlasskych orechov z mrazaku a zena nema z coho piect 🤦😃
My sa hádame často o blbostiach a ako rýchlo sa nastveme, tak rýchlo zhasneme.. resp.ja môj muž je zväčša flegmatik a ja som zapalka.. ale teda už mesiac sme doma čo najprv deti karantény, potom kovid, jeden, druhý a takú ponorku som ešte pri ňom za 17r nezažila.. 😅 takže predpokladám že zajtra sa tiež pohadame.. ale keďže sa nehadame vážne, ale len tak light, nebojím sa toho že by sme mali tichu domácnosť.. takých vážnych hadok za život s ním viem spočítať na prstoch..
S muzom som sa sice nepohadala, ale mame novy priznak - zacali sme pri baleni darcekov asi hovorit inym jazykom alebo co. Kazdy vravime to iste, ale nechapeme sa 🙈
Vcera som nahucala na deti, ale uz fakt ma dozrali, tesne pred spovedou. No, este ze nie po nej...😅. Aj to sa pocita?
My sme pohadani už druhý týždeň, nebyvame spolu ale od 25.som mala byť unho a on si to posral tým, že v týchto časoch si kľudne na týždňovke vysedava s kolegom, ktorý mal pred dvoma týždňami doma pozitívne decko,ale jemu údajne nič nie je.myslim, že mám dosť dobrý dôvod byť nasrana

@hruska91 my sme sa pohádali včera, ale aj sme sa udobrili, tak hádam to vydrží aspoň do Silvestra 😜