icon

Kto sa už pohádal s mužom?

hruska91
23. dec 2021

Ruku na srdce, prvý deň Vianoc. Kto sa už stuhol pohádať s mužom? 🤦🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
PS vianočná nálada

Strana
z3
panelacikova
23. dec 2021

@hruska91 kde máš prvý deň Vianoc??

mirkaveron
23. dec 2021

Ja ale on si to ešte nevšimol 🤣🤣

tenerifka
23. dec 2021

Oficialne az zajtra tu zacnu pribudat statusy.....

viestta
Odpoveď bola odstránená
tenerifka
23. dec 2021

Moj muz zajtra pracuje az do 17,00, nebude cas, ale ved aj sobota je deñ....

lesana25
23. dec 2021

On ti stuhol a ty sa s ním hádaš?

ivik4
23. dec 2021

My vynimocne vcera ,brutal 🤭🤭 takto pred Vianocami sme nikdy pohadany este neboli 🤭
A zajtra pride z prace az po 20tej 😃😃😃😃😃

marca12
23. dec 2021

@hruska91 neviem,ci sa to da pokladat za hadku,ale rano som mala 5 minutovy monolog 🤣 nejako som nemala chut na vianocne prace,ale zajtra chcem mat lehato pri rozpravkach,tak som chcela vsetko stihnut dnes a z toho som bola nervozna

nominativ
23. dec 2021

@marca12 ja to isté a ešte aj som. :D

mamamasama
23. dec 2021

my uz vcera, ale brutal 😂😂😂

fadama
23. dec 2021

prečo sa hádať? veď sú to sviatky pokoja...

koniarova
23. dec 2021

@fadama lebo za všetko môžu muži. 😁😁😁😁😁😁😁

kallanchoe
23. dec 2021

JA🤣🤣🤣 a to ešte len zajtra Vianoce....

petamich
23. dec 2021

@hruska91 my uz aj 3x 🙈

chelsey987
23. dec 2021

My včera. Odvtedy som pri rodičoch. Dnes a zajtra má nočnú, tak uvidíme či príde 25ho a sa ospravedlní.

miadi
23. dec 2021

My sme sa praveze vcera udobrili a Snad vydrzi vsetko ok do polky januara. Teraz si vyspevuje a je happy. 😇

marzuz89
23. dec 2021

@hruska91 my sa nehadame ani vo vsedne dni, ani vo sviatocne 🙈

birika
23. dec 2021

@koniarova kdežeee, za všetko "môžem ja"...u nás je to tak 🙂 pohádať sme sa nestihli, ale dobehneme 🙂

ivik4
23. dec 2021

@birika ja mozem hadam aj za hadku susedov 🤭🤭🤭

anicka182
23. dec 2021

@birika aj u nas je to tak, niekedy mam pocit ze mozem aj za globálne otepľovanie 🤦‍♀️

tom_i
23. dec 2021

Jaj baby uvarte si víno jak my a pohoda. Šalát sme už urobili tak logame 😁 počúvame hudbu nie vianočnu a trepeme. Ujedame pernicky a linecké s nestuhnutou polevou a pohoda. Šak o tom sú Vianoce či? PS okná umyté nemám a jediná výzdoba je stromček.

20erika07
23. dec 2021

Ja som teraz dosla z roboty a muz odisiel na nocnu 👌😊 zajtra bude spat po nocnej a vecer ideme obaja do nocnej ,niet sa kedy pohadat nastastie 😊 ale minuly rok som sa ja s nim 23.12 zvadila tak ze az, dokazil mi cele Vianoce, lebo mu prisli 23 ho kamosi a griloval von s nimi a dozral sa a este sa cudoval co spravil zle 🤦‍♀️

goodidea
23. dec 2021

Ja som sa so ženou povadil ráno a na obed sme sa udobrili a skončí to sexem

sticker
hruska91
autor
23. dec 2021

My sme sa pohádali lebo celý deň sa starám o deti klasika a varím veci len kvôli nemu robim šalát dohodli sme sa že ho urobíme teda spolu pre príde a vypijeme vínko, no išiel k svokre odniesť darcek atd a došiel s 3kg šalátu od svokry že mi posiela že ina robí lepsi……a ja tu s rozrobený šalátom stojím jak…………..

malinoismum
23. dec 2021

Je veľmi málo ľudí, ktorí mi to veria – Sú to tí, ktorí ho poznajú – ale my sme sa spolu ešte nikdy nepohádali.
Klop klop klop…. 😊🥰
– Keď vidí, že som vstala hore riťou, len sa pousmeje, robí si zo mňa srandu – ja si uvedomím, aká som hlúpa a a a život ide ďalej🙂

babajaga
23. dec 2021

my sa uz nehadame,nemame energie nazvys,uz sme starsi...tak kazdy si vedie monolog,mavne rukou a robi si dalej po svojom 😀

tom_i
23. dec 2021

@malinoismum to mne vždy hovorila kolegyňa keď vyfucis dáme si kávu

malinoismum
23. dec 2021

@tom_i však mala pravdu ;) mne hovorí zas že “keď mi prasa začne dýchať mám mu prísť dať pusu “ 😅😅😅😅😅😅😅🦦👍🏼

alanko20
23. dec 2021

@babajaga my sme este mladi, a asi to mame podobne, ale ja keď je zle, som ticho 😅

lenka2710
23. dec 2021

@hruska91 joj, toto ma moja kamoška aj niekoľko krát do mesiaca! Ráno dá spýta muža, čo ma variť, tak jej povie a vôbec že nejaké jednoduché jedla, tak ona pol dna pri plotni a večer príde chlap najedeny, že on "papal" u mamy! Keď sa to stalo párkrát, tak sa vykaslala a nevarila a vtedy just prišiel hladný a zas nadával že kereho svateho robila celý deň, keď nebola schopná ani navariť 🤷‍♀️🤦‍♀️

Strana
z3