Kto sa už pohádal s mužom?
Ruku na srdce, prvý deň Vianoc. Kto sa už stuhol pohádať s mužom? 🤦🏻♀️🙋🏻♀️
PS vianočná nálada
My vynimocne vcera ,brutal 🤭🤭 takto pred Vianocami sme nikdy pohadany este neboli 🤭
A zajtra pride z prace az po 20tej 😃😃😃😃😃
My včera. Odvtedy som pri rodičoch. Dnes a zajtra má nočnú, tak uvidíme či príde 25ho a sa ospravedlní.
My sme sa praveze vcera udobrili a Snad vydrzi vsetko ok do polky januara. Teraz si vyspevuje a je happy. 😇
Jaj baby uvarte si víno jak my a pohoda. Šalát sme už urobili tak logame 😁 počúvame hudbu nie vianočnu a trepeme. Ujedame pernicky a linecké s nestuhnutou polevou a pohoda. Šak o tom sú Vianoce či? PS okná umyté nemám a jediná výzdoba je stromček.
Ja som teraz dosla z roboty a muz odisiel na nocnu 👌😊 zajtra bude spat po nocnej a vecer ideme obaja do nocnej ,niet sa kedy pohadat nastastie 😊 ale minuly rok som sa ja s nim 23.12 zvadila tak ze az, dokazil mi cele Vianoce, lebo mu prisli 23 ho kamosi a griloval von s nimi a dozral sa a este sa cudoval co spravil zle 🤦♀️
My sme sa pohádali lebo celý deň sa starám o deti klasika a varím veci len kvôli nemu robim šalát dohodli sme sa že ho urobíme teda spolu pre príde a vypijeme vínko, no išiel k svokre odniesť darcek atd a došiel s 3kg šalátu od svokry že mi posiela že ina robí lepsi……a ja tu s rozrobený šalátom stojím jak…………..
Je veľmi málo ľudí, ktorí mi to veria – Sú to tí, ktorí ho poznajú – ale my sme sa spolu ešte nikdy nepohádali.
Klop klop klop…. 😊🥰
– Keď vidí, že som vstala hore riťou, len sa pousmeje, robí si zo mňa srandu – ja si uvedomím, aká som hlúpa a a a život ide ďalej🙂
my sa uz nehadame,nemame energie nazvys,uz sme starsi...tak kazdy si vedie monolog,mavne rukou a robi si dalej po svojom 😀
@tom_i však mala pravdu ;) mne hovorí zas že “keď mi prasa začne dýchať mám mu prísť dať pusu “ 😅😅😅😅😅😅😅🦦👍🏼
@hruska91 joj, toto ma moja kamoška aj niekoľko krát do mesiaca! Ráno dá spýta muža, čo ma variť, tak jej povie a vôbec že nejaké jednoduché jedla, tak ona pol dna pri plotni a večer príde chlap najedeny, že on "papal" u mamy! Keď sa to stalo párkrát, tak sa vykaslala a nevarila a vtedy just prišiel hladný a zas nadával že kereho svateho robila celý deň, keď nebola schopná ani navariť 🤷♀️🤦♀️

@hruska91 kde máš prvý deň Vianoc??