Ktorá z vás ostala tehotná z predejakulačnej tekutiny?
Seriózne ma zaujíma, že či je nejaká žena ktorá otehotnela takto... Rada by som relevantné odpovede ☺️ ďakujem!
Neviem prečo, je tu taka možnosť tak som to využila. :/)
nie je to frajerka toho genia co tu vcera vypisoval ako prehovoril tu svoju aby ju nechal bez kondomu 3x zlahka zasunut a ona mu robila "sceny" ze otehotnie?
😂 najprv sa pytas pod svojim nickom a potom anonymne...to ma ozaj hlboky vyznam
Baby prísaham, že nič som nepridavala nikdy tu.😀 Píšem to, keďže momentálne sa ma to dotklo a trosku som pranodina. Nebolo to chcene z mojej strany takže rada by som sa vyhla tehotenstvu.
Tak rozmýšľam a zaujímaju ma skúsenosti. Ak chcete rýpať kľudne môžte inde. 🙂 Ja o to nestojim. Názory sa rôzne rozchádzajú a ku gynekológicke idem teraz po sviatkoch až, takže preto sa pýtam tu. Inak by mi to nenapadlo
Ak nie si Ta super plodna tak nekojiš a v klude si mozes dat tu tabletku po .😊ale tie by sa nemali brat ako cukriky nikdy nevies co ti to narobi vedlajsie ucinky.
@stela01 zle som sa vyjadrila, v zmysle toho, že chalan šiel i proti tomu ze som chcela preto som sa pýtala a 3x to nebolo a sex to nebol keďže hneď som sa snažila skončiť to.
@miadi na tabletku nie sú moc financie preto som nechcela sex bez ochrany, ale to je už môj problém. No 😅
Ale ďakujem 🙂
Ja neviem co to stoji nemam skusenost no typujem ze potrat je drahsi, Tak uz len dufat ze nic nebude ked nie si super plodna sance su nizke,
@miadi mam neplodne. Mam aj zdravotný problém kde by som nemala vraj ľahko otehotnieť podľa dr, ale no snáď to nebude schválne naopak 🤦🏼♀️
@miadi nie nie som to ja 😁 ale nahodicka pekna
Preco by som to robilabtobje daka blbost nie
Inak mam chaos z toho opisu sex to nebol cize mu len kvaplo na teba z vonku ? To by mala byt minimalna sanca na teho.
My sme s mužom fungovali na prerušovanej viac než 10 rokov a dcéra, aj syn sa nám podarili na prvýkrát snaženia, takze nikdy som z predejakulatu neotehotnela
@stela01 iba bol 2x vo vnútri tak som sa nejak odsunula od neho... Je to divne takto opisovať ale sex si predstavujem inak no.
@23121974 nemyslím si. Vravím. Sú veci o ktorých ss verejne nerozpráva. A toto je tiež z jedna z tém. Tak ma to zaujíma. Nič viac.
ja teda nechapem ako to do teba moze niekto nechcene zasunut....mindy treba nastavit aby sa trafil takze si to v istom momente chcela a na dosledky si nemyslela...Ach tie hormony :D
pozri mas 20...do tej postele ci na zadne sedadlo si si vliezla sama...Snad si sa poucila ak je tvoj "priatel" sebecky debil uz s nim nikam nevlezes..Ci?
@kitycat prosím ťa, nerieš to čo som sa nepýtala. ;) jasné vieš čo úplne keď a niekym niekde. Neberiem že musí niečo byť. Ale vravím, ľahko sa odporúča a robí múdrou 😉 nevieš okolnosti tak mlć. Ďakujem
napis inym 20 rocnym slecam co sa stalo aby sa z tvojej chyby poucili. Si tu anonymne. Toto je diskusia a ja NECHAPEM ako sa tieto situacie mozu stat ked jedna strana nechce...to asi nebol nejaky dlhsie trvajusi vztah s chpavym muzom (a panicom)

To si nemusela anonymne . 👍🏻