Predejakulačná tekutina: Môžem z nej otehotnieť?
Dobrý večer, ešte pred tým ako mi budete nadávať som násť ročná a neskúsená, takže prosím normálne odpovede. Dnes sa mi stala taká vec že som bola s priateľom a som na ňom sedela a robila mu zle chápeme. (Dry humping) No potom keď som z neho zliezla tak mal na sebe fľak alebo skôr kvapky a my sme nevedelo či som to bola ja, on alebo pot. Tak ako sprostá som mu dala ruku do nohavíc a prešla po ňom, prišlo mi že bol suchý tak potom som skúsila seba a zasunula som prsty na tej istej ruke ako som jeho kontrolovala. Tu prichádza moja obava že to mohla byť predejakulačná tekutina a že som ju do seba dala. Mám 21.dc a mám nepravidelný cyklus, takže fakt neviem kedy mávam ovu a prišlo mi, že som ju ešte tento mesiac furt nemala. Žijem s otcom a sním to fakt nechcem riešiť, preto píšem tu, hrozne sa bojím. Môže niečo z toho byť? čítala som že predejakulačná tekutina väčšinou neobsahuje spermie, tak prosím o vašu radu. Veľmi ďakujem za každú odpoveď a prosím slušne.
.
Práveže obsahuje spermie. Tak si na ňom necítila vlhkosť, alebo to len nevieš? A záleží aj ako hlboko si si zasunula prsty do seba.
Práveže obsahuje spermie. Tak si na ňom necítila vlhkosť, alebo to len nevieš? A záleží aj ako hlboko si si zasunula prsty do seba.
@anonym_715d17 mne prišiel suchý a prsty som zasunula len tak z kraja ale furt zasunula
ta tekutina obsahuje spermie, ale ten prenos prstom myslim, ze tam je minimalne mnozstvo a neverim, ze by si z toho otehotnela naviac si uz po ovu, teda mala by si byt, cize sanca na tehotenstvo minimalna, ale do buducna ziadna prerusovana suloz, ziadne hratky nanecisto....
@anonym_autor ak su spermie borci, ano mozes ;)
@anonym_autor mila moja, ak sa vyznas v pojmoch, (Dry humping)
tak si vies vyguglit ze? PREDEJAKULAT
TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
to by si bola prva na svete,ktora otehotnela bez styku
Bud si troll alebo si este fakt zasran. Ak sa pytas realne taketo veci, tak ver mi, pockaj este s dry humpingom ci akym frasom 😀
@anonym_autor odpíšem ti normálne , ak si troll tak sa najedz.
Na 99,99% tehotná nebudeš. Mám za to že si sa nevyprstovala až k vaječníkom ale len si prešla vonkom rukou po vagíne lebo ak si si zasunula prsty dnu tak si fakt troll lebo a teraz fanfáry objavíme nový kontinent žena je vnútri vlhká 24h denne do konca jej života . Ale ak sa aj stalo a si mimo čo mi z písania neprídeš, tak tehotná nebudeš.
@anonym_autor odpíšem ti normálne , ak si troll tak sa najedz.
Na 99,99% tehotná nebudeš. Mám za to že si sa nevyprstovala až k vaječníkom ale len si prešla vonkom rukou po vagíne lebo ak si si zasunula prsty dnu tak si fakt troll lebo a teraz fanfáry objavíme nový kontinent žena je vnútri vlhká 24h denne do konca jej života . Ale ak sa aj stalo a si mimo čo mi z písania neprídeš, tak tehotná nebudeš.
@anonym_2d4ea1 No tak to by som si pozrel prstovanie k vaječnikom :D Schválne :D Asi si myslela k vajcovodom, ale aj to je dosť problém. Také prsty asi nemá nikto, že by nimi prešiel cez krčok :D
@anonym_2d4ea1 No tak to by som si pozrel prstovanie k vaječnikom :D Schválne :D Asi si myslela k vajcovodom, ale aj to je dosť problém. Také prsty asi nemá nikto, že by nimi prešiel cez krčok :D
@thirstymonk to bolo zveličenie pani. Nie realita. Som zdravotník naozaj viem kde čo je.
@thirstymonk to bolo zveličenie pani. Nie realita. Som zdravotník naozaj viem kde čo je.
@anonym_2d4ea1 Aha. Jasne. Ušlo mi to, sory. Pritom ja som tovarňa na zveličovanie :D
@anonym_autor mila moja, ak sa vyznas v pojmoch, (Dry humping)
tak si vies vyguglit ze? PREDEJAKULAT
TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
@anonym_6ace3e Ja ani neviem, čo je dry humping (normálne som si to musel vygooglit), ale že z predejakulacnej tekutiny sa dá otehotnieť, to viem. Tak sa prikláňam k tomu, že sú prázdniny a niekto tu zase troluje.
@anonym_autor predtym ako si nastudujem odbornu termonilogiu - dry humping , by som si radsej na internete zodpovedala otazky ohladom moznosti otehotnenia... z predejakulacnej sa otehotniet da, najma pri praktizovani prerusovaneho styku... ano, zavedenim prstov do posvy s ejakulatom to mozne je... ale vysokonepravdepodobne... spermie potrebuju daleho viac ako posvovy vchod na splynutie s vajickom... ale mozne to rozhodne je...
@anonym_6ace3e Ja ani neviem, čo je dry humping (normálne som si to musel vygooglit), ale že z predejakulacnej tekutiny sa dá otehotnieť, to viem. Tak sa prikláňam k tomu, že sú prázdniny a niekto tu zase troluje.
@pr85 neboj, ani ja to neviem, a to už som aj babka 😄
@anonym_autor predtym ako si nastudujem odbornu termonilogiu - dry humping , by som si radsej na internete zodpovedala otazky ohladom moznosti otehotnenia... z predejakulacnej sa otehotniet da, najma pri praktizovani prerusovaneho styku... ano, zavedenim prstov do posvy s ejakulatom to mozne je... ale vysokonepravdepodobne... spermie potrebuju daleho viac ako posvovy vchod na splynutie s vajickom... ale mozne to rozhodne je...
@anonym_afaf65 ale ak ma spermie borcov, nuz. Autorka si moze robit teho test. A smejem sa, lebo autorka je bud taka ...alebo troll zaplateny

Je to hop, alebo trop. Moze, nemusi. Pockaj, uvidis. Ak sa na buduce nechces stresovat, tak uz to nerob.