icon

Predejakulačná tekutina: Môžem z nej otehotnieť?

Včera o 18:28

Dobrý večer, ešte pred tým ako mi budete nadávať som násť ročná a neskúsená, takže prosím normálne odpovede. Dnes sa mi stala taká vec že som bola s priateľom a som na ňom sedela a robila mu zle chápeme. (Dry humping) No potom keď som z neho zliezla tak mal na sebe fľak alebo skôr kvapky a my sme nevedelo či som to bola ja, on alebo pot. Tak ako sprostá som mu dala ruku do nohavíc a prešla po ňom, prišlo mi že bol suchý tak potom som skúsila seba a zasunula som prsty na tej istej ruke ako som jeho kontrolovala. Tu prichádza moja obava že to mohla byť predejakulačná tekutina a že som ju do seba dala. Mám 21.dc a mám nepravidelný cyklus, takže fakt neviem kedy mávam ovu a prišlo mi, že som ju ešte tento mesiac furt nemala. Žijem s otcom a sním to fakt nechcem riešiť, preto píšem tu, hrozne sa bojím. Môže niečo z toho byť? čítala som že predejakulačná tekutina väčšinou neobsahuje spermie, tak prosím o vašu radu. Veľmi ďakujem za každú odpoveď a prosím slušne.

anonym_bf2da7
Včera o 18:32

Je to hop, alebo trop. Moze, nemusi. Pockaj, uvidis. Ak sa na buduce nechces stresovat, tak uz to nerob.

anonym_7cead0
Včera o 18:45

.

anonym_715d17
Včera o 18:53

Práveže obsahuje spermie. Tak si na ňom necítila vlhkosť, alebo to len nevieš? A záleží aj ako hlboko si si zasunula prsty do seba.

autor
Včera o 18:57
@anonym_715d17

Práveže obsahuje spermie. Tak si na ňom necítila vlhkosť, alebo to len nevieš? A záleží aj ako hlboko si si zasunula prsty do seba.

@anonym_715d17 mne prišiel suchý a prsty som zasunula len tak z kraja ale furt zasunula

anonym_c05f0a
Včera o 19:02

ta tekutina obsahuje spermie, ale ten prenos prstom myslim, ze tam je minimalne mnozstvo a neverim, ze by si z toho otehotnela naviac si uz po ovu, teda mala by si byt, cize sanca na tehotenstvo minimalna, ale do buducna ziadna prerusovana suloz, ziadne hratky nanecisto....

anonym_6ace3e
Včera o 19:10

@anonym_autor ak su spermie borci, ano mozes ;)

anonym_6ace3e
Včera o 19:11

@anonym_autor mila moja, ak sa vyznas v pojmoch, (Dry humping)

tak si vies vyguglit ze? PREDEJAKULAT

TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

marhulka13
Včera o 19:40

Nie, deti nosí bocian

anonym_0b779a
Včera o 20:02

to by si bola prva na svete,ktora otehotnela bez styku

anonym_4910f8
Včera o 20:09

Bud si troll alebo si este fakt zasran. Ak sa pytas realne taketo veci, tak ver mi, pockaj este s dry humpingom ci akym frasom 😀

anonym_2d4ea1
Včera o 20:17

@anonym_autor odpíšem ti normálne , ak si troll tak sa najedz.
Na 99,99% tehotná nebudeš. Mám za to že si sa nevyprstovala až k vaječníkom ale len si prešla vonkom rukou po vagíne lebo ak si si zasunula prsty dnu tak si fakt troll lebo a teraz fanfáry objavíme nový kontinent žena je vnútri vlhká 24h denne do konca jej života . Ale ak sa aj stalo a si mimo čo mi z písania neprídeš, tak tehotná nebudeš.

thirstymonk
Dnes o 05:52
@anonym_2d4ea1

@anonym_autor odpíšem ti normálne , ak si troll tak sa najedz.
Na 99,99% tehotná nebudeš. Mám za to že si sa nevyprstovala až k vaječníkom ale len si prešla vonkom rukou po vagíne lebo ak si si zasunula prsty dnu tak si fakt troll lebo a teraz fanfáry objavíme nový kontinent žena je vnútri vlhká 24h denne do konca jej života . Ale ak sa aj stalo a si mimo čo mi z písania neprídeš, tak tehotná nebudeš.

@anonym_2d4ea1 No tak to by som si pozrel prstovanie k vaječnikom :D Schválne :D Asi si myslela k vajcovodom, ale aj to je dosť problém. Také prsty asi nemá nikto, že by nimi prešiel cez krčok :D

anonym_2d4ea1
Dnes o 06:13
@thirstymonk

@anonym_2d4ea1 No tak to by som si pozrel prstovanie k vaječnikom :D Schválne :D Asi si myslela k vajcovodom, ale aj to je dosť problém. Také prsty asi nemá nikto, že by nimi prešiel cez krčok :D

@thirstymonk to bolo zveličenie pani. Nie realita. Som zdravotník naozaj viem kde čo je.

thirstymonk
Dnes o 06:43
@anonym_2d4ea1

@thirstymonk to bolo zveličenie pani. Nie realita. Som zdravotník naozaj viem kde čo je.

@anonym_2d4ea1 Aha. Jasne. Ušlo mi to, sory. Pritom ja som tovarňa na zveličovanie :D

pr85
Dnes o 06:51
@anonym_6ace3e

@anonym_autor mila moja, ak sa vyznas v pojmoch, (Dry humping)

tak si vies vyguglit ze? PREDEJAKULAT

TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

@anonym_6ace3e Ja ani neviem, čo je dry humping (normálne som si to musel vygooglit), ale že z predejakulacnej tekutiny sa dá otehotnieť, to viem. Tak sa prikláňam k tomu, že sú prázdniny a niekto tu zase troluje.

anonym_afaf65
Dnes o 07:01

@anonym_autor predtym ako si nastudujem odbornu termonilogiu - dry humping , by som si radsej na internete zodpovedala otazky ohladom moznosti otehotnenia... z predejakulacnej sa otehotniet da, najma pri praktizovani prerusovaneho styku... ano, zavedenim prstov do posvy s ejakulatom to mozne je... ale vysokonepravdepodobne... spermie potrebuju daleho viac ako posvovy vchod na splynutie s vajickom... ale mozne to rozhodne je...

anonym_845903
Dnes o 08:59
@pr85

@anonym_6ace3e Ja ani neviem, čo je dry humping (normálne som si to musel vygooglit), ale že z predejakulacnej tekutiny sa dá otehotnieť, to viem. Tak sa prikláňam k tomu, že sú prázdniny a niekto tu zase troluje.

@pr85 neboj, ani ja to neviem, a to už som aj babka 😄

anonym_6ace3e
Dnes o 13:19
@anonym_afaf65

@anonym_autor predtym ako si nastudujem odbornu termonilogiu - dry humping , by som si radsej na internete zodpovedala otazky ohladom moznosti otehotnenia... z predejakulacnej sa otehotniet da, najma pri praktizovani prerusovaneho styku... ano, zavedenim prstov do posvy s ejakulatom to mozne je... ale vysokonepravdepodobne... spermie potrebuju daleho viac ako posvovy vchod na splynutie s vajickom... ale mozne to rozhodne je...

@anonym_afaf65 ale ak ma spermie borcov, nuz. Autorka si moze robit teho test. A smejem sa, lebo autorka je bud taka ...alebo troll zaplateny