Môžem byť tehotná z predejakulačnej tekutiny?
Dobrý deň žienky, chcela som sa spýtať v deň čo mi mala prísť ms sme s priateľom mali ráno styk ale urobil sa mimo na 100% a moja otázka, môžem byť tehotná? (Veľa žien čo som tu čítala takto otehotneli) Jedine z čoho by som mohla byť je predejakulačná tekutina ale keďže partner sa už raz predtým urobil a bol medzi tým na wc tak to znižuje riziko že by obsahovala spermie nie? Plus ms mi mešká už 2 dni ale to je ešte stále normálne takže počkám, len som sa chcela spýtať. Ďakujem za každú odpoveď a poprosím slušne.
Neni dna...
A presne takto som vznikla ja 🙂 Lebo sa urobil mimo plodnych dni vela... a presne takto moja kamoska pocala 2 deti.
V den príchodu ms otehotnieť? Ak si mala posunutu ovulaciu, tak mozes.
Velmi malá pravdepodobnosť, ale áno, môže sa stať. Ak Ti mešká menzes, dúfam, že Ti je jasné, že nie preto, že by si bola tehotná zo spomínaného styku.
Moze aj nemusi mas to 50:50. To ze bol na wc este neznamena ze spermie na nom neostali.
A presne takto som vznikla ja 🙂 Lebo sa urobil mimo plodnych dni vela... a presne takto moja kamoska pocala 2 deti.
@anonym_d30113 Ved ona nepise ze sa urobil mimo plodnych dni, ale ze sa urobil mimo (ako ze nie do nej ale mimo nej)
Síce malá pravdepodobnosť, ale stať sa môže, treba byyť viac zodpovednejší a použiť jeden z xy druhov ochrany
@anonym_autor neverím ze si taka sprostá alebo nemáš 5e na kondómy sorry.
@anonym_autor v mene všetkých z modrého kona ti gratulujem dufam ze budes mat decko

Ak nechces zostat tehotna ale planujes sexovat, v prvom rade si nastuduj nieco o tom.
To, ze ste isli 2x za sebou, vzdy zvysuje sance pri nechranenom styku na otehotnenie. Presne naopak, ako si "Ty myslis".
A ak neplanujes mat dieta, zacni sa normalne chranit. To, ze Ty "veris" nejakemu chlapovi, ze "100% isiel mimo" je naozaj chaba uroven ochrany.
Naozaj Ta prosim zacni sa chranit ked nechces byt tehotna, lebo tymto stylom to dopadne zle.