icon

Ktorá z vás ostala tehotná z predejakulačnej tekutiny?

28. dec 2019

Seriózne ma zaujíma, že či je nejaká žena ktorá otehotnela takto... Rada by som relevantné odpovede ☺️ ďakujem!

Strana
z2
stela01
28. dec 2019

To si nemusela anonymne . 👍🏻

autor
28. dec 2019

Neviem prečo, je tu taka možnosť tak som to využila. :/)

kitycat
28. dec 2019

nie je to frajerka toho genia co tu vcera vypisoval ako prehovoril tu svoju aby ju nechal bez kondomu 3x zlahka zasunut a ona mu robila "sceny" ze otehotnie?

miadi
28. dec 2019

@stela01 zufala111

stela01
28. dec 2019

@miadi ako inak . 👍🏻💫

miadi
28. dec 2019

@kitycat nie to je ten super plodni par o 3 temy nizsie 🤪

maca1984
28. dec 2019

😂 najprv sa pytas pod svojim nickom a potom anonymne...to ma ozaj hlboky vyznam

autor
28. dec 2019

Baby prísaham, že nič som nepridavala nikdy tu.😀 Píšem to, keďže momentálne sa ma to dotklo a trosku som pranodina. Nebolo to chcene z mojej strany takže rada by som sa vyhla tehotenstvu.

stela01
28. dec 2019

Čo sa ťa dotklo ?

autor
28. dec 2019

Tak rozmýšľam a zaujímaju ma skúsenosti. Ak chcete rýpať kľudne môžte inde. 🙂 Ja o to nestojim. Názory sa rôzne rozchádzajú a ku gynekológicke idem teraz po sviatkoch až, takže preto sa pýtam tu. Inak by mi to nenapadlo

miadi
28. dec 2019

Ak nie si Ta super plodna tak nekojiš a v klude si mozes dat tu tabletku po .😊ale tie by sa nemali brat ako cukriky nikdy nevies co ti to narobi vedlajsie ucinky.

autor
28. dec 2019

@stela01 zle som sa vyjadrila, v zmysle toho, že chalan šiel i proti tomu ze som chcela preto som sa pýtala a 3x to nebolo a sex to nebol keďže hneď som sa snažila skončiť to.

autor
28. dec 2019

@miadi na tabletku nie sú moc financie preto som nechcela sex bez ochrany, ale to je už môj problém. No 😅
Ale ďakujem 🙂

miadi
28. dec 2019

Ja neviem co to stoji nemam skusenost no typujem ze potrat je drahsi, Tak uz len dufat ze nic nebude ked nie si super plodna sance su nizke,

autor
28. dec 2019

@miadi mam neplodne. Mam aj zdravotný problém kde by som nemala vraj ľahko otehotnieť podľa dr, ale no snáď to nebude schválne naopak 🤦🏼‍♀️

zufala1111
28. dec 2019

@miadi nie nie som to ja 😁 ale nahodicka pekna
Preco by som to robilabtobje daka blbost nie

miadi
28. dec 2019

Inak mam chaos z toho opisu sex to nebol cize mu len kvaplo na teba z vonku ? To by mala byt minimalna sanca na teho.

lula313
28. dec 2019

My sme s mužom fungovali na prerušovanej viac než 10 rokov a dcéra, aj syn sa nám podarili na prvýkrát snaženia, takze nikdy som z predejakulatu neotehotnela

stela01
28. dec 2019

Prosím tá čo to bolo ak nie sex ?

stela01
28. dec 2019

@zufala1111 a ty si už s manželom ?

autor
28. dec 2019

@stela01 iba bol 2x vo vnútri tak som sa nejak odsunula od neho... Je to divne takto opisovať ale sex si predstavujem inak no.

23121974
28. dec 2019

Čím ďalej tým väčšie hlupane tu zakladajú primitívne témy 🙈

autor
28. dec 2019

@23121974 nemyslím si. Vravím. Sú veci o ktorých ss verejne nerozpráva. A toto je tiež z jedna z tém. Tak ma to zaujíma. Nič viac.

stela01
28. dec 2019

Aký že máme vek ?
Myslím koľko máš rokov ?

autor
28. dec 2019

@stela01 nedávno 20, malo skúsenosti no 🙂

kitycat
28. dec 2019

ja teda nechapem ako to do teba moze niekto nechcene zasunut....mindy treba nastavit aby sa trafil takze si to v istom momente chcela a na dosledky si nemyslela...Ach tie hormony :D

autor
28. dec 2019

@kitycat hm nechcem to rozoberať. Ale nie, nechcela. A viac sa nevyjadrujem

kitycat
28. dec 2019

pozri mas 20...do tej postele ci na zadne sedadlo si si vliezla sama...Snad si sa poucila ak je tvoj "priatel" sebecky debil uz s nim nikam nevlezes..Ci?

autor
28. dec 2019

@kitycat prosím ťa, nerieš to čo som sa nepýtala. ;) jasné vieš čo úplne keď a niekym niekde. Neberiem že musí niečo byť. Ale vravím, ľahko sa odporúča a robí múdrou 😉 nevieš okolnosti tak mlć. Ďakujem

kitycat
28. dec 2019

napis inym 20 rocnym slecam co sa stalo aby sa z tvojej chyby poucili. Si tu anonymne. Toto je diskusia a ja NECHAPEM ako sa tieto situacie mozu stat ked jedna strana nechce...to asi nebol nejaky dlhsie trvajusi vztah s chpavym muzom (a panicom)

Strana
z2